Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.758
Cevap
72
Favori
674.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12761277127812791280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abi yemin ederim mech hunter denen desteden midem bulandı artık. Rank 10-5 arası herkes bu desteyi oynuyor neredeyse. Oyundan zevk alamaz oldum.
  • smalhero kullanıcısına yanıt
    İyi Yapmışsın iyi eğlenceler. Win rateler konusunda aşağıda arkadaş yazmış orası ortalamadır. Sonuçta o yüzde içerisinde elektriği/interneti giden de var. acil çıkması gerekip oyunu kapatan da var, hayatında ilkkez o deckle oynayıp napacağını bilmeyende var yani var da var :D önemli olan senin WR ne olacak
  • Hunter'dan nefret ederim ama dayanamayip yaptim.
    Rank 18'den 14'e mac kaybetmeden geldim.
    Normalde wild oynayip keyif alan birisiyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mi bu kadar şanssızım yoksa hs mi ayarlıyor bilmiyorum ama ne zaman bir karta ihtiyacım olsa inanılmaz şekilde hiç gelmiyor. Biraz önce mech hunter vs m. hunter yapıyordum. Son 5 kart kalmış. Benim sadece 2 damageye ihtiyacım var. Destede kalanlar şunlar 2x Wargear 1x Unleash the hounds 1x bomb toss ve 4 mana explodinator. Ortada 5 tane mech var wargear ya da bomb toss gelse kazanıyorum ve bilin ne oldu tabii ki Unleash TH geldi(karşıda sadece 1 minion vardı). Adam 1 can kala kazandı. Bundan önce en az 4-5 kere aynı durum oldu. Tempo shark rogue oynarken son 5 kartın 2si evil miscreant ve 1x evil cable rat idi. Oyunun başında toggwaggle geldi 15 roundda kullanamadım kartı şaka gibi. Güya tempo lackey oynuyoruz şurda. Koca oyun 1 tane lackey oynayabildim. Ya da toggwaggle treasureden en yüksek 3-4 statı olan legendary gelip karşıdakine deathwing gelmesi gibi bir sürü saçma durum. Oyun rigged bundan eminim de bu kadar belli etmesinler en azından. 3-4 oyun arka arkaya kazanınca arka arkaya control warrior sıralamaları da ayrı bir gariplik.


    Edit: Tam sinir olmuşken 1 tane classic pack açayım dedim Harrison Jones çıktı. Biraz da olsa sinirim geçti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalhero -- 22 Haziran 2019; 18:14:46 >




  • Bir haftadır kimse bişey yazmamış. Naaptınız bıraktınız mı oynamayı?
  • 80 gold isteyen imzamdan ekleyebilir. Karşılıksızdır...
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    ekledim
  • Dalaran heist 2. Hafta herotic modda son boss benim tüm minyonlarımı void içine alıyorum ayağına hiç ediyo burada bug mu var yoksa hero power ı 2 mana assasin mi anlamadım. Adam 5 mana oyuna başlıyo zaten ben ortaya bişeyler koyunca ya kadar masası doluyor minyonlar sürekli hero power ile yok oluyo minyon ölmüyoda deathrattle çalışmadan gidiyolar o minyonlara ne oluyo

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidişle oyunun ayda 1 exp çıkarması gerekiyor.
    Benim gibi biride bu oyundan koptuysa bitmiştir bu oyun. Benim gibi derken 2014ten beri yılmadan oynadık. Ah şu hali çok iyiydi diyip nostaljide yapmadım,isteyen her decki wildda oynayabilir. Her geleni benimseyip deneyip oynamaya çalıştık.
    Ama nedense artık oyun tadsız tuzsuz birşeye dönüştü. Sıkılmak değil bu daha önce de sıkılmıştım,2 haftaya 1 aya dönüyordum tekrar.
    Bu seferki miladını doldurdu gibi geldi bana.
    Mechleri bu 2. Kez oynuyoruz.old gods öncesi oynanıyordu zaten. kısır döngüye girdi. Uzun süreli planlamaları yoksa yani 2 yıl sonraki gelecek expleri kartları tasarımları yoksa yeni birşey koymayacaksa ortaya, oynayanı giderek azalıcaktır.
    Oyuna yeni katılım yapanlarda ya blizzardın diğer oyunlarından, ya da twitchden izlediği bi streamerdan etkileniyor.
    Yine quest yapılır. Gold kazanılıp yeni pack açılır tabi. Ama zerre haz almıyorum oynarken. Yeni birşey getirceklerine kart nerfleyip duruyolar sürekli oyun stili değişiyor. Ama herşey aynı, hep aynı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rerea kullanıcısına yanıt
    Ben anlamadım yazdığını, Blizzardı savunmak istemiyorum ama sadece mech oynamak zorunda değiliz ki. Benim control warriorum var, token druidim , big priestim, Birkaç kart eksik ama giant mageim, mech hunterim, midrange hunterim , bomb warriorum var. %90 packlerden çıktı saolsun o yüzden bu kadar fazla yoksa bu kadar deckle uğraşılmaz tabi. Geçen gün bir baktım standartta oynanan genel token druid decki full kart var elimde, hemen yaptım ve casual atıyorum onunla mesela. Yani mech dönemindeyiz evet ama mech oynamak zorunda değiliz bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychocake -- 1 Temmuz 2019; 8:35:8 >
  • Bu oyunun zevki control deckleriyle çıkıyor. Artik bi kartla minyonu yok edebiliyorsun rahatlikla. Eskiden bi ysera atiyoduk adam oldurmek icin can cekisiyordu. İyi ki year of the dragon denildi, dragon'a ait bi sey goremedik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.hearthpwn.com/news/6771-saviors-of-uldum-new-hearthstone-expansion

