Şimdi Ara

HD iskender nasıl ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
3
Favori
25.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: John Voxville

Midem şu an tıka basa dolu ama konuyu görünce canım acayip çekti.

Capitol'dekinde 1.5 yemiştim bir kere. Hoşuma gitmişti bayağı. Üstüne yağ döküyorlar cosss diye. Fena oluyor.

Dipnot: HD bu kadar hoşuma gittiyse asıl çıktığı yerde nasıldır acaba?

Bursaya yolun düşerse yemelisin. Çoğu avmde bulunur İskender restoranı. O restoran zincirinin ilki ise Tayyare Kültür Merkezinin yanındadır. Boş yer bulman zor orda. En iyisi AVMde ye sen. Müthiş gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tadı gayet güzel tavsiye ederim

• bayat sert pide koyuyorlar bn gecen yedimde hic gizel deildi

ayyrica
    susurluk tost ve ayran denen yerden kumru yemeyin 2grm ekmegin arasina tum malzemeyi koyuyorlar

• kaliteli bir yerden yemediysen güzel gelir ama yediysen gitme hdye

• Preslenmis etten doner yapiyor. Buranin iskenderini begenen insanda damak tadi yok demektir. Bir kere yedim bir daha tövbe ettim. millet bol tereyagi ve sosun icinde o etin vasat tadini alamiyor. Yaprak dönerden yapılan iskenderi tercih edin. Preslenmis donerden uzak durun.

• hd'yi bilmemde kayseride bir elmacıoğlu var

• Eşi benzeri yok.
  • Zamanlama
  • alın beyler size HD iskender

HD iskender nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bradley Cooper -- 13 Ocak 2013; 15:16:18 >
  • kaliteli bi hdmı kablo ile daha iyi olabilir
    görüntü genede iyi sayılır tavsiye ederim
  • Izmirde varmı yada Izmirde onerebileceginiz bir iskenderci karsiyakaya yyakın

Not : bursaliyim o yüzden düzgün yer önerin anca keser

• hayatında iskender nasıl olur bilmeyen insanlar gelmiş burda güzel demiş.. eğer önceden iskender yemediysen yine de gitme iskender bu muymuş deme sonra..

quote:

Orijinalden alıntı: Kloroform

Preslenmis etten doner yapiyor. Buranin iskenderini begenen insanda damak tadi yok demektir. Bir kere yedim bir daha tövbe ettim. millet bol tereyagi ve sosun icinde o etin vasat tadini alamiyor. Yaprak dönerden yapılan iskenderi tercih edin. Preslenmis donerden uzak durun.

bu adam işi biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 13 Ocak 2013; 15:25:20 >
  • hd iskender ne beyler olaya arap kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

İyide HD İskenderi bu kadar övenler hayatında hiç iskender, döner yememiş onu anladım. O Anlattığınız Yağ , salça sosu olmasa zaten iskender denmezdi yemeğe. Diğer iskenderciler soğuk yağ yada ketçap sıkmıyor iskendere A4 İnceliğinde döner la bi kere sade döner 1,5 porsiyon aldım kardeşime tadına baktım döner demeye bin şahit gerek. İğrençti resmen. Öyle anlatmışsınızki, oraya hiç gitmeyen adamdan sayacak mekanı.

Katiliyorum.doner yiyecekseniz doguda yemelisiniz.iskendei ise bursada.

Bunlain yaptigi zaten hazir kesilmis doneri firinda isitmak .siz icerde kestiklerinimi saniyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levo0

Uludağ'dan sonra yediğim en iyi iskenderi orası yapıyor, bol soslu ve tereyağ içinde yüzecek uu beybi.

not: orda yiyeceksen sakın içecek haricinde bir şey söyleme ve masaya gelen suyu açma, hesap fena kitleniyor.

aynen Ankarada Ankamalda var kücük bardak suya 2 tl yazıyor orada içecek iskenderden pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

hayatında iskender nasıl olur bilmeyen insanlar gelmiş burda güzel demiş.. eğer önceden iskender yemediysen yine de gitme iskender bu muymuş deme sonra..

quote:

Orijinalden alıntı: Kloroform

Preslenmis etten doner yapiyor. Buranin iskenderini begenen insanda damak tadi yok demektir. Bir kere yedim bir daha tövbe ettim. millet bol tereyagi ve sosun icinde o etin vasat tadini alamiyor. Yaprak dönerden yapılan iskenderi tercih edin. Preslenmis donerden uzak durun.

bu adam işi biliyor

Nerden yiyelim onuda yazsaydın.Özellikle Antalya'da bildğiniz bi yer varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: donanimcini

giden var mı nasıl bi yer

1 saat önce iskender ile kahvaltı yaptım nası bi piskoloji içindeydim ya neyse güzeldi 10 tl verdim geldim
  • Eğer çevrende öyle çok iyi iskender yapan yoksa burası seni tatmin eder. Benim damak tadım çok hassasstır ve her gittiğimde 1.5 iskender yerim en az 2 haftada bir buraya giderim eksik yönleri arasında meze vermemeleri var birde yanında şöyle sıcak bir dilim pide getirseler fena olmaz (Bursa İskenderde de getirmiyorlar ama sıcak bir pide güzel oluyo yanında). Genel olarak 10 üzerinden 7 alır. Ben Bursa'da ki ilk iskenderin çıktığı yerde de yedim Elmacıoğlu' nda da çok yedim ama Sivas'taki Merkez lokantasındaki gibi bir iskender hiç bir yerde yemedim (Şu an kapandı) tek eksiği bence yoğurdunun çok güzel olmaması. Tabi yoğurdu da unutmayalım HD iskenderin en güzel tadı bence yoğurdudur. Genel olarak hizmeti iyidir sonradan dökülen tereyağı olmadan zaten düşünülemez, tam o yağı dökerken çıkan ses insanı başka diyarlara götürüyor.(annem bu yazımı okusa çok kızar ama ). Valla ben yaşamak için yemiyorum, zevk almak için yiyorum. Birde Sivas' a gelirseniz Sİvas kebabı yemeden gitmeyin. Birde Mis Dönerimiz vardır orası zaten anlatılmaz yaşanır. Birde Sanayinin içinde Nuri usta vardır burayı çok kimse bilmez ama Dünyadaki en güzel karışığı bura yapar. Neyse iyi reklam yaptım ben kaçıyım.

• kuzenle gittik ikimizde birer duble + 1er kola ve ortaya künefe söledik 50lira civarı ödedik.
    iskender abartılacak kadar değil ikramda yok pişman oldum.
  • Icon iskender:

HD iskender nasıl ?

240p İskender:

HD iskender nasıl ?

320p İskender:

HD iskender nasıl ?

480p İskender:

HD iskender nasıl ?

720p İskender:

HD iskender nasıl ?

HD İskender:

HD iskender nasıl ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.