Şimdi Ara

Helix (2014) | Dizi İptal Edildi. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
7
Favori
7.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lljoenll

Dizi nasıl ? İzlenebilirliği var mı ? İzleyen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Dizi gayet güzel ilerliyor.Salgın, virüs konulu bilim-kurguyu seviyorsan kesin beğenirsin.Öyle süper ötesi tadında değil tabiki yine dikkatle takip ediyorsun.Bir dene en iyisi.
  • bence de dizi gayet iyi , konu merak uyandırıcı ve gerilim güzel veriliyor ama pek uzun ömürlü olmaz güzelce toparlar umarım
  • Aynen ilerde biraz daha kendini toplar diye düşünüyorum zaten önümüzdeki bölüm çok güzel olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Today!

quote:

Orijinalden alıntı: lljoenll

Dizi nasıl ? İzlenebilirliği var mı ? İzleyen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Dizi gayet güzel ilerliyor.Salgın, virüs konulu bilim-kurguyu seviyorsan kesin beğenirsin.Öyle süper ötesi tadında değil tabiki yine dikkatle takip ediyorsun.Bir dene en iyisi.

Tamam, başlayayım yavaştan o zaman. Teşekkürler

• İlk beş bölümü indirdim bekliyor. Bi şans verelim bakalım.
  • Beklentilerimi karşılamadı, o yüzden izlemeyi bıraktım.
  • dizi güzel arkadaşlar :) bazı yerleri insanı sinirlendiriyor ama genede izlemeye değer
  • 7.bölüm düşmüş
  • Güzel bilim kurgu dizisi meraklandırıyor
  • İki dizi takip ediyorum, The Walking Dead ve Helix.

Henüz bitirmedim ama o kadar sıkıcı ki; yorum yazmak ihtiyacı hissettim. Bu bölümü bitirdikten sonra ya bırakırım ya da devam ederim.

Helix 8. bölüm hakkında yorumum.

Helix'in 8. bölümünü izliyorum ama bu bölüm çok basit ve sinir bozucu. Herkes kendince iş çeviriyor, herkesin bir sırrı var. Dr. Walker denen kadın, başından o kadar şey geçmesine rağmen kahkalar atıp, sulu şakalar yapabiliyor. Sutton'da bir an evvel ölse, emrindeki silahlı adamlardan biri olsam alnının ortasından vurmuştum kaltağı. Dizide bir zayıflık var.

Bitirince belki güncellerim.

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: cyborg1981

İki dizi takip ediyorum, The Walking Dead ve Helix.

Henüz bitirmedim ama o kadar sıkıcı ki; yorum yazmak ihtiyacı hissettim. Bu bölümü bitirdikten sonra ya bırakırım ya da devam ederim.

Helix 8. bölüm hakkında yorumum.

Helix'in 8. bölümünü izliyorum ama bu bölüm çok basit ve sinir bozucu. Herkes kendince iş çeviriyor, herkesin bir sırrı var. Dr. Walker denen kadın, başından o kadar şey geçmesine rağmen kahkalar atıp, sulu şakalar yapabiliyor. Sutton'da bir an evvel ölse, emrindeki silahlı adamlardan biri olsam alnının ortasından vurmuştum kaltağı. Dizide bir zayıflık var.

Bitirince belki güncellerim.

Saygılar...

Yediği serum kendisini değiştiriyor. Karakteri, düşünce tarzı, istekleri değişiyor.

• Doğru, serumun etkisi olabilir.

Yine de, her şeye rağmen dizinin garip bir çekiciliği var.

Sutton öldü ama öyle görünüyor ki; şirket, üssü rahat bırakmayacak.
  • Yeni bölümde fena değildi.. Bu hatakiyi zerre çözemedim. İyimi kötümü amacı ne? Ne ayaksın lan sen

Dizi beni kesinlikle sıkmıyor akıp gidiyor bence, pek bir bölüm kalmadı geriye 2.sezon onayını alsa bari.. Gerçi nasıl ilerleyecek oda merak konusu.. Belki üssün dışına çıkar konusu
  • bu diziyi beğenmeyen gitsin bugunun saraylısını izlesin
  • Vuhuuu bu bölüm
    hataki konusunda tüm cevaplanmamış soruların cevaplarını aldık sanırım, kızı olduğu hiç aklımdan geçmemişti

Virüsüde o adamın çaldığı zerre aklımdan geçmemişti sürpriz oldu açıkcası, olaylar üssün dışına taşacakmış gibi geliyor ama bakalım,
    4 bölüm kaldı sezon finaline.. Umarım 2.sezon onayını alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 1 Mart 2014; 23:46:21 >

• Şu dizi gerçekten hakettiği değeri almıyor.Ayrıca;

Hatakenin kızı olduğu dizi başından beri belliydi şaşırmadım ama bizim alkoliğin NARVİK'i çalması beni baya şaşırttı hiç beklemiyordum. Önümüzde güzel bölümler var gibi bakalım
  • yeni başladım diziye çok sevdim hemen çevremdeki insanlara tavsiye ettim ben beğendim umarım saçmalamadan devam eder bence dizi çok iyi neden ilgi görmüyor hayret
  • Gidişat güzel ilk bölümden beri haftalık olarak takip ediyorum...
  • 12 bölüm izledik ve boşa geçti bi umuttu böyle gizem-bilim bi arada ama nafile haftaya sezon finaliyle bırakırım heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

12 bölüm izledik ve boşa geçti bi umuttu böyle gizem-bilim bi arada ama nafile haftaya sezon finaliyle bırakırım heralde

Biraz daha sabredin bence , dizinin senaryosu bence çok iyi yerlere gelebilir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.