Şimdi Ara

HB de Duracell 2450 Mah Şarjlı Pil 9,24

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.391
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Kapasitesi ne kadar yeterlidir ve şarj tutma özelliği nasıldır sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?

üretim tarihi önemli eski bir pil ise pek şarj tutmaz

görüp almak bence daha önemli.
  • 9,24 değil, 10,90 TL. (Havale 10,47)
    Daha önce aynı siteden 10,50'den almıştım. Kargosuz olduğundan iyi fiyat tabii sorunsuz gelebilirse... (Bakınız:Forumdaki HB şikayetleri)
    Pilin kalitesi tartışılmaz bence, sorunsuz kullanıyorum, birçok markadan daha uzun ömürlü. (2700 mAh olanlardan bile.)
  • Bende sipariş verdim cevap beklemeden. 2012 yılında elimize geçerse artık gerekli yorumları yazarım.
  • Hepsiburada dan alışveriş yaparken 1000 kere düşünün.. müşteriye yolunacak tavuk zihniyetiyle bakan firma..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.2 volt şarjlı pil yapmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?

bu konu daha önce burada çok tarışıldı, yorum konusunda o başlıklardan yararlanabilirsiniz
  • Başladılar gene..
  • kadıkoy yazıcıoğlu işhanından 30 liraya aldım 6 adet GP pil. 2700 mah
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

Hepsiburada dan alışveriş yaparken 1000 kere düşünün.. müşteriye yolunacak tavuk zihniyetiyle bakan firma..

Kesinlikle katılıyorum. Gerekmedikçe alışveriş yapmıyordum ama son alışverişlerimden birinde yaşadığım sorundan sonra bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

Eylül ayında bir Ezcool kasa almıştım. Kasa siparişten 10 gün sonra geldi, kutusu geldiğinde takur tukur ediyordu, acil ihtiyaç olunca fazla umursamadım, haftasonu anca kutuyu açabildim. 5.25 ön kapaklar yerlerinden çıkmıştı. Kapakları yerlerine taktım kasa kapağını açtım kablolar vidalar hep bir köşedeydi. Kasa alt plastik ayakları yoktu. Ayrıca satış sayfasında 300W yazmasına rağmen kasada 250W (300W peak-maksimum) ibaresi vardı. Sinirlerim bozuldu, başka plastik ayak uyarlama ile uğraşmadım ve tüm parçaları yerlerine güzelce yerleştirdim ve kasanın bana gelmesi gerektiği hale getirip iade için gönderdim. Kasa ile ilgili en ufak hiçbir işlem yapmadım, fişe dahi takmadım.

Alışveriş ve İade Süreci:

Sipariş Tarihi : 19 Eylül 2011
    Kargoya Verilme Tarihi : 29 Eylül 2011
    Kargo Teslim Tarihi : 30 Eylül 2011
    İade Bildirimi ve Gönderim: 3 Ekim 2011
    Arıza Bildirimi Oluşturuldu : 4 Ekim 2011
    İade Bildirimi Oluşturuldu : 7 Ekim 2011 (Telefonla arayıp durumu anlatmam üzerine arıza bildirimi kapatılarak iade bildirimi oluşturuldu)
    Arıza Bildirimi Oluşturuldu: 3 Kasım 2011 (Nedenini bilmiyorum)

Bugün 15 Kasım 2011, bu konuda hepsiburadaya defalarca yazıyorum ve gelen cevap "Ürününüzün işlemleri devam etmekte olup, hızlandırılması konusunda ilgili departmana bilgi verilmiştir. İade talebiniz tekrar iletilmiş olup, en kısa süre içerisinde işlemleri tamamlanıp, tarafınıza bilgi verilecektir"

Bu anlayışta bir firmadan uzak durun, ürünü göndermeyi bilmez, kullanılmayan ve yasal sürede iade edilen ürüne ikinci el muamelesi yapar. HEPSİBURADA'YA KOCAMAN BİR

