Oyunu 3 gün önce aldim. Ilk girdiğimde siyah ekran hatasi verdi sonraki gun dosyalari dogruladim ve oyuna girebildim. Su an zaten son gelen patch ile bu sorunu hallettiler sanırım. Atmosfer açısından gerçekten güzel bir oyun olduğunu düşünüyorum. Eger guzel bir ekibiniz varsa eğlenceli vakit gecirebilirsiniz. Oyunda giydiğimiz armorlar ufak tefek pasifler veriyor. Bu pasiflerle de belirli sinif özelliklerine sahip oluyoruz. Bu kisim biraz daha geliştirilmeli diye düşünüyorum zaten zamanla bu sistem gelisir gibi. Bir sure Deep rock galactic oynamistim geçmişte. Classlara seviye atlatma falan derken oyun sana kendi bir amac veriyordu. Helldiversta bir kac hafta sonra kendime bir amaç bulabilir miyim merak ediyorum. Henuz oyunun cok basindayim ama bir sure sonra ee şimdi ne yapacağız hissine kapılmamak elde değil gibi duruyor. Umarım guncellemelerle bunun önüne geçilir. Genel olarak oyunun guzel olduğunu söyleyebiliriz. Kafa dağıtmak stres atmak icin gayet güzel. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Helldivers II | PS5 | ANA KONU (10. sayfa)
-
-
Arkadaş listemden olmayıp tanımadığım yabancı oyuncular ile ekip olarak oyun oynama seçeneğini bir türlü bulamadım 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün arkadaşım ile yaklaşık 4 - 5 saat kadar PS5 de oynadık. Lvl5 e kadar geldik.
Atmosfer, sesler, vuruş hissini ve oynanabilirliği çok beğendim. Geliştirilebilir şeylerde oldukça iyi. Silah olayı biraz battlepass gibi bir sayfadan alınıyor sanırım sadece bir orasını sevemedim geri kalan herşey şuanlık iyi gibi. Birde yapılan görevler kaybolmuyor gibi devamlı çıkıyor sanki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Görev aldığın masadan önce bir bölge seçip gemini götür, quick play tuşu kareye basarsan diğer oyuncularla eşleştirip oyun başlatıyor.
Ayrıca görev masasından bir bölge seçerken haritadaki beyaz yuvarlaklar o bölgede diğer oyuncuların oynadığı aktif oyunları gösteriyor istersen seçip oyuna join'de olabilirsin.
Merhabalar, beraber oynamak isteyen ekleyebilir
Psn id- Perforantesss
İsteyen psn id bıraksın bende ekleyebilirim.
Selam arkadaşlar. Co-op sevenler için gerçekten kaliteli bir yapım olmuş. İsteyen arkadaşlar ekleyebilir. Psn: P8-Cookie-
Crossplay sorunu mu var friend code giriyorum ama no friend requests yazıyor.
Selam oynamak isteyenler ekleyebilir psn:fbekirc
Gemiyi götürme olayını anlayamadım şimdi ben masaya geliyorum zorluk seçip turuncu alan mesela oradan bir gezegene tıklayıp sonra kareye basıyorum yada direk kareye basıncada bir oyunu atıyor tabi şanslıysam genelde oyun bulmuyor yada ben yanlış bişey mi yapıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Verdiğim 999 TL yi hak eden bir oyun olmuş hiç pişman olmadım şahsen keyifli uzay yaratıklar robotlar gezegenler savaş tam aradığım bir senaryo
iş bitse de akşam eve geçip açıp oynasam diye düşünüyorum sürekli
-
HELLDIVERS™ 2 (@helldivers2) on Xtwitter🛠 Support incoming! ⚙ We have issued a patch for PS5 and PC players to address AFK players, stability and crashes, and continued backend performance improvements. 🔗 Read more about here: https://t.co/CUmzNwahoehttps://twitter.com/helldivers2/status/1760607367543013466
-
Helldivers 2 için türk ekip bulmak için discord sunucusunu açtık, aşağıdaki linkden katılım sağlayabilirsiniz.
Bir çok kişi oyundan soğuyor yada belirli bir aşamayı geçmekte zorlanıyor, umuyorum ki herkese fayda sağlayacak bir oluşum olur :)
Aşağıdaki link'den katılım sağlayabilirsiniz, henüz çok yeni kuruldu günden güne sunucu düzenlenecek ve geliştirilecektir.
-
Ben direkt galactic map'e girip quick play'i seçiyorum (kare tuşu sanırım) veya aynı konumdan kendim bir gmrev deçip birkaç saniye bekliyorum, birileri katılıyor. Gerçi dün ikinci seçeneği denediğimde kimse katılmadı, bir sorun olabilir. Ama birinci seçenek çalışıyor.
Ps5 mi daha iyi olur PC mi
Beyler anlamadığım görevleri bitirip hemen gemiye dönmek gerekir mi yoksa süre bitene kadar savaşta mı kalalım anlamadım ben hangisi daha faydalı ?
Merhaba. oyunun genel amacı ve oyun hakkında kısa özet yapabilir misin rica etsem almayı düşünüyorum da : )
-
Görev başladığında turkuaz renk opsiyonel görevlerden başlayıp kırmızı alanları sırayla temizleyip etrafta yanıp sönen turuncu ışıklardan common/rare sample'ları ve içinde madalya/credits olan kapsülleri toplayarak son olarak ana göreve gidin, 4 kişilik bir grupta bunlar için ikiye bölünmek çok işe yarıyor.
Bunlar tamamsa Extraction'a 1 dakika kala iniş alanında olmak yeterli, gemi inince hemen atlayıp gidebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 23 Şubat 2024; 11:53:39 >
Teşekkürler hocam psn paylaşır mısınız ekleyelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X