Bildirim
HD Mİ FUJİTSU SİEMENS Mİ!!LUTFEN YARDIM..:)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arkadaslar ikisininde asagı yukarı özellikleri aynı fujitsinin artısı ekran kartının 256 mb ve paylasımsız olması ve fiyatı 1399 dolar,hp nin ise artıs ozelligi kamerası vede blutooth ozelligi onun fiyatı ise1599 dolar,cok karasızım..diger ozellikleri aynı sayılır,sizce hangisi mantıklı,acil yardım yarın alcamm... -
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24385 arkadaslar bu fujitsu.. -
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24435 yoksa burmu lutfen acil yardım.. -
HP ye bu parayı verenin kafayı oynatmış olması lazım. Toshiba a100-912(Bimeks teknoport da 1560$+kdv)/ a100-847 öneririm. Bunlara alternatif olarak Asus F3JP alabilirsin. -
yaa vallahi uyumak lazım biraz kafam allak bullak oldu.. ama toshiba A100-912 yede cok fazla talep var,ama toshibalar 533mhz iken,hp ler 667mhz bence buda onemli bir ozellik nese yarın olsun da bakıcaz artıkk..
gerci toshibanın 7600 olarak ekran kartı daha iyi ama..birde 7600 ve 7400 arasında cok fark var mı..?yardımlarınızı bekliyorumm.. ve yardım iiçin tesekkurler..yeni uyannlara gunaydınlar..
-
quote:
Orjinalden alıntı: berkeronur
yaa vallahi uyumak lazım biraz kafam allak bullak oldu..ama toshiba A100-912 yede cok fazla talep var,ama toshibalar 533mhz iken,hp ler 667mhz bence buda onemli bir ozellik nese yarın olsun da bakıcaz artıkk..
gerci toshibanın 7600 olarak ekran kartı daha iyi ama..birde 7600 ve 7400 arasında cok fark var mı..?yardımlarınızı bekliyorumm.. ve yardım iiçin tesekkurler..yeni uyannlara gunaydınlar..
533mhz ile 667mhz arasında çok bir performans farkı olmadığı forumda tartışıldı. Farkı son kullanıcının hissetmesi çok zor. Belki 4-5 gün süren render yaparsan 667mhz sayesinde birkaç saat daha erken bitebilir. 7400 ile 7600 arasındaki fark ise dağlar kadar. Baze testlerde 7600 2 ye katlıyo 7400 ü.
-
Dostum ben hep FSC hem de HP laptop kullanan bir kullanıcıyım. Sakın FSC'nin fiyatlarına aldanıp satın alma. Bir aksaklık çıkmazsa herşey güzel ama bir aksaklık çıkarsa FSC anandan emdiğin sütü burnundan getirir. Benim öyle oldu. Bir daha üzerinde SIEMENS yazan hiçbirşey almayacağım. Zira cep telefonu da berbattı.
Bunun dışında HP recovery DVD olayını düzeltmediyse biraz sıkıntı yaşayabilirsin. Ama onun dışında bir problem çıkmaz. Çıksa da serviste mutlaka problemin çözülüyor. Ancak heryerde olduğu gibi burada da (sadece çalışanların bilgisizliği ve yetersizliği ile ilgili olarak) sinir bozucu olaylar yaşayabilirsin dikkat.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X