Şimdi Ara

Helix (2014) | Dizi İptal Edildi. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
7
Favori
7.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlarda çok hoşuma gitmişti bu dizi, taki son bölümlere kadar. Nasıl desem, Senaryodan tutun çekimlere kadar bildiğin amatörleşti dizi.

Özellikle Sezon finalinden beklediğimi bulamamıştım ben.
  • bitirdim çok güzel dizi bence
  • 2. sezon ocak 2015de
  • Yeni bölüm malum sitelere gelmiş , izlemek lazım.
  • Tr altyazı bulabilen varmı?
  • kimler var yok geçen sezondan belli mi ?
  • nasıl bir başlangıç oldu ya? çok karıştırmışlar..
  • Fena başlamadı sanki
  • Farklı farklı bölgelere gidip sonunu bağlayacaklar herhalde dizide. Son 20 dksı ilgimi çekti zaman atlaması geriye sarma falan
  • direk lost'a bağlamış dizi, bir an other others diye bağıracaklar sandım.
  • 2. sezon çok LOST oldu durduramıyoruz.

ada var, adadan ayrılamama var, ölümsüzlük var, others var, othersın lideri benjamin tadında micheal var, kurguda ileri geri gitme var , açlışıta çalan "do you know the way to san jose" bile desmond un hatchte çaldığı parçalara benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 26 Ocak 2015; 11:11:24 >
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Aynen benimde izlerken aklıma gelen ilk şey bu oldu
  • Dizinin reklamı iyi yapılmamış herhalde.Fazla izleyeni yok gibi görünüyor bu forumda.

Bende bu sabah başladım diziye.15 bölüm arka arkaya izledim,can sıkıntısına iyi geldi.
    Konuda bazı kişiler yerden yere vurmuş diziyi,hoş zaten her diziyi yerden yere vuran,sineğin yağını çıkaran çok tip var bu forumda.Abartmamak lazım,fena bir dizi olduğunu düşünmüyorum.
  • yoklukta gideri var
  • Diziye yeni başladım sayılır. Sergio Balleseros ne kadar pislik birisi iyi birisi mi kötü birisi mi anlamadım.
  • Tahminimden çok daha iyi başladı 2.sezon.
    Ada olayını iyi düşünmüşler. Gelecek ve geçmiş atlamalarıda baya iyi ve ilgi çekici gidiyor. Dizi, heycan ve merakını yitirmemiş.
  • son 2 bölüm baymaya başladı

• Hiroshi ölmese iyiydi ama içimden bir ses geri dönecek diyor
    (4. bölümden spoiler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 14 Şubat 2015; 22:22:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

2. sezon ocak 2015de

Yazmışım ama unutmuşum 4 bölümü biraz önce izledim 5. bölümün altyazısı çıkmamış henüz
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.