Oyunu 3 gün önce aldim. Ilk girdiğimde siyah ekran hatasi verdi sonraki gun dosyalari dogruladim ve oyuna girebildim. Su an zaten son gelen patch ile bu sorunu hallettiler sanırım. Atmosfer açısından gerçekten güzel bir oyun olduğunu düşünüyorum. Eger guzel bir ekibiniz varsa eğlenceli vakit gecirebilirsiniz. Oyunda giydiğimiz armorlar ufak tefek pasifler veriyor. Bu pasiflerle de belirli sinif özelliklerine sahip oluyoruz. Bu kisim biraz daha geliştirilmeli diye düşünüyorum zaten zamanla bu sistem gelisir gibi. Bir sure Deep rock galactic oynamistim geçmişte. Classlara seviye atlatma falan derken oyun sana kendi bir amac veriyordu. Helldiversta bir kac hafta sonra kendime bir amaç bulabilir miyim merak ediyorum. Henuz oyunun cok basindayim ama bir sure sonra ee şimdi ne yapacağız hissine kapılmamak elde değil gibi duruyor. Umarım guncellemelerle bunun önüne geçilir. Genel olarak oyunun guzel olduğunu söyleyebiliriz. Kafa dağıtmak stres atmak icin gayet güzel. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |