Şimdi Ara

HDP'yi destekleyen CHP mi AKP mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BurakYZ

Nasıl salladık ama...

''Birkaç Mehmet öldü diye Meclis toplanmaz.''
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

Siz bu şehitlerin hesabını, Demirtaş'a "birlikte iyi salladık" deyip el sıkışan Şafak Pavey'in partisi CHP'ye sorun!!!

İmralı'yla görüşen şerefli dostlarımıza sormayalım mı?
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

http://www.haber7.com/gazeteler/haber/1501403-cozum-surecini-kim-bitirdi

http://www.karar.com/gundem-haberleri/pkk-ve-hdp-cozum-surecini-boyle-bitirdi

Tarih 9 Haziran. Yani Tayyip Bey'in başkanlık hayallerinin ebediyen suya düşmesinden iki gün sonra. Yalçın Akdoğan'ın açıklaması:

HDP artık çözüm sürecinin anca filmini çeker'''

http://www.aktifhaber.com/akpde-koalisyon-erken-secim-catlagi-1183511h.htm

Otu yerken kırt kırt, şapır şupur, sapına gelince meeeeeeeee

• evet ak parti tek başına iktidar olmayıp diğer partiler iktidara gelirse hdp çözüm sürecinin ancak filmini çeker nerede bundaki yanlış?doğruyu söylemiş.mhp mi çözüm sürecini destekleyecek?chpmi?güldürmeyin bari insanı.afiyet olsun bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MekheR

Ben böyle birşey demedim.

Demek istediğim herkesin suçu var ama bu forumda ne zaman bi şehit konusuna girsem "AKP Yaptı, hala buna rağmen akpye oy vercekler"

Ama ben böyle bi konu açınca "AKPlisin, tek suçlu akp, chp oy kaybedemez, mhp oy kaybedemez, akp kaybedicek"

Ne zaman biri chpyi kötülemiş -40 almış. Ama akpye söverse +40 oooo paşam benim akpye sövmüşsün gel algı operasyonuna katıl. Bu şehit haberindede söv ama kesinlikle algı operasyonu yapmıyoruz her şehit haberinde akpye söverek.

Bide demezlermi akpliler bundan oy devşirmeye çalışıyo. Kendileri hergün bunu 100 defa yapıyo.

CHP'lilerin arasındada yobazlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenler otogarı alt katı -- 9 Eylül 2015; 10:57:49 >

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

"Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u."
    v
  • bu soruyu sormak bile ne diyeyim allah kıl fikir versin.. çözüm sürecinde masaya oturanların kim olduğuna bakarsanız hangi partinin hdp ' yi desteklediğini gayet net anlarsınız zaten.

evet ak parti tek başına iktidar olmayıp diğer partiler iktidara gelirse hdp çözüm sürecinin ancak filmini çeker nerede bundaki yanlış?doğruyu söylemiş.mhp mi çözüm sürecini destekleyecek?chpmi?güldürmeyin bari insanı.afiyet olsun bu arada.

13 yıldır memleketin içine eden parti yine tek umut ama 40 yıldır yönetimde olmayan bir parti seni güldürüyor?
    Ben sizin tavrınızı dile getirdim orada, otu kendim yemiyorum. Tabii bu söylemi anlasan bile ''afiyet olsun'' diyerek aklınca laf sokmaya çalışman şaşırtmadı beni.
  • Ulan 6 ay sonra çıkıp bu barış süreci denen aşağılık projeyi yapan da cehape zihniyetiydi dersiniz siz. Her naneyi ye olay patlayınca yok makinist suçlu, yok cehape-mehape suçlu, yok paralel suçlu, yok lobiler suçlu her yerde kandırılmalar vs. ne kadar acizsiniz yahu he bir de durup durup mağdurum, mağdurumda mağdurum diye dolanıyorsunuz. Her yalanı söylryip cuma açıklayacağız, evet bizde izledikleri filan demiyorum bile. Ama ne de olsa suçlu hala başkası, akp bir kar tanesi kadar masum!

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• quote:

Orijinalden alıntı: POWER64

Bunlara kendi üsluplarıyla cevap verince saldırı moduna geçerler. İyiki sonunda oyum Akp ye dememişsin linç ederlerdi seni holiganlar.

Ya zaten bu kafalar olduğu sürece hiçbir şey olmaz soldan. HDP'yi barış güvercini gibi göstermeye devam etsin CHP.
    Solcular, hümanistler, marjinaller ya insanları sürekli koyun, cahil, köylü vs. yaftalamayı çok severler. Halbuki şu durumda CHP'ye oy atacak olan adamın koyun olduğuna bahse girerim

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!
  • yahu başından beri çözüm sürecine karşı olan siz değilmisiniz mhpmi çözüm sürecini devam ettirecek chpmi onu soruyorum ben.

yahu başından beri çözüm sürecine karşı olan siz değilmisiniz mhpmi çözüm sürecini devam ettirecek chpmi onu soruyorum ben.

La teröristle barış OLMAZ! Hala süreci devam ettirme peşindesiniz kaşınmayın bu kadar!

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• CHP li emanet oycular atmadımı hdp ye? Boşa maval okumayın Tayyip'in korkusuna Hdpye verdiniz lafta Atatürkçüsünüz ya hani. Gördük sizin atatürkçülüğünüzü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hayvanların_efendisi

CHP li emanet oycular atmadımı hdp ye? Boşa maval okumayın Tayyip'in korkusuna Hdpye verdiniz lafta Atatürkçüsünüz ya hani. Gördük sizin atatürkçülüğünüzü.

%10 oyu hdp ye kaymış partinin adamı söylüyor bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

quote:

Orijinalden alıntı: Hayvanların_efendisi

CHP li emanet oycular atmadımı hdp ye? Boşa maval okumayın Tayyip'in korkusuna Hdpye verdiniz lafta Atatürkçüsünüz ya hani. Gördük sizin atatürkçülüğünüzü.

%10 oyu hdp ye kaymış partinin adamı söylüyor bunu

Sadece AKP den gitti sanki. Bu CHP liler niye kurnaz oluyor yav. Sen emanet oyculardan bahset emanet oyculardan? Hani Atatürkçüyüz diye geçinip de hdp ye atanlar varya onlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• POWER64 kullanıcısına yanıt
    benim size cevap verdiğim yazımda saldırı ve hakaret gördüyseniz şikayet et butonunu tıklayıp şikayet edin, hakaret varsa hem yazı kaldırılır hemde ceza alırım.
    terbiye ve nezaket dolu yazınızda başka cevaplayacak bilgi, belge, veri, tez bulamadım
    iyi günler dilerim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.