Şimdi Ara

HB Mİ SEDAN MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araba alırken hb araba mı tercih edersiniz sedan mı?NEDEN?

cevap verenlere teşekkürler.

• yine de sedan
  • hb yasımız gectı birader bizim 25 olduk,artık sedan daha oturaklı gelıyor her sedan degıl tabii,"sırt cantalı hatchback " sedanlardan bahsetmıyorum
    hevesımı aldım hb den 4 sene,1.5 senedır sedanım var
  • tercih sıralamam şöyledir: 1.SW 2. HB 3. sedan ülkemizde ise tam tersidir çünkü bizim insanımızın vazgeçemediği bir sedan tutkusu vardır ki sorma gitsin.. hem bagajı büyük ister ama yine gider sedan alır. hem 82 ekran tv taşımak ister ama gider sedan alır bagaj kapağı açık taşır. ha bir de araba konforunu sever ancak gider ticari araç alır ancak burada biryere kadar haklıdır çünkü ötv den dolayı fiyatı daha uygundur.

şu anda kullandığın araç nedir diye sorarsanız 2001 Focus SW otomatik ve 2008 Honda Jazz CVT..

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 20 Eylül 2010; 22:38:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

tercih sıralamam şöyledir: 1.SW 2. HB 3. sedan ülkemizde ise tam tersidir çünkü bizim insanımızın vazgeçemediği bir sedan tutkusu vardır ki sorma gitsin.. hem bagajı büyük ister ama yine gider sedan alır. hem 82 ekran tv taşımak ister ama gider sedan alır bagaj kapağı açık taşır. ha bir de araba konforunu sever ancak gider ticari araç alır ancak burada biryere kadar haklıdır çünkü ötv den dolayı fiyatı daha uygundur.

şu anda kullandığın araç nedir diye sorarsanız 2001 Focus SW otomatik ve 2008 Honda Hazz CVT..

Bencede ülkemizde sw algısı çok yanlış
  • sedan tercihim olur piknik av vs çok giderim gittiğim yerlerde bagajım 2-3 saat açık kalır hb bir araç ile bunu yaparsam aracın içinden sinek vs temizlemek 2 saatimi alıyor hb tercih etmiyorum hiçbir zaman
  • Ben hatchback seviyorum ama arabada tekerlekli sandalye taşıyacak olmam sebebiyle mecburiyetten ya sedan ya da station wagon bir araç alacağız.Yaşım 20.
  • Coupe

HB yada sedandan birini seçmek zorunda kalırsak illa ki HB derim. Ne arka koltukta oturtacak fazla yolcum ne de bagaja koyacak fazla eşyam var.
  • Hbler cok daha sportif ve benim daha cok hosuma gidiyor. Illa buyuk bagaj ihtiyacim olursa da sw derim. Sedanlardan hoslanmiyorum genelde.
  • Yollar sokaklar hb dolu olduğu halde 4 yaşındaki yeğenime "araba çiz" desem sedan çizer..
    "Otomobil" dediğin sedandır arkadaş..
  • ben büyük bir hata yaptım 3 kişiyiz diye hb araba aldım ama aracın bagajı bize biraz küçük geldi. sedan araç gerçekten başkaymış onu anladım bagajı en az hb ise 400 üstü ( böyle bir araç yok zannedersem bi yeni c4 405 lt. galiba ) , sedansada 475 lt üstü alıcaksın...
  • bence yas da onemli 20 yasinda bir univ. ogrencisine Sedan komik oluyor bence,gorunce guluyorum
    ama benzer sekilde 2 cocuklu 45 yasinda beyaz sacli bir amca iseniz hb yerine sedan daha iyi olabilir
    ve tabii bagaj hacmi
  • HB araçlar daha kullanışlıdır.
    SW araçlar ise en kullanışlıdır.
    HB aracın arka koltuklarını yatırarak,
    çamaşır makinası, masa...vb eşyalar taşıyabilirsiniz,
    ama sedan da yapamazsınız.
    SW ise en güzel ve kullanışlı olandır.
    ama ne hikmetse bizim millet sedan seviyor.
  • Şu anda emekli olan nesil SW arabayı ticari araç olarak görüyor. Ki hakları da var öyleydi gerçeken.

Park sorunu varsa küçük arabada HB, büyük arabada sedan veya SW bence. Yalnız sedanların artık "sedan"lıkla bir alakası kalmadı. Steyşın arabaların arka görüşleri artık "sedan"lardan daha iyi (nasıl sedanlarsa artık).

Bir de sunroof seviyorsanız steyşından kaçının. İçerde hava basıncından kaynaklanan kulak tıkayıcı fena bir ses olabiliyor.
  • Sedan Aynı Model ve markayla karşılaştıdığımızda daha iyi bir yol tutuşuna sahip.Benim tercihim hep sedandır.Eşim de asla sedan sevmez.Sanırım çoğunlukla bayan ve gençler HB tercih ediyor.
  • genelde arabaya ne yakışırsa ona göre kararımı veririm ama hb araç bütün gibi duruyor daha hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumusr

bence yas da onemli 20 yasinda bir univ. ogrencisine Sedan komik oluyor bence,gorunce guluyorum
    ama benzer sekilde 2 cocuklu 45 yasinda beyaz sacli bir amca iseniz hb yerine sedan daha iyi olabilir
    ve tabii bagaj hacmi

aynen katılıyorum.bir de sedan arkadan gelecek darbelere biraz daha dayanır gibime geliyor yani arkadan daha güvenli.
  • Yaşıma göre durum değişir.

20'li yaşlardaysam koca sedan arabay ıne yapacağım? HB daha çok kullanışlı.
    30'lu yaşlarda evlenip çocuk sahibi olduktan sonra sedan , hatta iki falan olursa sw tercih ederdim
  • ilk arabam sedan
    ikincisinde hatchback e niyetlendim :)
    bikaç aya değiştirecem inş
    yalnız ara sıra da olsa acaba bagaj sorun olur mu diye düşünmüyo değilim
  • HB.
    Yaş falan takmam valla yaşlandığımda da hb araç kullanabilirim gayet.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.