Şimdi Ara

Helix (2014) | Dizi İptal Edildi. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
7
Favori
7.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dizinin vakit kaybı olduğunu düşünüyordum, en son bölüm bunu doğrular nitelikte idi. Breaking Bad sonrası oluşan boşluk hissini gidermek için dizi arayışımın bir aşaması bu dizi. O yüzden, izlemek isteyenler olumsuz yorumumdan etkilenip izlememezlik yapmasınlar. Her dizi ve sinema insana değişik duygu durumları yaşatabilir.

Asansörden kız kaçırma sahnesi olsun, "tırpan" denen veledin Hatake tarafından o kadar büyütülmesine rağmen fos çıkması olsun, asansörden hiç çıt çıkarmadan kızı kaçıran tırpanın o kadar kolay etkisiz hale getirilmesi olsun, bütün hepsi ve daha fazlası bu diziyi amatör yapar.

Son bölümde resmen güldüm, hatta kapatıp shift delete ile silesim geldi.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyborg1981 -- 29 Mart 2014; 1:19:18 >

• Konu değişmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg1981

Bu dizinin vakit kaybı olduğunu düşünüyordum, en son bölüm bunu doğrular nitelikte idi. Breaking Bad sonrası oluşan boşluk hissini gidermek için dizi arayışımın bir aşaması bu dizi. O yüzden, izlemek isteyenler olumsuz yorumumdan etkilenip izlememezlik yapmasınlar. Her dizi ve sinema insana değişik duygu durumları yaşatabilir.

Asansörden kız kaçırma sahnesi olsun, "tırpan" denen veledin Hatake tarafından o kadar büyütülmesine rağmen fos çıkması olsun, asansörden hiç çıt çıkarmadan kızı kaçıran tırpanın o kadar kolay etkisiz hale getirilmesi olsun, bütün hepsi ve daha fazlası bu diziyi amatör yapar.

Son bölümde resmen güldüm, hatta kapatıp shift delete ile silesim geldi.

Saygılar...

denk gelmiştim öyle izledikte vakit kaybı

• Ortalama bir dizi, yerden yere vurmaya gerek yok diye düşünüyorum. Finaline de twist koyalım demişler, umarım bu twistlerin nasıl gerçekleştiğini de açıklarlar.

Arşivlik seviyede değil, ancak vakit kaybı olarak değerlendirmek de yanlış bana göre.
  • Orta halli bir dizi ama biraz olaylar basite indirgenmiş ve sanki insana saçma elen bir kurgu var
  • Bu diziyi begenen birtek ben varim heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok yok bende varım başladığımdan andan beri sıkılmadan izledim
  • Diziyi çok kısıtlı mekanlarda çekmişler ,sanki dünyadan izole olmuş kapalı bir kutuda geçiyor film . Dışarıyla ilgili doğru düzgün bilgi verilmiyor , sürekli tekrarlıyor olaylar kendini ve çok fazla klişe mevcut . Ben ki böyle virüs,salgın filmlerinin hastayım ;fakat 6.bölüme kadar anca tahammül edebildim .

Rezalet bir dizi olmuş . Belki de ben bu tür yapımları çok fazla izlediğimden dolayı yavan geldi , bilemiyorum artık .
  • Sezon finalinde oldukça karıştırdılar,içimden bir ses sonunda toparlayamayıp,batıracaklar diyor.
  • dizinin konusu ne arkadaşlar ilk bölümden spoiler verirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

dizinin konusu ne arkadaşlar ilk bölümden spoiler verirmisiniz?

Baslama cok saçmalaştı ve bıraktım diziyi.Yok ölümsüzlük , yok aklını kullanan virüs , yok orada calısan bilim kadınının tümörü olduğu daha önceden bilememe...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

Diziyi çok kısıtlı mekanlarda çekmişler ,sanki dünyadan izole olmuş kapalı bir kutuda geçiyor film . Dışarıyla ilgili doğru düzgün bilgi verilmiyor , sürekli tekrarlıyor olaylar kendini ve çok fazla klişe mevcut . Ben ki böyle virüs,salgın filmlerinin hastayım ;fakat 6.bölüme kadar anca tahammül edebildim .

Rezalet bir dizi olmuş . Belki de ben bu tür yapımları çok fazla izlediğimden dolayı yavan geldi , bilemiyorum artık .

hocam zaten oldukları yer kutuplarda bi araştırma merkezi

• Sıkılmadan izliyorum dizi ilginç bi hal almaya başladı bakalım nolcak
  • sevgili gençler 2. sezon onay almış ta ne zaman başlayacak bilen var mı ? alıntı yaparak cevaplarsanız sevınırım... yoksa narvik basarım ha
  • İlk bölümünü izledim ve çok beğendim. Film tadında bir bölümdü. Doğrusu bu kadar olaydan sonra merak ediyorum. Şu son yorumları okudum ve birden üzüldüm. Bu kadar kötüye mi gidiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Komi

İlk bölümünü izledim ve çok beğendim. Film tadında bir bölümdü. Doğrusu bu kadar olaydan sonra merak ediyorum. Şu son yorumları okudum ve birden üzüldüm. Bu kadar kötüye mi gidiyor?

kötüye gittiği falan yok izleyin görün hele sezon finali gayet iyiydi kesinlikle devam edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

İlk bölümünü izledim ve çok beğendim. Film tadında bir bölümdü. Doğrusu bu kadar olaydan sonra merak ediyorum. Şu son yorumları okudum ve birden üzüldüm. Bu kadar kötüye mi gidiyor?

kötüye gittiği falan yok izleyin görün hele sezon finali gayet iyiydi kesinlikle devam edin

Bence de gayet güzel gidiyor 2. sezonu daha da güzel olacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkali Feldispat

quote:

quote:

aynen ilk sezonun sonunda 2.sezondan 1-2 saniyelik bir şey göstermişlerdi o bile yetmişti bana

• quote:

quote:

quote:

quote:

aynen ilk sezonun sonunda 2.sezondan 1-2 saniyelik bir şey göstermişlerdi o bile yetmişti bana

Çok beğenenlerin yanında çok kötüleyenler varsa belli bir izleyici kitlesi var demek. Herkes öyle her şeye gelemez. En kısa zamanda bitireceğim. Ne kadar uçuk olması önemli değil, Fringe'den sonra hepsine alıştım 2. sezon ne zaman bu arada?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok beğenenlerin yanında çok kötüleyenler varsa belli bir izleyici kitlesi var demek. Herkes öyle her şeye gelemez. En kısa zamanda bitireceğim. Ne kadar uçuk olması önemli değil, Fringe'den sonra hepsine alıştım 2. sezon ne zaman bu arada?

bilgim yok 2.sezon hakkında

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.