Şimdi Ara

Hearthstone: Heroes of Warcraft [ANA KONU] (1037. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.588
Cevap
68
Favori
689.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10351036103710381039
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    FındıkJelibo vs. NoisyBoy
    https://hsreplay.net/replay/xmDqhJEAaMtRsBUKe2WHKK

6. turn ve sonrası tam bir lyra komedisi :D

• kendimi ayakta alkışlıyorum
  • Oyun twitch' de de gerilemeye başladı, izlenme sayıları düşüyor, bu önemli bir veri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Oyun twitch' de de gerilemeye başladı, izlenme sayıları düşüyor, bu önemli bir veri.

Gelecek olan expansiondan sonra yine canlanır hocam. Bende şu aralar sürekli aynı deste varyasyonlarını görmekten sıkıldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sergeant Duffin

HSReplay.net
    FındıkJelibo vs. NoisyBoy
    https://hsreplay.net/replay/xmDqhJEAaMtRsBUKe2WHKK

6. turn ve sonrası tam bir lyra komedisi :D

HSReplay.net
    HolyTemplar vs. Ghizmo
    https://hsreplay.net/replay/4j9HAy3nhN2rHvByojRvHd

bu 1 saat önce oynadığım oyun,sonlara doğru sunkeeper tarim'i oynamadan tar kreeper'ı kesseydim kazanabilirdim ama onun haricinde çok eğlendim.ikimizde -5 fatigue'e kadar gelmiştik.keşke her oyunum böyle uzun sürse

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    daha iyi gerilesin blizzard bir sürü event yaptı önce 2x gold sırada da 3x free arena ticket var. bi yerleri tutuşunca başladılar free content dağıtmaya
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfasdas11 -- 27 Ağustos 2020; 5:30:51 >
  • Bruce Dickinson kullanıcısına yanıt
    Harbi öyle. Şu getirdikleri duplike çıkmama olayı tek başına nasıl çaresiz olduklarını gösteriyor. Önceden 300 pack ile ancak bir set biterdi, şimdi 52. packi açmak gereksiz olacak. Ama umarım biraz daha batarlar. İnsanları o kadar yüzsüzce sömürdüler ki yayıncılar bile kendi oyunlarını eleştirmeye, hatta bırakmaya başlamışlardı. Ungoro çıktığı gün kripp 55 paketten 1 legendary açmıştı. Bir de lifecoach var... Bu olaylar olurken;

Shadowverse androide çıktı,

Eternalin oyuncu kitlesi büyüyor,

Duel links gerek nostaljisi gerek kesintisiz devam eden cömert eventleri ile ilk yılını doldurmadan 10milyon indirmeyi gördü,

Elder scrolls ve gwent de bir süre sonra playstore'da yerini alacak. Bakın o zaman neler neler dağıtıyorlar.

Önceden oyuncular yalvarıyordu hep aynı kartlar çıkıyor, heryer aggro hep aynı desteler, pack fiyatlatına neden zam geldi vs. (Oyunun kendi forumunu açarsanız görürsünüz. Gözyaşları sel olup akıyordu.)3 Kaç sezondur kılını kıpırdatmayan blizzard şimdi oyuncuları kazanmak için her şeyi yapıyor. Anti aggro mekaniği geldi bile, satın alımlarda ekstra pack verdiler ve şu duplike açmama olayı...

Ama rekabet en çok bize yarayacak gibi sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: DildoFagginz

Harbi öyle. Şu getirdikleri duplike çıkmama olayı tek başına nasıl çaresiz olduklarını gösteriyor. Önceden 300 pack ile ancak bir set biterdi, şimdi 52. packi açmak gereksiz olacak. Ama umarım biraz daha batarlar. İnsanları o kadar yüzsüzce sömürdüler ki yayıncılar bile kendi oyunlarını eleştirmeye, hatta bırakmaya başlamışlardı. Ungoro çıktığı gün kripp 55 paketten 1 legendary açmıştı. Bir de lifecoach var... Bu olaylar olurken;

Shadowverse androide çıktı,

Eternalin oyuncu kitlesi büyüyor,

Duel links gerek nostaljisi gerek kesintisiz devam eden cömert eventleri ile ilk yılını doldurmadan 10milyon indirmeyi gördü,

Elder scrolls ve gwent de bir süre sonra playstore'da yerini alacak. Bakın o zaman neler neler dağıtıyorlar.

Önceden oyuncular yalvarıyordu hep aynı kartlar çıkıyor, heryer aggro hep aynı desteler, pack fiyatlatına neden zam geldi vs. (Oyunun kendi forumunu açarsanız görürsünüz. Gözyaşları sel olup akıyordu.)3 Kaç sezondur kılını kıpırdatmayan blizzard şimdi oyuncuları kazanmak için her şeyi yapıyor. Anti aggro mekaniği geldi bile, satın alımlarda ekstra pack verdiler ve şu duplike açmama olayı...