    Yeni Quest ler geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pre-purchase başladı. Android fiyatları bile çok fazla olmuş yine. 400 lira nedir ya. Çok ciddiyim 400 lira bir expansiona verip başka pakete ihtiyaç duymasak eyvallah dicem ama hiçbirşey 80 paket. 400 verip elin boş kalıyor ve yeni paket gerekiyor. Valla soğuttular beni oyundan.

    Zaten sürekli ranked ta turunu bitirmek için son saniye bekleyenler yüzünden oyundan soğudum iyice tuz biber oldu. Ya yemin ediyorum o kadar para kaldırıyorlar bari şu oyuna zamanı su istimal edenlere bir şikayet sistemi yapsınlar. Duel Linkste adamlar özellikle böyle bir şikayet rapor sistemi yapmış. Oyunlar çok akıcı. Ne zaman HS ye dönsem casual maçlar bile artık bitmek bilmiyor. Dereceli bir maç yarım saat sürermi ya. En az artık yarım saat sürüyor. Nerden türedi bu zamanı suistima letme modası oyunu mahvetti.
  • SenJi kullanıcısına yanıt
    aynen süre olayına bir çözüm bulmalılar. ilk manalarda daha az süre vermek gibi mesela 5-6 sn filan, sonradan mana arttıkça sürede ona göre artar belli bir noktadan sonra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SenJi

    Pre-purchase başladı. Android fiyatları bile çok fazla olmuş yine. 400 lira nedir ya. Çok ciddiyim 400 lira bir expansiona verip başka pakete ihtiyaç duymasak eyvallah dicem ama hiçbirşey 80 paket. 400 verip elin boş kalıyor ve yeni paket gerekiyor. Valla soğuttular beni oyundan.

    Zaten sürekli ranked ta turunu bitirmek için son saniye bekleyenler yüzünden oyundan soğudum iyice tuz biber oldu. Ya yemin ediyorum o kadar para kaldırıyorlar bari şu oyuna zamanı su istimal edenlere bir şikayet sistemi yapsınlar. Duel Linkste adamlar özellikle böyle bir şikayet rapor sistemi yapmış. Oyunlar çok akıcı. Ne zaman HS ye dönsem casual maçlar bile artık bitmek bilmiyor. Dereceli bir maç yarım saat sürermi ya. En az artık yarım saat sürüyor. Nerden türedi bu zamanı suistima letme modası oyunu mahvetti.
    Hamle yapmak için son saniyeleri bekleyenlere ben de uyuz oluyorum. Hatt şunu söylemeliyim oyunun örettiği şeylerden biri de sadece TR de değil dünya da da ne kadar çok oç olduğunu görmüş oldum. Ama elbette suç bunu engellemeyen hatta turnuvalarında teşvik ede Blizzard'ın. Lütfen turnuvalara bakın, aynen oradakiler de yapacağı hamle çok bari olsa da son ana dek bekliyor. Hatta bu konuda dünyadaki en büyük dingil de yine bizim ülkemizden çıktı. Fujitora bir turnuvada uzun uzun beklerken süreyi kullanamadı ve yenildi.https://www.youtube.com/watch?v=9z9uywiiIwM&t=3765s
    53. dk sonrasın izleyin.

    Hesap satmak için en uygun yer neresi bilen varsa gerekirse özelden yazabilir mi ?




  • Arkadaşlar selamlar herkese.
    Kendi aramızda 3-5 kişilik bi turnuva yapmak istiyorum. Katılmak isteyen kişiler özel mesaj atarsa sevinirim.
    Zevkli olacagından eminim.
    @SenJi @RoNNiE-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 10 Temmuz 2019; 13:31:40 >
  • S.McManaman kullanıcısına yanıt
    Keyifli olabilir gerçekten ancak açık ortamda tartışmak gerekli butür konuları bence. Katılım olursa ben uyarım
  • psychocake kullanıcısına yanıt
    Şuan 4 kişiyiz hocam, 6 kişi olunca başlayabiliriz.

    Eğer 8 kişi olursak ilk başta lig yapıp ilk 4 için playoff yapabiliriz.
    Son 4 isterse kendi arasında bi playoff yapar.
  • S.McManaman kullanıcısına yanıt
    Tamamdır haber bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12761277127812791280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.