Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (653. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spacelife

quote:

Orijinalden alıntı: nlbrkknr

Control priest oynayın, aggroları bezdirmek için birebir :D

birkaç kontrol priest ı yenmiştim 4. veya 5. turda fln bitiyordu oyun. ama iyi kart çekerse yeniyor. sanırsam kontrol desteleri içinde aggroya karşı en iyi deste priest ınki. bende bir dragon destesi yapmaya başlasam iyi olacak.

Dragon ben de yapmak istiyorum da eksik çok,şimdilik controlü bitirebildim. Ben genelde yeniyorum aggroları, secret paladin zorlayabiliyo ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kolento nun twitch yayınını izledim. abi NA dakiler gerizekalı resmen. adam 12 hasar vurmayı unuttu ama yine yendi şaka gibi. adamın o kadar hasarı kaçırmasına mı şaşarsın rakibin ona rağmen onu yenememesine mi.

orada her sezon temel deste ile legend oluruz.

Şakaysa komik değil, ciddiyse çok komik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

quote:

kolento nun twitch yayınını izledim. abi NA dakiler gerizekalı resmen. adam 12 hasar vurmayı unuttu ama yine yendi şaka gibi. adamın o kadar hasarı kaçırmasına mı şaşarsın rakibin ona rağmen onu yenememesine mi.

kolento iyi mi oyuncu da bu kadar tepki oldu?

adamın twitch sohbetinde resmen dalga geçtiler onla ve NA serverıyla.

bir de kibler midir nedir onu izledim adam iyi oynuyor, papazla döktürüyor. bütün kartları da altın yapmış inanmış baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacelife -- 30 Aralık 2015; 0:05:21 >

• quote:

quote:

quote:

bir de kibler midir nedir onu izledim adam iyi oynuyor, papazla döktürüyor. bütün kartları da altın yapmış inanmış baya

İyi bir oyuncu mu derken? Adam hearthstone da idol yahu. Sen twitch chatine göre niye yargılama yapıyorsun. Oradakilerin amacı troll ve eğlenmek zaten. Ünlü ve iyi bir oyuncu miss play yaptığında tabi ki de chat bunları yazacak. Bu twitchteki birçok oyun için geçerli. Bir ara Forsen ın twitch chatine bak ne demek istediğimi anlarsın. İzleyicileri adamı izlemekten çok chati emotion a boğuyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Sen oyunda epey yenisin belli ki. Bütün mesajlarından bu anlaşılıyor. Herşeyi geçtim kötülediğin adamın lakabı Godlento. God falan hani tanrı olan.

• Arkadaşlar turnuvalara katılmak için ne yapmamız gerekiyor kendimiz başvurabiliyor muyuz yoksa davet mi gelmesi gerekli

• Beyler eu da hangi hs proları var?trump kripp amaz(amaza bayılıyorum ya adam on numara)(gerci kripp pro mu Emin degilim)hepsi na da mi? Ha cw Yi degistirip Reno cw yaptim ramp druid be face shaman i ezdim boardi temizledim 1 hp ile Reno attim Adam the elements will destroy you dedi Ben de sorry that happened acayip eglenceliydi.

• brightlord kullanıcısına yanıt
    Kolento euda da oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Citizen -- 30 Aralık 2015; 6:20:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ara cepten oynuyordum para yatırmadan oynamanın çok zahmetli olacağını düşünüp bırakmıştım. Ayrıca ingilizce olayı her zaman her yerde olduğu gibi o zamanlarda da burada başıma brla olmuştu. Kartın ne yapabildiğini veya yapamadığını analamadığım için bi bakıyordum ki hasarı bana vuruyordu. Ve daha nice hatırlamadıklarım. Bende el mecbur bırakmıştım ama şu sıralar yine başlamayı düşünüyorum da bir şey sormaya geldim. Aynı hesapla hem pcde hem cepte oynayabiliyor muyuz yoksa cep ve pc versiyonları birbirinden bağımsız mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronnie James Dio

Bi ara cepten oynuyordum para yatırmadan oynamanın çok zahmetli olacağını düşünüp bırakmıştım. Ayrıca ingilizce olayı her zaman her yerde olduğu gibi o zamanlarda da burada başıma brla olmuştu. Kartın ne yapabildiğini veya yapamadığını analamadığım için bi bakıyordum ki hasarı bana vuruyordu. Ve daha nice hatırlamadıklarım. Bende el mecbur bırakmıştım ama şu sıralar yine başlamayı düşünüyorum da bir şey sormaya geldim. Aynı hesapla hem pcde hem cepte oynayabiliyor muyuz yoksa cep ve pc versiyonları birbirinden bağımsız mı ?

