Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1038. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10361037103810391040
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler
  • beleş arena diye girdik ilk oyun kötü bir shaman destesi geldi karşıya yendim. 2. oyun 4 minion summonlayan nzoth rogue ve 3. oyun 3 sunkeeper tarim (2 tanesi discover) oynayan paladine yenildim. insanları daha çok arenadan soğutuyorlar
  • no problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 20 Temmuz 2017; 13:29:1 >
  • brightlord kullanıcısına yanıt
    Ben bizde olan kartlar yeni açılan packlerde çıkmayacak sanıyordum, sadece o an açılan packle sınırlıysa kötü olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sano kullanıcısına yanıt
    Sizde olan legend kartlar yeni açtığınız packlerden çıkmayacak. Ama sadece legend olanlar. Sadece o an açılan pack ile sınırlı değil.

Bir legend craft'ladım, sonra pack açtım aynısı geldi durumunu ortadan kaldırmaya çalışıyorlar.
  • Adama zorla aggro oynatıyolar. 3 kez pirate warrior ve 2 kez aggro druid gelince bende bıraktım mid range ve kontrol oynamayı geçtim aggro paladine. 15 dk da rank 12 ye çıktım 14 den. Çıldırtıyor şu aggro desteler oyun zevkininde içine ediyor bence

• Ben de aynısını söyledim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Adama zorla aggro oynatıyolar. 3 kez pirate warrior ve 2 kez aggro druid gelince bende bıraktım mid range ve kontrol oynamayı geçtim aggro paladine. 15 dk da rank 12 ye çıktım 14 den. Çıldırtıyor şu aggro desteler oyun zevkininde içine ediyor bence

Quest warrior varsa oyna hocam kazanmasan bile adamları kanser ediyorsun. Hemen oynama birde sürenin sonuna kadar bekle sırf böyle aggro oynayanlar için 3-4 turn "concede" atanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endorfinli Melankolik

quote:

Adama zorla aggro oynatıyolar. 3 kez pirate warrior ve 2 kez aggro druid gelince bende bıraktım mid range ve kontrol oynamayı geçtim aggro paladine. 15 dk da rank 12 ye çıktım 14 den. Çıldırtıyor şu aggro desteler oyun zevkininde içine ediyor bence

Quest warrior varsa oyna hocam kazanmasan bile adamları kanser ediyorsun. Hemen oynama birde sürenin sonuna kadar bekle sırf böyle aggro oynayanlar için 3-4 turn "concede" atanlar var

Vallahi ben Pirate Warrior geldiği zaman birinci tur'dan başlayarak istisnasız her tur süreyi son saniyeye kadar kullanıyorum. Üşenmeden yapıyorum bunu. Alt+tab yapıp candy crush falan oynuyorum arka planda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Endorfinli Melankolik

quote:

Quest warrior yok ya craftasam mı yoksa dustları yeni expansiona mı saklasam diye düşünmedim değil. Sizce biriktirmek mi daha mantıklı yoksa şuan harcamak mı

• Bedava gelen arenadan 10 win güzel oldu bence

Eğer 1 macta misplay yapıp kaybetmeseydim daha devam ederdim bence

• HearthPwn
    N'Zoth Reincarnate Shaman - N'Zoth Shaman - Hearthstone Decks
    http://www.hearthpwn.com/decks/530149-nzoth-reincarnate-shaman

Bu deckle oynamaya başladım
    Prince Malchezarda ekedm arada güzel legendaryler yolluo:D Cok eglenceli gercekten yerde 2-3 tane slyvanas sludge belcher+ Cairn bloodhof filan oluyor.
    Rakipte daa neler olacak die concede vermıyo karsı tarafıda eglendiren bir deck:D
    Reincarnate ve +Ancestral spirit efsane 2lim <3
    arkadanda açıyorum müziğimi Storm earth and fire!
    Oyun içi görmek isteyenler varsa eklesin:D YouCanCRY#21553

Slynavasıda beklıyordum aslında:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenghisKhan87 -- 20 Temmuz 2017; 21:43:41 >

• adamların bedava verdiği arenada 12 win yapma yüzsüzlüğü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalale -- 20 Temmuz 2017; 23:19:7 >

• Arenada karşıma gelen priestin kartları. Herşeyi anlarımda 2x mind control almak nedir. Sırf şu 2. mind control yüzünden yenildim.
    Circle of Healing × 1
    Forbidden Shaping × 1
    Power Word: Shield × 2
    Kabal Courier × 1
    Shadow Word: Death × 2
    Auchenai Soulpriest × 1
    Priest of the Feast × 1
    Darkshire Alchemist × 1
    Mind Control × 2
  • İrademe yenik düştüm ve güncellemeden önce açmam dediğim 5 paketi açtım.

#iradezayiflaricindir.

• Arthas'ı human olarak görür müyüz?

Ya da King of Lordaeron Arthas şeklinde bir temayla,ragnaros'u lightlord olarak gördüysek bence,mümkün.
  • Jade druid önerir misiniz hala metada iyi mi

• brightlord kullanıcısına yanıt
    Hikayeye gore olacaksa guclu bir kart olarak gelmemesi lazim cunku Warcraft 3'de Frostmourne'u alana kadar ortalama bir paladin kadar gucluydu Arthas. Ama tabi Ben Brode'un o klasik gulusunu dusununce her turlu troll kartin olabilecegini de dusunmuyor degilim.

