Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet ilk wingin ücretini düşer fakat tekli alırsan perakende fiyatından aldığın için 15tl düşmüyor, kalan paketi 45tl civarına satın alabilirsin.

@Tal. Shop'tan Full adventure olarak alabilir ya da anamenü den Solo Adventures kısmından tek tek alabilirsiniz, arkadaş da onu soruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalPWN -- 13 Ocak 2016; 16:07:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scropion

Hocam sanki 29 kart var gibi geldi deckte ben mi yanlış saydım acaba

tirion var hocam en altta,tirionu kesmek imkansız olduğu için yazma gereği duymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalPWN

Evet ilk wingin ücretini düşer fakat tekli alırsan perakende fiyatından aldığın için 15tl düşmüyor, kalan paketi 45tl civarına satın alabilirsin.

@Tal. Shop'tan Full adventure olarak alabilir ya da anamenü den Solo Adventures kısmından tek tek alabilirsiniz, arkadaş da onu soruyor

reis dolar başı çalışmıyormu tekli alınca teşekkürler cevaplar için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem daha önce oynanmış bir brawlı getirecekler niye bir anket yapmıyorlar daha önce oynanmışlar arasında anlamıyorum.Bu hafta bir anket yaparsın daha önceki brawllardan biri gelcek hangisi gelsin ?? diye twitter üzerinden,portal brawlı çıkar bi dahaki hafta portal brawlını eklemezsin ankete öbürleri arasından bir seçim yapılır tabiki yeni bir brawl gelmeyecekse. Mechazod gelecekmiş bu hafta,free packten başka birşey değil kim 20 dakika böyle saçma sapan bir brawlla uğraşmak ister ki blizzard bazı şeyleri yapmak için yapıyor gerçekten.
  • Oyunda çok karman çorman deck yapanlar var çok tehlikeli rakibi tahmin etmek imkansız warlock sınıf ama elinde her tip kart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizi tekrar aktif görmek sevindirdi hocam
  • Şimdi anubarak düştü bu da mı çöp kart

Death de ele dönüyor ve 4/4 kart veriyor
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

• Skylined kullanıcısına yanıt
    400 dustın hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Şimdi anubarak düştü bu da mı çöp kart

Çöp.

• Carpe Vita kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam,bende sevindim tekrardan aktif olarak forumla ilgilenebildiğime :)
  • Tal. kullanıcısına yanıt
    Android telefondan alınca türk lirası ile işlem yapıyor, ios da durum nedir bilemiyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Şimdi anubarak düştü bu da mı çöp kart

Çöp.

Raptor ile bir deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: LarethIan

quote:

Orijinalden alıntı: osmandandik

Arkadaşlar ben androidden adventure satın alıcam.

Alırken google şifresi soruyor. Ama o google hesabı bana ait değil şifreyi de bilmiyorum.

Ben kendi google hesabımla girip yapmak istiyorum. Google hesabı ekliyorum yine de daha önceki google hesabı çıkıyor ve ödeme kısmında onun şifresini istiyor. Nasıl düzeltebilirim bunu?

Eğer tablet / telefon (ya da hangi Android cihazsa artık) kendin bir google hesabı oluşturduysan Google Play uygulamasında aktif hesabı değiştirebilirsin. Sol üstte liste gibi görünen kısma tıkla (dokun mu deseydim ) sonra en üstte aktif hesabı göreceksin. Ona tıklayıp değiştirebilirsin.

Oyun içi harcamalar aktif Google hesabı üzerinden yapılır; zaten farketmişsindir.

Edit: imla

Önce hesaplar kısmından kendi google hesabını ekledim. Sonra google play'de kendi hesabıma geçiş yaptım. Daha sonra hearthstone'a girdim. Ödeme kısmında yine önceki google hesabına bağlı şifreyi istiyor nasıl çözerim bu sorunu

• Bu tawern çok zor geliyor bana ilk geldiği zaman da zorlanmıştım. Şu an 3.deneyişim. Hadi bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

Madem daha önce oynanmış bir brawlı getirecekler niye bir anket yapmıyorlar daha önce oynanmışlar arasında anlamıyorum.Bu hafta bir anket yaparsın daha önceki brawllardan biri gelcek hangisi gelsin ?? diye twitter üzerinden,portal brawlı çıkar bi dahaki hafta portal brawlını eklemezsin ankete öbürleri arasından bir seçim yapılır tabiki yeni bir brawl gelmeyecekse. Mechazod gelecekmiş bu hafta,free packten başka birşey değil kim 20 dakika böyle saçma sapan bir brawlla uğraşmak ister ki blizzard bazı şeyleri yapmak için yapıyor gerçekten.

herolar değişmiş

• 1 rare, 1 golden rare, 1 epic verdi Tavern. Yine iyi drop aldım, geçen hafta Illidan Stormrage çıktı. Ondan çok daha iyi drop oldu benim için. 1 tane Iceblock eksikti
  • NDS kullanıcısına yanıt
    yine de zevksiz hocam ya
  • Karşıma düzgün biri geldi ilk denemede yaptım ve ilkkez brawl packinden legendary çıktı.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim, hayırlı olsun. Deathwing'i 2 sezon craftlamıştım ben ki daha da düşüremedim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

1 rare, 1 golden rare, 1 epic verdi Tavern. Yine iyi drop aldım, geçen hafta Illidan Stormrage çıktı. Ondan çok daha iyi drop oldu benim için. 1 tane Iceblock eksikti

Ben 2 iceblock 1 pyroblast dustladim zamaninda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.