Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (652. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
690.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Ben sürekli deste yapıp siliyorum şimdi zoo desteği yaptım rank 6 dayım biraz oynayıp bakacam skoruna iyiyse devam ederim win rate düşükse silerim o desteyi.Mech rogue , mech hunter ve murloc paladin deneme düşüncem var oyun zaten fps ye dönmüş herkes kafaya vuruyor headshot atıyor bizde kafaya vuralım mech çok hızlı yayılan bir deste mematilerin önüne geçebilecek annoy o tron falanda var denemek lazım

Rank 5 olamadım yahu herkes face aggro olmuş warrior geliyor kafaya vuruyor druid geliyor kafaya vuruyor 1/1 bıcırıklar çıkarıp savage roarla işimi bitiriyor

İyi güldüm he

Midrange Paladin, Midrange Hunter, Tempo Mage, Control Warrior, Mech Mage var hali hazırda oynadığım. Geçen sezon tempo mage ile 2 gün oynayarak rank 3'E gelmiştim ama bu sezon revize etmem lazım deckleri, lazımdı daha doğrusu sezon bitti artık. 1 gün oynadım sadece rank 10 gördüm, daha da ileri gidemedim. Bundan sonra da zamanım yok hiç, full iş güç hafta içi. Yılbaşı günü şehir dışına çıkacağım, yolda tabletten climb yapabilirim belki.

@Endless Fight;

Onlardan biri her türlü silence'a kurban gidiyor. O yüzden ben verimli bulmuyorum. 5 mana için güzel body'ler aslında ama ne bileyim pek beğenmiyorum. Masraf yapmadan önce öyle deneyebilirim.

@Jaraxxus;

Öldürüp götürme olayı olabilir. Çok da iyi olur, 6 mana için güzel kart ama en azından deathrattle çalışmalı. Tirion'u alıp götürüyor

120 gold birikti az önce görevden. Klasik paket aldım 1 tane ve Ysera çıktı. ALLAAAAAAAAAAAAH. Tam da Ysera yapacaktım

• Paladin torpilli sinif abi. Gelen her eklentide hayvani kartlar mi gelir arkadas. Hepsinde yav !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Ben zaten rank 5'ten sonra kasmıyorum winstreak olayıda bittiği için en iyi ihtimalle 2 ileri 1 geri yapıyorsun zorluyor bayıyor.Rank 3 mü 4 mü ne oldum golden card alalımda dustlarız.Ysera iyi olmuş ama kullanılan deste sayısı çok az.Ben warrioruma ysera sığdıramıyorum tempoyu ciddi yavaşlatıyor dragon priestlerde kullanılabilecek bir kart.
  • İstediğim karttı hocam. Bir şekilde sığdırırım, Geddon'um yok zaten Ysera'ya yer bulurum her türlü. Ysera pek verimli değil artık ama bir yandan da meta yavaşladı. Control desteleri ağırlık kazanıyor hızla. Kanser desteleri var mı, hala var tabii ki. Hiç birine sahip değilim o destelerin. Sinirlenip yapacağım en sonunda aggro druid, secret paladin falan
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Warrior oynanmıyor ya yeniyorlar bende gedon yok geri kalan hepsi var baron yerinede abomıneyşın koydum yeniliyorum.Artık warriorun bile face i geliyor herkes ya face aggro deste oynuyor ya da paladin oynuyor.Trog lu shaman çok popüler 10 maç yapsan 2-3 ü shaman geliyor 2-3 paladin geliyor geri kalan classlardanda 1 tane geliyor işte.Paladinde murloc versiyonuda çıktı 10 manaya kadar dayanırsan murlocları atarsan tek atıyorsun
  • Benim de Geddon eksik şu anda. Renolock yapacaksın o zaman hacı, kanserlerin ilacı bu
  • Rank 5 kaldım bende babaannem vefat etti oynayamadım. Acaba legend olabilir miyim bu sezon bakalım otobüsteyim şuan =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

İstediğim karttı hocam. Bir şekilde sığdırırım, Geddon'um yok zaten Ysera'ya yer bulurum her türlü. Ysera pek verimli değil artık ama bir yandan da meta yavaşladı. Control desteleri ağırlık kazanıyor hızla. Kanser desteleri var mı, hala var tabii ki. Hiç birine sahip değilim o destelerin. Sinirlenip yapacağım en sonunda aggro druid, secret paladin falan

