Şimdi Ara

HD 6870 Takılma & Donma & Fps Düşüklüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç Aydır bu sorunu yaşıyorum..Crysis 2 Ekstrem Fps 18- 22 Kasıyor arada donuyor. Gta iv 10 - 24 fps..Gta sanandreas fps bazen 10 bazen 50. vb diğer oyunlardada aynı şekilde devam ediyor..Sistem Yeterli , Ram Yeterli..Bu sorunu çoğu arkadaş yaşıyor fakat yokmudur bunun bir çözümü..Eğer yoksa yaklaşık 800 tl lik bana masraf çıkarmak üzere..Yardımlarınızı bekliyorum.Teşşekürler..

Özellikler
    Ram 6 Gb 1333
    6870 toxic
    675 w thermaltake power
    Gigabyte ud3lr anakart

• unigine haven 2.5 u indirip bir test yaparmısın değerlerine bakalım.

http://www.techpowerup.com/downloads/1961/Unigine_Heaven_DX11_Benchmark_2.5.html

birde crysis 2 dx 11 mi kurulu high res. açıkmı. gta IV hangi ayarlarda oynuyorsun. Kullandığın driver sürümü ne. PC de hangi işletim sitemini kullanıyorsun. Virüs programı kullanıyormusun pc de virüs var mı ? EN son ne zaman format attın. :) bunlara göre bişiler yazarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Crock

Kaç Aydır bu sorunu yaşıyorum..Crysis 2 Ekstrem Fps 18- 22 Kasıyor arada donuyor. Gta iv 10 - 24 fps..Gta sanandreas fps bazen 10 bazen 50. vb diğer oyunlardada aynı şekilde devam ediyor..Sistem Yeterli , Ram Yeterli..Bu sorunu çoğu arkadaş yaşıyor fakat yokmudur bunun bir çözümü..Eğer yoksa yaklaşık 800 tl lik bana masraf çıkarmak üzere..Yardımlarınızı bekliyorum.Teşşekürler..

Özellikler
    Ram 6 Gb 1333
    6870 toxic
    675 w thermaltake power
    Gigabyte ud3lr anakart

Işlemci nedir...gerçi tek çekirdekli bile olsa bu kadar düşük fps almazsınız ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kaç Aydır bu sorunu yaşıyorum..Crysis 2 Ekstrem Fps 18- 22 Kasıyor arada donuyor. Gta iv 10 - 24 fps..Gta sanandreas fps bazen 10 bazen 50. vb diğer oyunlardada aynı şekilde devam ediyor..Sistem Yeterli , Ram Yeterli..Bu sorunu çoğu arkadaş yaşıyor fakat yokmudur bunun bir çözümü..Eğer yoksa yaklaşık 800 tl lik bana masraf çıkarmak üzere..Yardımlarınızı bekliyorum.Teşşekürler..

Özellikler
    Ram 6 Gb 1333
    6870 toxic
    675 w thermaltake power
    Gigabyte ud3lr anakart

san andreas normal oyunun grafik ayarlarından frame limiteri kapat düzelir. gtta 4 patchle alakalı büyük ihtimal. crysis 2nin okadar düşük vermesinin nedenini anlamadım tek suçlu crysis 2. çözünürlük nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

Özellikler
    Ram 6 Gb 1333
    6870 toxic
    675 w thermaltake power
    Gigabyte ud3lr anakart

Işlemci nedir...gerçi tek çekirdekli bile olsa bu kadar düşük fps almazsınız ama

Core 2 quad q8300 2.5..bana overclock tavsiye ettiler 3.4 ghz kadar çıktım..4 saat teste tutum problem olmadı kasmalar kesildi..Sonra gene aynı olay başladı..mecburen sıfırlamak zorunda kaldım..

@xlmnt13
    Crysis 2 de dx 11 yüklü.. Örnek olarak grafikler ultradaysa fps 20 - 22 Daha Düşürüyorum 25 - 27 Ekstremin bir altında 30 ve üzeri alabiliyorum..Gta iv de ise olay daha garip..Ben Core 2 quad da (2.8) + 9800 gt + 4 gb ram full grafikte çok az kasmalarla 25 - 36 fps arası alabiliyordum..Ekran kartını değiştirdim bi ara iyiydi sonradan çok düştü..Patchleride sırayla deneyip oynadım fakat hala sonuç değişmedi..Bu arada ekranda donmalar arttı + renk değişikliğinden sonra normale dönüyor nedir anladım..Isıdan yapması imkansız ama sorunu bulmaya gayret ediyorum..İşletim sistemi win 7 32 bit kullanıyorum..En son formatı 1 ay oldu..Ekran kartının ve diğer programların güncel sürümünü her ay gelirse yüklüyorum..Virüs programı olarak avast kullanıyorum..Kapatıyorum , değişen birşey yok.

@karakaya_o

Gta sanandreasta zaten filiteri kapalı..yolda çok hızlı giderken , otluk olduğu , yoğunluk olduğu zaman fps çok düşüyor..Çözünürlük sürekli 1920x1080.

@zalimahmet
    Core 2 Quad q8300.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Crock -- 11 Şubat 2012; 9:38:42 >

• gta 4 ü bende anlamıyorum 8600 gt bile daha iyi performans veriyodu gtx 570den düşün yani. o oyun sorunlar üzerine sorunlardan ibaret onu takma kafaya. san andreasın sorununu bilmiyorum ozaman.. crysis 2 dede sorun neyden bilmiyorum çünkü hiç dx11 li oynamadım. ama 100+fps alıyodum dx 11 de 60 fpsden aşağı düşmez büyük ihtimal. sendede okadar düşmemesi lazım. en kötü 30 40 fps olmalı. disk birleştirme yap. performans gözle görülür şekilde artmıştı ben yaptığımda takılmalar gitmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

gta 4 ü bende anlamıyorum 8600 gt bile daha iyi performans veriyodu gtx 570den düşün yani. o oyun sorunlar üzerine sorunlardan ibaret onu takma kafaya. san andreasın sorununu bilmiyorum ozaman.. crysis 2 dede sorun neyden bilmiyorum çünkü hiç dx11 li oynamadım. ama 100+fps alıyodum dx 11 de 60 fpsden aşağı düşmez büyük ihtimal. sendede okadar düşmemesi lazım. en kötü 30 40 fps olmalı. disk birleştirme yap. performans gözle görülür şekilde artmıştı ben yaptığımda takılmalar gitmişti.

format atalı 1 ay olmuş hocam disk birleştirme yapmasına gerekyok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    9 yıl önce açıldı
    CRYSİS2 DÜŞÜK FPS SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pazartesi Günü mecburen garantiden değiştireceğim..Yakın zamanda oyundan çıktıktan sonra , filme girdiğimde görüntü bulanık çıkıyor..Yardımlarınız için teşşekürler.
  • bende de q6600 ile takılma sorunu vardı. galiba işlemci ile darbogaz oluyo. 3.2 ghz OC yaparak cozdum sayılır sorunu
  • crysis 2 dx 11 modeunda yer yer fps çok düşüyor. dx 9 modunda deneyin fix 60 pfs alıyorsanız soun yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gregom

bende de q6600 ile takılma sorunu vardı. galiba işlemci ile darbogaz oluyo. 3.2 ghz OC yaparak cozdum sayılır sorunu

ne yaptiysam cozemedim, eski ekran kartından yenisine terfi edip eski anakart kullananlarin yasadigi bi sorun galiba anakarttan kaynaklaniyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.