Ama rekabet en çok bize yarayacak gibi sanki.

Geçenlerde 40 packten 2 tane legendary çıktı banada. Çıldırcaktım

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Rahat olun ve packlerinizi biriktirin. Kötü günler geride kalıyor.

• ben de zaten bu duplicate çıkmaması olayına güvenerek miracle oynarken üst üste 8 oyun pirate gelince sinirlenip bozduğum edwini tekrar yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Oyuncu kitlesi oluştu geçen sürede ve artık gerileme başladı bence. Oyunun mevcut durumunda savunulacak yanı yok. Umarım batarlar da akıllanırlar

Aynen katılıyorum. Bu kadar büyük bir potansiyelin nasıl hiç edildiğini 2 3 yıldır görüyoruz. Şu oyunun korsan serverını açsalar 1 2 değişiklik ile orjinal serverdan daha fazla oyuncu toplar. Oyunun betası bile şuanki halinden iyiydi.
  • Şans

• son 15-16 packtir sadece rare acıyorum sıkıldım valla 65 tane un goro packi acmısım sadece 1 legend 6-7 tanede epic cıkmıstır belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 18 Temmuz 2017; 18:27:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desert Rat

son 15-16 packtir sadece rare acıyorum sıkıldım valla 65 tane un goro packi acmısım sadece 1 legend 6-7 tanede epic cıkmıstır belki

Banada 40 packten 2 legend çıktı sadece. Şu son gelen updateden sonra her 10 packte bir legend vercek sanıp açtım salak gibi. Meğer expansionla beraber gelcekmiş o olay. Rakiplerin artması iyi oldu blizzard'ın gözünü para bürümüştü düzelirler şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

quote:

Orijinalden alıntı: Desert Rat

son 15-16 packtir sadece rare acıyorum sıkıldım valla 65 tane un goro packi acmısım sadece 1 legend 6-7 tanede epic cıkmıstır belki

Banada 40 packten 2 legend çıktı sadece. Şu son gelen updateden sonra her 10 packte bir legend vercek sanıp açtım salak gibi. Meğer expansionla beraber gelcekmiş o olay. Rakiplerin artması iyi oldu blizzard'ın gözünü para bürümüştü düzelirler şimdi.

40 pack 2 legendary mükemmel bir ortalama.
  • duplike nedir oyuna uzun süre ara vermiştim.

var olan legend tekrar çıkmıyor mu?
  • control paladin oynuyorum ama hiç kart denk gelmiyor bu pirate warrior oynayanlara karşı,pyro gelir equality gelmez,doomsayerlar - stonehill defenderlar hak getire,başlangıçta manası yüksek kartların gelmesi.bunları pirate oynansın diye yapsalar bu kadar olur yani.
    jade druid bile 2 ragnaros ile idare ediliyor ama pirate warrior'a çözüm bulamadım.
  • ### mid range paladin

# Class: Paladin

# Format: Standard

# Year of the Mammoth

#

# 2x (1) Murloc Tidecaller

# 2x (1) Vilefin Inquisitor

# 2x (2) Equality

# 2x (2) Hydrologist

# 2x (2) Rockpool Hunter

# 2x (3) Aldor Peacekeeper

# 2x (3) Murloc Warleader

# 2x (3) Stonehill Defender

# 2x (4) Consecration

# 2x (4) Gentle Megasaur

# 2x (4) Truesilver Champion

# 1x (5) Finja, the Flying Star

# 1x (5) Stampeding Kodo

# 1x (6) Spikeridged Steed

# 1x (6) Sunkeeper Tarim

# 1x (7) The Curator

# 1x (8) Primordial Drake

# 1x (8) Ragnaros, Lightlord

# 1x (8) Tirion Fordring

Geçen sezon bu desteyle oynadım ve rank 10 a kadar hiç zorlanmadan çıktım ama bu sezon rank 14 de takıldım kaldım. Metada olan diğer destelerde mevcut burn mage, secret mage, aggro druid, evolve shaman, pirate warrior, silent priest. Aggro destelerle oynamayı sevmediğim için kontrol odaklı desteler tercih ediyorum en çokta paladin hoşuma gidiyo. Sizce başka bir desteye geçiyim mi yoksa bu desteyle devam mı edeyim?

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    10 packte 1 leg sadece ilk seferde geçerli.

Evolve shaman oyna.

Nastyobi

Duplicate aynı demek ingilizce.

Pack açınca arık aynı karttan 1 taneden fazla çıkmayacak,ama arka arkaya ya da daha sonra pack açarsan duplicate kart çıkabilir.

Ayrıca her ne kadar Pack açarsan aç,asla koleksiyonunda var olan legendary kartlar çıkmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlord -- 19 Temmuz 2017; 23:46:42 >
  • 
Sayfa: önceki 10351036103710381039
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.