Şimdi Ara

Helix (2014) | Dizi İptal Edildi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
7
Favori
7.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FRIENDS

3. bölüm de gelmiş Daha yeni yayınlanmadı mı ilk 2 bölüm ?

Helix (2014) | Dizi İptal Edildi.

Helix (2014) | Dizi İptal Edildi.

Bu hangi site

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gideri var mı başlayayım mı beyler
  • Hangi sitede yorumlara baksam dizi hiç beğenilmemiş ama imdb yüksek puan'a sahip.
  • İndirdim izleyeceğim yakında,konusu ilginç gibi.
  • ilk 2 bölümü seyrettim....nasıl desem...havalandırma borularını sevenler kesinlikle kaçırmasın,birde şebek tabi..evet dizide bunlar var....tövbe yarabbim...kafamı taşlara vurucam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 14 Ocak 2014; 8:34:36 >
  • Freshon.tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

ilk 2 bölümü seyrettim....nasıl desem...havalandırma borularını sevenler kesinlikle kaçırmasın,birde şebek tabi..evet dizide bunlar var....tövbe yarabbim...kafamı taşlara vurucam ya

Hele dur şimdi ilk günden kestirip atmayak belki ilerledikce yeni yeni atraksiyonlar olur,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğendim ama mantıksız şeylerde vardır tabi.
    Niye inatla silahsızlar mesela?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oppenheimer

Ben beğendim ama mantıksız şeylerde vardır tabi.

• quote:

Baş doktor dedi ya, hiçbir şekilde kullanılmayacak, hastalara zarar verilmeyecek diye.

Japon'un yetiştirme yurdundan aldığı o güvenlik kadını vurduğunda söyledi eleman silah kullanılmayacak diye. Bir taraftan da kardeşini iyileştirebileceğini düşündüğünden, öldürülmesini istemiyor. Güvenlik de silah senin elinde olsaydı sıkardın demişti ki sonra sıktı da o doktor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Baş doktor dedi ya, hiçbir şekilde kullanılmayacak, hastalara zarar verilmeyecek diye.

Japon'un yetiştirme yurdundan aldığı o güvenlik kadını vurduğunda söyledi eleman silah kullanılmayacak diye. Bir taraftan da kardeşini iyileştirebileceğini düşündüğünden, öldürülmesini istemiyor. Güvenlik de silah senin elinde olsaydı sıkardın demişti ki sonra sıktı da o doktor.

Dedi de hani insanın kendini koruma iç güdüsü vardır yani. Ben olsam takmazdım açıkçası. Tek bir elektrik tabancası -kaldı ki bunun işe yaramadığınıda biliyorlar- yeter mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Dedi de hani insanın kendini koruma iç güdüsü vardır yani. Ben olsam takmazdım açıkçası. Tek bir elektrik tabancası -kaldı ki bunun işe yaramadığınıda biliyorlar- yeter mi?

O adam takıyor işte. Denekleri canlı incelemek istiyor. Aynı zamanda kardeşini de iyileştirmek istiyor. Adam kendini zaten bu işe adadı yoksa ilk olayda basıp giderdi veya gitmeye çalışırdı.

• Yorumlara göre izleyecem. O yüzden bekletiyorum ama pek rağbet yok gibi diziye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsk

Yorumlara göre izleyecem. O yüzden bekletiyorum ama pek rağbet yok gibi diziye.

Pek tadı yok hacı fakat çerezlik araya sıkıştırırsan gider ancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Orijinalden alıntı: yusufsk

Yorumlara göre izleyecem. O yüzden bekletiyorum ama pek rağbet yok gibi diziye.

Pek tadı yok hacı fakat çerezlik araya sıkıştırırsan gider ancak

Hocam birsürü dizi takip ediyorum. Boşuna zaman kaybı olmasın o zaman.
  • 10 gundur konuya cevap yok oysaki sevmiştim ben diziyi. 4. bölüm ne ara gelir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

10 gundur konuya cevap yok oysaki sevmiştim ben diziyi. 4. bölüm ne ara gelir acaba ?

Müjde
    4 geldi.
    Helix S01E04.HDTV.x264-2HD
    Helix.S01E04.720p.HDTV.x264-KILLERS
  • quote:

Orijinalden alıntı: iquana

quote:

Orijinalden alıntı: MustafaAnıl

10 gundur konuya cevap yok oysaki sevmiştim ben diziyi. 4. bölüm ne ara gelir acaba ?

Müjde
    4 geldi.
    Helix S01E04.HDTV.x264-2HD
    Helix.S01E04.720p.HDTV.x264-KILLERS

Bende akıbeti noldu diyordum sabahına cıktı ahaha tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punk4Life -- 25 Ocak 2014; 13:46:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: borntorock

henüz fring özlemi içimden gitmemişken başlamaya çekiniyorum bu diziye. gerçi bölümleri indirdim bekliyorlar

fringe in yanına yaklaşamaz bu dizi ama yoklukta gidiyor aksiyonu fena değil
  • Bu dizi mini dizi mi? Çözemedim valla diziyi, 4 bölüm yayınlandı ve
    ölen ölene 2.sezon nasıl devam edebilir ki

Kim ne derse desin dizi güzel olmuş, biraz ergenekus dizilerinden uzaklaşmak iyi geldi açıkcası daha olgun ve gizemli bir yapısı var dizinin.. Severim bu tarz dizileri..

Bugün 5.bölüm çıktı izleyenlere duyrulur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.