Şimdi Ara

Helix (2014) | Dizi İptal Edildi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
7
Favori
7.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yalnız videolar birkaç saat önce yüklense bile kat.ph'ta fena bir seeder yoğunluğu var ve çok hızlı indiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

5. Bölüm indirdim kenarda bekliyor

Yalnız videolar birkaç saat önce yüklense bile kat.ph'ta fena bir seeder yoğunluğu var ve çok hızlı indiriyor.

Seeder yoğunluğundan dolayı diziye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaZooM

quote:

5. Bölüm indirdim kenarda bekliyor

Seeder yoğunluğundan dolayı diziye başladım.

İyi yapmışsın, zaten bölümler 300 MB'tan az. Görüntü kalitesi 1330*768'lik laptopta katlanılır seviyede.
    Altyazı bulmak ise çok kolay.

Zaten 5 bölüm var daha.
    Belki de izlemeden önce en az uğraştıran dizi budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 2 Şubat 2014; 21:07:41 >

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Fringe den sonra yerini doldurucak bir bilim kurgu arıyordum zaten aklımdaydı bu biriksin izlerim diyordum dün kat.ph da bakınırken seed patlamasını gördüm bende çektim hepsini
  • quote:

Fringe den sonra yerini doldurucak bir bilim kurgu arıyordum zaten aklımdaydı bu biriksin izlerim diyordum dün kat.ph da bakınırken seed patlamasını gördüm bende çektim hepsini

Seeder durumu nedir bilmiyorum ama, The Blacklist kesinlikle önerimdir.
    Polisiye dizi. Daha ilk bölümden sarar. 7-8'de yavaşlar, 9-10 ise çok bağlantılı bölümler zaten, fena aksiyon var.
    Spoiler vermemeye çalıştım, ama başla kesinlikle.

Seeder deyince aklıma Arrow geliyor. ABD'de en çok izlenen diziler arasındaydı.
    Ben Dizimax'ten başlayıp sonra Dizimag'ten izlemeye devam ettim. 2. Sezon 9. Bölümde bıraktım diziyi.
    Çok sıktı, DC karakterlerini getirdiler ve onların insanüstü özellikleri ortaya çıktı vs. Çok sıkıcı geldi bana.

• quote:

quote:

Seeder durumu nedir bilmiyorum ama, The Blacklist kesinlikle önerimdir.
    Polisiye dizi. Daha ilk bölümden sarar. 7-8'de yavaşlar, 9-10 ise çok bağlantılı bölümler zaten, fena aksiyon var.
    Spoiler vermemeye çalıştım, ama başla kesinlikle.

Seeder deyince aklıma Arrow geliyor. ABD'de en çok izlenen diziler arasındaydı.
    Ben Dizimax'ten başlayıp sonra Dizimag'ten izlemeye devam ettim. 2. Sezon 9. Bölümde bıraktım diziyi.
    Çok sıktı, DC karakterlerini getirdiler ve onların insanüstü özellikleri ortaya çıktı vs. Çok sıkıcı geldi bana.

Arrow zaten izlemekteyim ama DC konusunda sana katılamıyorum dizinin beni sarmasıınn sebeplerinden biride insaüstü olmaya başlaması Bide The Blacklist not aldım kesinlikle bakacağım

• KaZooM kullanıcısına yanıt
    İlk başlarda çok iyiydi.
    2. Sezonda bana bi farklı gelmişti zaten, her bölümde iyice soğudum.

Diziyi sanki gerçekmiş gibi izliyordum, insanüstü ögelerin olduğunu sonradan anladım, buradan sonra soğudum sanırım.

Mesela Helix de bilimkurgu sayılır, ama bana göre Arrow'dan kat kat iyi.
    İmzamda diziler var. Oradaki sıra benim için geçerli. Hatta güncelleyeyim, Helix Orphan Black'ten daha iyi.
  • Helix, ilginç bir şekilde ilerlemeye başladı esasen. Türü sevenler sevebilir, şüphesi olanlar arafta kalabilirler. Kurgu zekice yapılırsa mini diziden ziyade ilerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorelei

Helix, ilginç bir şekilde ilerlemeye başladı esasen. Türü sevenler sevebilir, şüphesi olanlar arafta kalabilirler. Kurgu zekice yapılırsa mini diziden ziyade ilerler.

5. Bölümde çok değişik olaylar oluyor..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lorelei

Helix, ilginç bir şekilde ilerlemeye başladı esasen. Türü sevenler sevebilir, şüphesi olanlar arafta kalabilirler. Kurgu zekice yapılırsa mini diziden ziyade ilerler.

5. Bölümde çok değişik olaylar oluyor..

Yürüttüğüm mantıkların hepsinin yalana çıktığını gördüm esasen ben. Kimin aslında ne oldugu pek kestirilemiyor.
  • Bende başladım :)

ilk iki bölümünü izledim gerçekten güzel kararsız kalmıştım ama iyiki başlamışım hikaye ne kadar uzayabilir bilmiyorum bekleyip göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Yolcu -- 5 Şubat 2014; 16:11:34 >
  • 3 bölüm izledim. Oldum olası severim böyle zombie, virüs tarzı dizi/filmleri benim hoşuma gitti. Atmosfer içine çekiyor insanı devam edicem.
  • Ben diziyi iyi buluyorum.Sürekleyici bi dizi bence.Vakit kaybına uğratmatmayacak bir dizi
  • Başlamalı mıyım beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6. bölüm ne zaman çıkıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skarphe

6. bölüm ne zaman çıkıyor ?

Çıktı. Çok değişik bir bölümdü. Konu genişliyor gittikçe. Sevdim diziyi ya, takip edilesi bir dizi. Haftaya güzel bir bölüm daha bizi bekliyor gibi görünüyor.
  • 6.Bölümde iyiydi.. Umarım reytingleri iyidir dizinin, iptal olmasını hiç istemem.. Gizemli karanlık bir yapısı var zerre sıkmıyor..
  • Bazı yerleri saçma sapan olsa da dizi sıkmıyor insanı.

• Bir bölümün sonunda Dr Hatake zombileşmiş hastanın yanından geçiyordu hiç takmıyordu zombide ona saldırmamıştı. Neden ki?
  • Dizi nasıl ? İzlenebilirliği var mı ? İzleyen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.