Kontrol desteleri daha iyi şu an. Aggro ilk 5 turda yenemezse bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: spacelife

quote:

İstediğim karttı hocam. Bir şekilde sığdırırım, Geddon'um yok zaten Ysera'ya yer bulurum her türlü. Ysera pek verimli değil artık ama bir yandan da meta yavaşladı. Control desteleri ağırlık kazanıyor hızla. Kanser desteleri var mı, hala var tabii ki. Hiç birine sahip değilim o destelerin. Sinirlenip yapacağım en sonunda aggro druid, secret paladin falan

Reno kontrol desteleri metada yer buldu. CW pek etkili değil sanki şu anki metada. Surata hasar verip Reno'dan sonra Alex inebilirsen şansın oluyor. Yoksa büyük sıkıntı... Dragon Priest mi yapsam yoksa Renolock mu bilemiyorum ben şu anda. Dragon Priest çok güçlü ve stabil geliyor bana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spacelife

quote:

Reno kontrol desteleri metada yer buldu. CW pek etkili değil sanki şu anki metada. Surata hasar verip Reno'dan sonra Alex inebilirsen şansın oluyor. Yoksa büyük sıkıntı... Dragon Priest mi yapsam yoksa Renolock mu bilemiyorum ben şu anda. Dragon Priest çok güçlü ve stabil geliyor bana.

dragon priest için kartlarım olmadığından o deste henüz bende yok fakat, aggro deste oynarken ilk 4-5 turdan sonra direk concede edip bırakıyordum. az manalı kartlara taunt kazandıran bir yapısı var. uğraşamam 2 saat diyorum .

bendeki kontrol desteleri mage ile rogue (mill rogue). kontrol destelerinde şöyle bir durum söz konusu. (önceleri çok aggro oynuyordum, çünkü kontrol için gerekli kartlarım yoktu, aggro desteler daha ucuz vesaire ... dolayısıyla yazdıklarım bizzat edindiğim bilgilere dayalı)

kontrol destesi oynarken bir kere oyun uzun oluyor. don lastiği gibi uzuyor anlayacağın. aggro deste ile 5 dk da sonucu belli olan oyunlara nazaran kontrol desteleri maçı 30 dk yı buluyor.

oyun uzun olduğundan bir çeşit mill etkisine sahip olmak da etkili. kaç maçı adamın kartları bittiği için kazandım. mill rogue de doğal bir olay zaten amaç o ama mage de de baya maçı öyle kazandım.

dolayısıyla kontrol destelerinde senin kart çekmeni sağlayan kartlar rakibe de kart çektirmeli. yani şu 3 manalık 2/2 mavi murloc baya baba bir kart. bir de rakipin elinde çok kart olunca onu oynamaya meyiili oluyor genelde. mesela masada minyonları varken zaten öndeyim daha da ezeyim gibi bir düşünce hakim. dolayısıyla masayı dolduruyorlar. bu da zaten kontrol destesi oynadığımız için istediğimiz bir olay.

benim oynadığım destelerde acayip alan etkili büyüler, saldırılar mevcut. kontrol mage deki çoğu büyü alansal dondurma etkili. adam bakıyor bu tur saldıramadı diğer tura 2 minyon daha koyuyor. en son masa dolunca 6 manada blizzard 7 manada flamestrike masada bir şeyi kalmıyor. rogue destesinde şu silahını kırıp herkese hasar verme ile vanish var alan etkisi olarak.

mage için en iyi 3 legendary: alextrazsa, emperor, antoni
    rogue için ise: alextrazsa, emperor, dr boom

mantık basit. alextrazsa ilk turlarda adama çok vuramadığın daha çok minyonlarını temizlemek için uğraşacağın için.

emperor ise oyun başından itibaren adamı bekleyip kart kullanmayacağın için elinde biriken kartların manasını azaltmak için.

antoni ve dr boom da oyun bitirici legler. yani başta def yapa yapa oynuyorsun; oyun bir süre sonra senin lehine dönüyor. sonra alextrazsa + boom veya antoni ile rakibi dehşet eziyorsun. adam senin karşında kendisini ezik hissediyor. (bana da oluyordu eskiden lan adam zikti bıraktı resmen diyordum)

şimdi priest da alan etkisi minyonun hasarının canından fazla olmasına bağlı. senin minyonlar öyle de karşıdakinin öyle olup olmaması olayı değiştiriyor.