Oynayabiliyoruz hocam ikisinden de aynı hesaba giriş yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Hocam decke göre değişir tabii ki ama 4/4 ve +2 atak vererek Edwin'i mezarlığa yollardım tahminimce.

hocam bu ilk akla gelen ve yanlış olan, çünkü bu hamle sonunda edwin ölse bile sonraki turn Creeper dan çıkanlar ve abusive "fan on Knives" in hedefi oluyor ve verim alıyor karttan.
    Ayrıca bir ipucu ben Zoo rakip görüldüğü gibi oil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Hocam decke göre değişir tabii ki ama 4/4 ve +2 atak vererek Edwin'i mezarlığa yollardım tahminimce.

hocam bu ilk akla gelen ve yanlış olan, çünkü bu hamle sonunda edwin ölse bile sonraki turn Creeper dan çıkanlar ve abusive "fan on Knives" in hedefi oluyor ve verim alıyor karttan.
    Ayrıca bir ipucu ben Zoo rakip görüldüğü gibi oil.

"Fan on knives" ile temizleyebilir fakat elindekilerle yine tempoyu yakalarsın. Adamın elinde prep + oil varsa edwin 9-6 oluyor + weaponla birlikte 13 vuruyor ve 14hp kalıyorsun. Sen mecburen bir sonraki turn edwini yok edersin heal olmadığı için yediğin 13 dmg oyunu verdirir.( bir sonraki turn weaponla vuracağından 10hp kalırsın.)

• Arkadaşlar oyun saçmaladı mı bana mı öyle geliyor?Tek turn da 26-28 damage atabiliyor artık tüm classlar?30 hp sizce yeterli mi?
  • Hergün 1 pack açıyorum quest goldlarıyla arena hiç yapmıyorum. Bugün blingtron 3000 ve recombobulator çıktı packten. Galiba sıra fun deck oluşturmaya geldi :)
  • brightlord kullanıcısına yanıt
    çoğu kişinin 2 hesabı var zaten savjz,sjow,neviilz,ostkaka,mryagut,superjj,neirea bunların bazıları sadece euda oynuyor bazıları eu/na karışık. Twitch listimden bakıp da bunları söyledim daha düşünsek vardır ama çok sevilen aşırı viewerı olanlar genelde NA'da.
  • benim id: abooov#2467 isteyen ekleyebilir. id paylaşım bölümüne eklerseniz sevinirim.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Oda olabilir hocam, ben egg ve Creeper' a power vererek oynadım, edwin 1 hp kaldı, 6 dmg i yiyoruz tabi.

rakip dagger ile çıkan spiderlardan birini öldürdü, 6 dmg face.

sıram geldiğinde abusive ile egg i açıp edwin i kestim ve img gang boss, Zoo için sanki daha value bir oyun gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 30 Aralık 2015; 19:27:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Haydi biraz pratik yapalım, denk geldikçe paylaşacağım, aşağıdaki resimde doğru oyun nedir?
    Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU]

Rakip sadece 2x Backstap kullandı ve coin kullandı.

Turn 3

imp gang boss at geç

• Battle Tag: Naessea#2675 gelin kapışalım.
  • Oyuna 3,4 ay ara verip yeniden başlayanların yapması gereken ilk iş paket açmak olmalı. Kesinlikle bir ayarlama var ikinci kez böyle oluyor çünkü 51 klasik pack açtım; 3 tane golden legendary, 5 tane de normal legendary geldi. Düzenli oynadıgım zamanlarda berbat bir orana sahiptim pack açmada

• 
Sayfa: önceki 651652653654655
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.