Binbaşı
30 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme
Toplam: 27 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Selam arkadaşlar,

Bugün vatan'da alttaki linkteki asus n550'nin cn239h modelini gördüm. 12 gb ram, 4700HQ i7 işlemci var. Fiyat 3800 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-n550jv-cn239h-n550jv-notebook-core-i7-240ghz-12-gb-1tb-156-4gb-win8-notebook-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68573

Gold'da cn127h modeli var, 16 gb ram 4700MQ i7 işlemci var, kalan özellikler aynı gibi o da 3200 tl

http://www.gold.com.tr/asus-n550jv-cn127h-notebook_u

Mq-hq farkı dışında vatan'dakinin olumlu bir yanı yokken 4 gb ram eksiği var bir de! Üstelik hepsiburada'da gold'da da olan cn127h modeli için hq işlemci olduğu yazıyor. Hepsiburada da 3200 tl

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-n550jv-cn127h-intel-core-i7-4700hq-24ghz-16gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600595&categoryId=98

3200'lük cn127h modelinin gold ve hepsiburada da farklı işlemci türüne sahip olduğunun yazmasının sebebi ne olabilir? (hq-mq) [Arada zaten çok fark yok diye biliyorum.]

Bir de daha iyi görünen modelin 600 tl daha ucuz olması sadece vatan'ın şu anki fiyat politikası ile mi ilgili yoksa o modelde (cn239'da) 600 tl pahalı olmasını gerektirip de bizim bilmediğimiz bir sebep mi var?

Yarın öğlene veya öğleden sonraya kadar cevap gelirse çok memnun olurum
Selam arkadaşlar, dün bir albüm satın aldım ve bu albümdeki müzikleri telefona da atmaya karar verdim. Media player'da kitaplığa kopyaladım müzikleri. Ama tabi telefona atmam için uzantısını değiştirmem gerekiyor. Mp3 yaparsam da kalitede kayıplar olacak. Kayıpsız bir şekilde belki başka bir uzantıyla bu şarkıları telefonda dinleyemez miyim? Ya da şu kitaplığa kopyalama işleminde bile kalitede bir kayıp olmuş mudur? Uzantısı Windows media dosyası görünüyor.

Yukarıda belki yanlış bildiklerim/yazdıklarım da olabilir, bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Selam arkadaşlar,

İnşallah yakın zamanda yurtdışından dslr almayı düşünüyorum. Daha amatörüm fotoğrafçılıkta. Eskiden olympus sp350 kullanıyordum. Daha çok P modunda çekim yapardım, profesyonelleşip Manuele geçemeden makine aşırı kullanımdan dolayı bozuldu Yenisini almışken dslr alayım dedim. Ciddi hevesim de var. Sony'leri inceledim, özellikleri (modlar, çekim sonrası editlemeler) vs. hoşuma gitti. Chip dergisindeki tabloda da üst sıralardalar. Teknik özellikler olarak bakıldığında da canon 600d ve benzerlerinden önde görünüyordu. Her türde fotoğraf çekerim ve özellikle video da çok çekerim, yani video kalitesi benim için önemli.

a37, a55 ve a57 birbirine yakın duruyor fiyat ve özellik olarak, a65 biraz üst seviye ve ortalama 200 dolar daha pahalı, bu paraya değer sizce? Gerek yok ise diğer üçü arasında hangisi avantajlıdır? (18-55 lens ile alınacak)

Not: Cihazları kıyaslamak içinhttp://kiyas.la/ sitesini kullandım, ama bazen bu sitedeki bilgiler yanlış olabiliyor. Ayrıca sadece bu sitedeki bilgilere bakarak da karar verebilirdim ama buradaki bazı konuları incelediğimde oldukça yanlış bilgilerim de olduğunu gördüm (doğru olmayan bir seçim yapma ihtimalim çok yüksekti), bu yüzden sizlere danışmak istedim. Bu arada eski konuları da taradım ama tam olarak benim kafamdaki soru işaretlerini yok edecek bir konu bulamadım.

Teşekkürler.
Arkadaşlar bir numara var eskiden arkadaşımdı şimdi kanlı bıçaklıyız.Gün içinde 3-4 kez arda arda 20 tane aynı mesajı aynı saatlerde dakikası bile aynı gönderiyor.Bir prgram mı kullanıyor anlamadım.Mesajın içeriği tek ünlem.Ve ben artık delirmeye başlıyorum.Bu numaradan asla mesaj gelmemesini istiyorum.Lütfen yardımcı olun gerçekten kafayı yiyeceğim.

Telefonum 5800.
Yardım edenlere çok teşekkkürler
silinsin lütfen
Max 18.000 tl'ye arkadan itişli, geniş, donanımı iyi ve az km yapmış bir araç arıyorum. (Özellikle sedan, belki station da olabilir) Model yılı antika olmadıktan sonra pek önemli sayılmaz. 20.000 tl olanlarıda düşünebilirim. Mesaj atanlara şimdiden teşekkürler.
Hakkında
İlgi Alanları: Tüm motorlu araçlar, PC, Teknoloji
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.117
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.855 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.