Şimdi Ara

TYT sosyal nasıl halledilir (Sayısalcılar içeri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
4.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evet soru başlıkta.
    Her sene sorulur ve her sene bunun cevabı farklı olur. Sizin bu konuda düşünceleriniz neler ? Özellikle tyt sosyalden yüksek bekleyen sayısalcı arkadaşlara soruyorum.

    Şimdiden teşekkürler.



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    TYT Sosyal Nasıl Halledilir (Sayısalcılar İçin)

    Sayısalcılar için TYT Sosyal dersini başarıyla geçmek, üniversite sınavlarında yüksek puanlar almak için oldukça önemlidir. İşte sayısalcıların TYT Sosyal dersini nasıl daha kolay halledebilecekleri konusunda bazı ipuçları:

    TYT Sosyal Ne Zaman Çalışılmalı?

    TYT Sosyal dersine, diğer tüm dersler gibi, düzenli olarak çalışmalısınız. Çalışma programınıza göre belirli zamanlar ayırarak konu tekrarı ve soru çözümü yapabilirsiniz.

    TYT Sosyal Nasıl Çalışılır?

    TYT Sosyal dersini çalışırken ilk olarak konuları iyi anlamanız gerekir. Ders notlarınızı ve konu anlatımlı kitapları okuyarak konuların temelini kavrayabilirsiniz. Ardından, konularla ilgili soru çözerek bilgilerinizi pekiştirebilirsiniz.

    Sayısalcılar İçin TYT Sosyal Notları

    Sayısalcıların TYT Sosyal dersinde başarılı olmaları için özel olarak hazırlanmış notlar bulunmaktadır. Bu notlar, sayısalcıların konuları daha kolay anlamalarına ve soru çözme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olabilir.

    TYT Sosyal Nasıl Fullenir?

    TYT Sosyal dersini fullmek için tüm konulara hakim olmanız ve soru çözme tekniklerinizi geliştirmeniz gerekir. Bunun için konu tekrarı, soru çözümü ve deneme sınavları gibi çeşitli yöntemlerden faydalanabilirsiniz.

    TYT Sosyal Nasıl Halledilir?

    TYT Sosyal dersini halletmek için öncelikle konulara çalışmalı ve soru çözerek bilgilerinizi pekiştirmelisiniz. Ayrıca, sayısalcılar için özel olarak hazırlanmış notlardan faydalanabilir ve konu tekrarı için düzenli olarak deneme sınavları çözebilirsiniz.

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lustral seyahat

    Bu mesaj silindi.
    Hocam şimdi konu anlatım kitabı alayım diyorum ya da notları pdf olarak çıkartayım diyorum siz ne dersiniz ? Tek tek not almak istemiyorum bu dersi.
  • Tarih yorum olduğu için çalışmadım. Yalnız son hafta inkılap tarihi,inkılaplar okudum.
    Coğrafya 15 tatilde baştan sona hallettim. Yavuz tuna izleyip defter tuttum onu her ay 1 kere baştan sona okudum.Son hafta harita çalışmalarına ağırlık verdim yavuz tuna'dan lakin yine de kaçırdım sınavda.
    Felsefe için akımlara ve öncülerine çalıştım.
    Din için 9-10-11-12 kitaplarından SADECE TERİMLERİ taradım ve not aldım.
    Ve son ay her gün 1 deneme çözdüm. Bilgi SARMAL SOSYAL denemesi iyiydi.
    17/3 yaptım 1 tane tarih sorusu yanlış 2 tane harita sorusu yanlış.
  • Hocam bol bol deneme çözerek felsefe ve din için terimlere çalışarak 18/0 geldi en önemli şey bence deneme çözüp analizini iyi yapmak
  • bol bol deneme çöz 18d 1y yaptım 1 yanlış umman sorusu boş olan yine coğrafyada haritaydı. son 2-3 gün dinde kavramlara bakmıştım
  • Son 3 gün full sosyal çalıştım. Felsefeyi YouTube Didem hocadan tamamladım. Coğrafyayı bir internet sitesinden konu özeti okudum. Dinde forumda bir arkadaşın paylaştığı kavramları ezberlemeye çalıştım.

    Sınavda da Allah'tan kolay sorudular 18-2 bekliyorum.
  • 2 yıldır hiç çalışmadım bu sosyale. Acayip mutluyum. İlk senemde 16-4 geldi, 2.senemde 18-2 geliyor. Çalışan kardeşlerime kolaylık dilerim
  • Mf olarak 1 y yaptım.
    El kitapları okudum sadece.
  • Hocam al bir el kitabı veya ders föyü gece yatmadan önce oku kitap gibi. Varsa bir tanede testini çöz. Yeter. Daha fazlası zaman kaybı
  • Ben TM'ci olarak 20 d 0 y yaptım fakat yorumdakilere bakılacak olursa bir anlamı kalmamış gibi ya da forum çok iyi
  • Eu4 hoi4 oynadım 18 d 1 y 1 b
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.