• Baktım warlock ölü, hiçbi şeyi yok. Ben de yeni kartlarla bir dragon handlock yaptım. Şaşırtıcı bir şekilde 8-0 gidiyorum. Burn mage bile yendim, çünkü ayı gibi alex + jaraxxus oynuyorum deckte. Gerçi 6 aydır oynamıyordum, rank 13ten 10a çıktım, düşük rankler yani ama birazdan decki paylaşacağım. Tamamen bir meshhead üretimi, eğlenceli ve semi-competetive sksjsksj

• quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

Baktım warlock ölü, hiçbi şeyi yok. Ben de yeni kartlarla bir dragon handlock yaptım. Şaşırtıcı bir şekilde 8-0 gidiyorum. Burn mage bile yendim, çünkü ayı gibi alex + jaraxxus oynuyorum deckte. Gerçi 6 aydır oynamıyordum, rank 13ten 10a çıktım, düşük rankler yani ama birazdan decki paylaşacağım. Tamamen bir meshhead üretimi, eğlenceli ve semi-competetive sksjsksj

Öncelikle üzgünüm, bilgisayarı açmayalı ay olmuştur, ssler mobilden.

Deckte early game:

Mulligan

Öncelikle HELLFIRE bulun. Murloc, beast, element bu kadar varken shaman, hunter ve paladin için gerçekten önemli.

Mistress ise earlygame zombie chowumuz. Mulliganda her zaman iyidir.

Geriye kalan mulliganımız genellikle humongous, twilight drake, tar creeper, sunfury

Değinmem gerekiyor ki humongousa hala daha yeteri kadar önem vermiyorlar ve takasa girmiyorlar. Sunfury gelince ise bir ağlama, bir tempo kaybı falan. Valuedan bahsetmiyorum. 3 manalık minyona hex ve polymorph atarken çok tereddüt ediliyor ve insanlara oyun kaybettiriyor bu. Ha isterlerse silence atsınlar, bu sefer atak yapabiliyoruz. Priestler için 4 ataklı bir minyonun ise kanserinden bahsetmiyorum, entomb yok artık anduin üzgünüm :)))

Geri kalan oyunumuz genellikle value trade ve lategamede ağlatmak oluyor. En büyük düşmanımız mageler, handlockun en büyük düşmanı zaten taunt arkası burn potansiyeli ile hep mage olmuştur. Bunu da deckte ufak ufak olan ama aslında oyunu rolantide tutan heallarımızla hallediyoruz. Ayı gibi alex+jaraxxus oymamamızın tek sebebi ise mage burstü. Çünkü bloodlustı ne bileyim dinosizeı kurtaran tauntlarımız mage'e sökmüyor biliyorsunuz.

Combo ve ipuçlarımız

Primordial drake+mistress late game için güzel. Alana vururken kendimize 4 heal hiç fena değil.

Aynı şekilde cult apochracy + shadowflame ile 14 heala kadar+token boardu temizleme şansınız var. 14ü beklemeyin tabii ki 6-8 zaten yeterli olacaktır. Sağlam board clear için extend yaparken ölmeyin. Arkadan gelecek bir çok tauntunuz zaten controlü sağlayacak.

Tinkmaster overspark: boarddaki yalnız tiriona attığınızda çok üzüyor. Birçok deathrattlea karşı transformation removal olarak aldım. Çok opsiyonel ancak canı az kalmış humongous veya drakelere atarsanız bazen 1 1 bile iş yapıyor. 5 5ten bahsetmiyorum çünkü 3 manaya 3-3 + 5-5 kim kime veriyor ben bilmiyorum

Book wyrm tercihim ise tamamen yeni gelen tauntlar için, taunt warriorda özellikle her yer 2 6, 3 6 falan kaynıyor. Shamanın 3 5 divine shield taunt elementi, dirty rat gibi kartlara kolay removal. Body olarak da 6 canı olup shaman ve paladin murlocları ile çok value aldığınız tradelere girebiliyoruz.

Baktınız kurtuluş yok üzülmeyin twisting nether var. Çok fazla deathrattle yok, onlardan da kurtulun. Siz de biliyonuz oynamayı.

Deckteki tüm heallar: mistressx2, far seer, cult, siphon soul, ooze(armor, arcanite reaper gg wp 5 armor get rekt) alexstrazsa ve jaraxxus.

Dünyanın en iyi decki değil tabii ki bazen çekemiyorsunuz. Ama handlock oynamak sağlam oyun bilgis gerektirir çünkü canınıza kıyabilirsiniz bazen. Yine de taplemekten korkmayın. tap tap tap.

Ha bir de thaurissan yok artık jaraxxusu karşıda çok kart varken atmayın. Beleşten bir 6 6nız olmuyor tüm controlünüz kaybolur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meshhead -- 22 Temmuz 2017; 15:42:12 >

• 
Sayfa: önceki 10361037103810391040
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.