Şimdi Ara

Hedefi yüksek olanlar için konuların kalkması iyi bir şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben de bir 12 olaraktan bitirmiştim konuları ancak, düşününce LTİ denilen konular aslında benim bile denemede beleş net olarak gördüğüm konular. Bunların yerine daha mantıksal,özgün polinom soruları veya zor parabol,küme soruları çok daha iyi eleyici olur. Fizik desen modern fizik söylememe bile gerek yok. Oraya okkalı 2 tane dinamik sorusu atsalar gayet güzel eleyici olur. Kimya organik için de aynı şey geçerli. Sadece biyoloji için kötü oldu diyebilirim.

• Dediğin de hem haklısın hem haksızsın çünkü bunlardan da öyle bi sorarlar ki trde çıkıp 1 kişi belki yapar :D
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    ösym hiçbir zaman o kadar zor sormadı ama o yüzden iyi bi şey bence de sksksk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuların kalkmasının en güzel tarafı artık her konudan daha fazla soru gelecek olması bence. Böylece konuyu bir öğrenci ne kadar öğrenmiş daha kolay belirleyebilecek ÖSYM.

Örnek: Polinomdan iki soru geliyordu diyelim LTİ ile birlikte. Birisi kolay birisi orta seviyede gelsin varsayalım ki. Şimdi böyle bir durumda konuyu iyi öğrenmiş biri ile konuda usta hâline gelmiş birisini ayıramayız. Şimdi konulardaki zorluk spektrumu genişleyecek, tam olarak ne kadar öğrenmişiz göreceğiz. Ha gönül ister ki 50 Mat 25 Geometri olsun, LTİ kaldırılmadan bile bu dediklerim gerçekleşsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 30 Mart 2020; 12:14:38 >
  • Ayni seyi ben de dusunuyorum girdigim sinavlarda hic o konulardan fire vermedim ne cektiysem geo polinom dan cektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağlayanların %90'ından iyi LTİ bildiğime eminim çünkü soru kaçırmıyordum neredeyse. Bu duruma iyi oldu diyemiyorum tabi fakat kötü oldu da diyemiyorum. Abartılacak bir durum yok bence.Şaşırdım bu kadar tepkiye gerçekten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.