priest da diğer ikisi kadar alan etkisi çok yok, mage de 2 blizzard, 2 flame strike, 2 mekanik koyun 6 kart var şu an. bir de şu 0/7 lik tüm minyonları yok eden kart var, sonraki amacım onu desteye koymak koyunların yerine koyarım gibi. priest da koyunu az mana ile patlatan bir skill yok.

bir de hem mage de hem de rogue da kendi kartını/minyonunu kopyalama olayı var. mage de zaten direk echo destesine bak, rogueda da gang up var. priest da 2-3 manaya 2 kart kopyalama olayı yok. bu da oyun sona yaklaşınca mill etkisinden yenilmene neden oluyor.

priest güçlendirilmiş bir minyonu silmede iyi kartı var, 5 saldırı gücü veya üstündekini direk öldürüyor. mage koyun yapıyor. rogue da ya öldürebilir ya da shiv ile geri gönderip kartın üstündeki buffların gitmesini sağlayabilir.

sonuç olarak priest bence ilk olarak şu kart kopyalama olayı nedeniyle daha kötü, güçlü minyonları kopyalayamıyor. 2. olarak da alan etkili saldırısı zayıf kalıyor.

priestın diğer bir deste türü de burst türü. önce karşıdaki adama 5 can basan minyonları masaya koyuyor. sonra bütün can basmaları hasara çeviren minyonu koyuyor. adama direk can basma kartları ile saldırıyor. az manaya çok can basabildiği kartları olduğundan birden çok fazla face hasarı vuruyor. ayrıca herkese 4 can basan kartını alan hasarı olarak kullanabiliyor. bu gibi türler de fena değil priest için. ama ben tam da bu priest ı kontrol mage ile yendim. oyun sonu 20+ canım vardı, heal bot + kopyalama sağolsun. adamın hem kartı bitti, hem de büyün minyonlarını kestim öyle yendim.

bu kontrol mage de hem fatigue hem de mill etkisi var. mükemmel bir deste gibi geliyor. antoni şu an yok bende onun yerine dr boom la idare ediyom ama antoni daha iyi mage için. + kel thuzad da işe yarayabilir bir kart bu deste için.

def için naxx 3 den gelen deathlord + sludge bedger (yanlış yazmış olabilirim) kullanıyorum. taunt minyonları yani.

• Amaç rank kasmaksa bence aggro deste ile oynamak daha mantıklı. Diğerinde çok vakit kaybediyorsunuz. Aggro ile kazanma oranı %50 nin üstündeyse hızlı hızlı maç atarak bir şekilde ilerleniyor...
  • Control priest oynayın, aggroları bezdirmek için birebir :D

• İlk defa rank 5 ve altında bitiremeden sezonu tamamlayacağım gibi. Finaller sağolsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KraLmaNia10 -- 29 Aralık 2015; 14:05:14 >
  • Haydi biraz pratik yapalım, denk geldikçe paylaşacağım, aşağıdaki resimde doğru oyun nedir?

Rakip sadece 2x Backstap kullandı ve coin kullandı.

Turn 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 29 Aralık 2015; 20:03:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nlbrkknr

Control priest oynayın, aggroları bezdirmek için birebir :D

birkaç kontrol priest ı yenmiştim 4. veya 5. turda fln bitiyordu oyun. ama iyi kart çekerse yeniyor. sanırsam kontrol desteleri içinde aggroya karşı en iyi deste priest ınki. bende bir dragon destesi yapmaya başlasam iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Haydi biraz pratik yapalım, denk geldikçe paylaşacağım, aşağıdaki resimde doğru oyun nedir?

Rakip sadece 2x Backstap kullandı ve coin kullandı.

Turn 3

concede yap geç vakit kaybetme

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    tabikide spidera 5/5 ver surata vur bu da sorumu @Rwenzori

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi cevaplar bekliyorum.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Hocam decke göre değişir tabii ki ama 4/4 ve +2 atak vererek Edwin'i mezarlığa yollardım tahminimce.
  • kolento nun twitch yayınını izledim. abi NA dakiler gerizekalı resmen. adam 12 hasar vurmayı unuttu ama yine yendi şaka gibi. adamın o kadar hasarı kaçırmasına mı şaşarsın rakibin ona rağmen onu yenememesine mi.

orada her sezon temel deste ile legend oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacelife -- 29 Aralık 2015; 22:30:02 >
  • 
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.