• duracell' in şarjlı pillerine bir türlü ısınamadım. ben kullanmayı bilmiyorum sanırım?
  • hb den 50 tl lik hediye çekim var. parça parça sipariş verebiliyor muyuz hediye çekleri ile ? şimdi diyelimki 15 tl lilk alışveriş yapacağım çek kodu ile 50 tl den düşüyor sanırım. yani hb ye bellimi olur kodu yazınca kullanmışsınız der çeki filan.

siparişe devam et dediğimde 9,63 lük kargo ücreti çıkarıyor yinede bedava kargo olanlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

hb den 50 tl lik hediye çekim var. parça parça sipariş verebiliyor muyuz hediye çekleri ile ? şimdi diyelimki 15 tl lilk alışveriş yapacağım çek kodu ile 50 tl den düşüyor sanırım. yani hb ye bellimi olur kodu yazınca kullanmışsınız der çeki filan.

siparişe devam et dediğimde 9,63 lük kargo ücreti çıkarıyor yinede bedava kargo olanlarda

50 tl çekin ile 10 tl lik alışveriş yaparsan, çekin geri kalanı ölür, ama sepetine 2-3 ürün ekleyebilmene izin veriyor, çeki kullan deikten sonra ilerleyipte vazgeebilirsin siparişten, çekin ölmez, yeterki siparişi tamamlama...
  • Tahtakaleden AAA (İnce) 6 adet Şarjlı GP Recyko pili 15 e aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bamboochaa

quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

hb den 50 tl lik hediye çekim var. parça parça sipariş verebiliyor muyuz hediye çekleri ile ? şimdi diyelimki 15 tl lilk alışveriş yapacağım çek kodu ile 50 tl den düşüyor sanırım. yani hb ye bellimi olur kodu yazınca kullanmışsınız der çeki filan.

50 tl çekin ile 10 tl lik alışveriş yaparsan, çekin geri kalanı ölür, ama sepetine 2-3 ürün ekleyebilmene izin veriyor, çeki kullan deikten sonra ilerleyipte vazgeebilirsin siparişten, çekin ölmez, yeterki siparişi tamamlama...

anladım benimde aklıma o geldi zaten. şimdi pilleri alırım çeki kullanmışsınız derler filan diye.

o zaman 50 tl ye tamamlamaya bakayım ben. alacağım ürünlerin bazıları bedava kargo bazıları değil yapacak bir şey yok. birde kargoya zammı gelmiş anlamadım tek ürün seçiyorum mesala 9,63 tl çıkıyor.

bedava kargo ürüne bakıyorum aynı

• Duracell sarjli pilleri pek tavsiye etmem. Sarj ettikten sonra hemen bosaliyor. Mumkunse always ready pilleri kullanin hem performansi hem de verimi daha iyi. Onun disinda FP olarak Konnoc tavsiye ederim ama en iyisi tartismasiz Varta dir bana gore. 10 sene kullanmistim vartanin eski tip sarjli pillerini, pahali ama kalite.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Tahtakaleden AAA (İnce) 6 adet Şarjlı GP Recyko pili 15 e aldım.

bayramdan önceki hafta, tahtakaleden 4 adet AA Panasonic Infinium'u 18 TL'ye aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

Tahtakaleden AAA (İnce) 6 adet Şarjlı GP Recyko pili 15 e aldım.

bayramdan önceki hafta, tahtakaleden 4 adet AA Panasonic Infinium'u 18 TL'ye aldım

İnfinium pil iyidir. Piyasanın en iyisi de denilebilir. Güle güle kullanın.
  • beyler dikkat edin bu pile,
    çünkü yeni modeller çıkıyor,şarjı daha uzun süre içinde tutan,

geçende camelon aldım,1 yıllık şarj tutma özelliği vardı,gp nin recko modellerı var,onlar da uzun süre şarj tutar
    bunda yok zannedersem
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.