Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12511252125312541255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu son bir ay içinde açtığım yaklaşık 10 packten, 4 tane legendary çıktı ama çıkan legler; Hex lord, Gonk, Nozdormu ve Gruul olunca pek sevinemiyor insan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 21 Mart 2019; 16:44:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nightful kullanıcısına yanıt
    Stag ( 1 ) hariç hepsinden 2 tane var. Baku'den 1 golden 1 normal var.

Stag 1 tane normal var, diğerini golden craftlayacak dust yok. Normal dustlayayım mı ?

Bu olayı bilmiyorum, wild'a geçen kartların dustlarını mı verecekler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.McManaman kullanıcısına yanıt
    bakudan sadece golden olanın dustunu verecek
    stag'tan 1 tane daha muhakkak yap. bende de stag ve moth yoktu 2şer tane normal yaptım.
    sadece hall of fame e geçen kartların dustları iade oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

benim iki hesabım var. 1 hesabıma p diyelim : baku x 1, genn x 1, blackcat x 2, naturalize x 2, doomguard x 2, divine favor x 2, murkspark x 2 hepsi düz. stag, moth yok

2.hesabıma d diyelim : baku x 1, genn x 1, glitter moth x 2, black cat x 2, murkspark x 2, naturalize x 3 biri golden, doomguard x 2, divine favor x 3 biri golden.

saçma bir soru olabilir ama bunlardan dust alabilmek için illaki standart oynuyor olmak mı gerekiyor?
    p hesabı için : 2 golden stag ve 2 golden moth craftlamanız yeterli. Bir de sadece 10 dust daha kar edebilmek için 2x golden blackcat ve 2x golden naturalize craftlayabilirsin.

d hesabı için : 2 golden stag yeterli. 10 dust daha kar istiyorsan 2x golden blackcat ve 1x golden naturalize daha craftlayabilirsin.

Herkese elindeki kartların bedeli iade ediliyor wild veya standart oynayıp oynamamana bakmadan. Wild oynasan bile mosh ve stagi patchten sonra tutmanın bir anlamı yok oynanmıyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Stag ( 1 ) hariç hepsinden 2 tane var. Baku'den 1 golden 1 normal var.

Stag 1 tane normal var, diğerini golden craftlayacak dust yok. Normal dustlayayım mı ?

Bu olayı bilmiyorum, wild'a geçen kartların dustlarını mı verecekler ?
    1 tane golden stag craftlayabilirsen iyi olur yoksa normalini craftlarsın. Wilda geçecek kartların değil de Hall of Fame'e giden kartların dustları iade ediliyor. Yani normal plana göre wilda gitmeyeceği halde wilda gönderilecek olan kartlar mesela classic setten kartlar veya witchwooddan mosh stag gibi normalde wilda geçmeyecekti erken geçirdikleri için dust bedelleri iade oluyor.
    craftladık bakalım. teşekkürler yardımın için.
  • Arkadaslar yeni kartlar geldiginde hall of fame ile gidecekler belli mi? Hep kacirmistim craftlamayi bundan oncekilerde. Bir de ne zaman eski kartlar standarttan kalkacakti? Ben oyunun yeniliklerini takip edemiyorum hic

• bir kaç mesaj yukarısını oku sorularının cevaplarını bulursun.
  • Bugün oyuna girene 3 pack veriyorlar arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khadgar a bak be. Efektine bişey demiyorum ama koskoca efsaneyi 2/2 lik yapıp 1 manayla kolayca yok edilebilen maymuna çevirdiler. Tek mage oynuyordum zevkimin içine ettiler açıkladıkları kartlarla. Diğer sınıfın kartlara bakılırsa Tier 1 i göremez bu pakette.

• Her gün 3 er pack vermiyecekmiydi yaw bugün vermedi bana.
  • 5 oyun oynadım. 5 oyun 150 kart demek. Her oyunda Jaina nin son kart olma ihtimalini hesaplayın. Blizard a sorsanız oyun kartları tamamen random dağıtıyor. Artık bilgisayarımdan, telefonumdan blizzard denen ahlaksız şirkete dair bütün oyunları kaldırdım. Sinir olmaya değmez.

https://i.hizliresim.com/y6Zbqn.png
    https://i.hizliresim.com/GmMLDb.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 26 Mart 2019; 13:4:9 >
  • Şu ana kadar gösterilen kartların animasyonlarında aşırı kolaya kaçmışlar sanki, baya sıradan duruyor, hiç koymasalarda farkı hissetmeyiz nerdeyse o derece.
    Madame Lazul’un animasyonuna bakarsanız anlarsınız ne demek istediğimi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 26 Mart 2019; 15:28:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ainz Ooal Gown

Her gün 3 er pack vermiyecekmiydi yaw bugün vermedi bana.
    O 1 kerelikmiş ben her gün verecek sanıyordum
  • Felurian kullanıcısına yanıt
    Lazulun videosunu izleyince ben de aynı şeyi düşünmüştüm. Umarım değiştirirler.
    Açsam mı acaba hepsinden 5er tane. 1er legendary çıksa iyi olurdu packler kalkmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 26 Mart 2019; 16:21:22 >
  • rerea kullanıcısına yanıt
    Pity timer saydıysan açılır da yoksa açma bence riskli Legendary çıksa 400 dust alırsın wilda gidenleri dustlıyorsan. Onun yerine yeni packlerden 1 epic çıksa daha iyi.
    Pity timer saymadım da dustlamıyorum, wild oynuyorum even warlock oynadım 2 gündür moltenli guldansız rnk 22den rank 7e kadar çıktı zevkliymiş.
    3 pack verdiğinde 2şer epic çıktı da bi gaz verdi goldları harcatmak istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 26 Mart 2019; 19:35:40 >
  • Arkadaş neymiş bu Lackey ya. Her karta eklemişler, bir şeye de benzemiyor. Duzgun bi mekanik yapin ya

• 
Sayfa: önceki 12511252125312541255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.