Bildirim
Philips 10.000 mah kablosuz powerbank 70 tl (cepteşok)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hangi mağazalarda stok olduğunu nasıl görebiliyoruz?
-
Valla hiç bilmiyorum, sipariş verdim ama gelir mi çok umudum yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam gelir, bu şokta konumuza göre en yakın mağazayı gösterip orada ürün varsa getiriyorlar.
-
-
Bu farklı bir model olan. Kablosuz olanı bulmak zor.Ben birkac mağazaya sordum bulamadım ümidi kestim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da online siparişte kablolu getirmişler. Zaten 3 saat geç getirdiler şimdi bi de iadesiyle uğraşcam.
Ben alalı 4 ay filan oluyor şok marketten. Lg g7 telefonumu kablosuz şarj ediyor ama max 1 Amper ile. Kablolu şarjında hızlı şarj uyarısı çıkmıyor ama normal şarj cihazından %40 daha yavaş şarj ediyor. Cihazım lg g7 thinq bu arada.
-
Kablolu da olsa alınır mı ne dersiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 4KabileReisi
Kablolu da olsa alınır mı ne dersiniz+1
Bende bimden almış tım. Bir ay içinde çıkışlardan biri bozuldu. Fisini de atmıştım. Tek tarafını kullanabiliyorum. Sıradan bir powerbank, Philips diye çok fazla birşey beklemeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. Ürün kodu nedir bu kablolu olan için?
Yaklaşık 1 sene önce kablolu olan modelini almıştım.type-c sadece input olarak geçiyor yani telefonu bu çıkıştan sarj edemiyorsunuz.Hızlı şarj kesinlikle yok,arada kullanmaya devam ediyorum ve çok fazla düşürmeme rağmen hala çalışıyor
Standart orta kalite bir powerbank diyebilirim ama bunun yerine redmi powerbank f/p açısından çok daha iyi..
quote:
Kablolu da olsa alınır mı ne dersinizBunu ben de sormak istiyorum.
-
2 Sene önce bimden aldık. hanımda bende kullanıyoruz. gayet sağlam. başarılı ürün. o zaman 55 tl ydi galiba
-
Alınırquote:
Kablolu da olsa alınır mı ne dersiniz
Ben kablolusunu almıştım çok memnunum(39 tlye),2 seneyi aşkın süredir kullanıyorum.Özellikle 2 farklı input ile şarj edilebilmesi çok iyi.
Şimdi her zaman alışveriş ettiğim mağazadaki arkadaştan rica ettim 2 tane kablosuz buldu getirdi aldım ama deneme fırsatım olmadı,deneyince tekrar yazacağım.
Fırsatı haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
Kablosuzunu bi mağazada buldum boyutu baya büyük 20binlik gibi duruyor. Fiyat uygun evet ama çok taşınabilir gelmedi bana. Çantada falan taşınır tabi.
Ankara’da olan varsa aldığım fiyata verebilirim. Kablolu da var elimde kablosuz da. Kabloluluyu iade etcem.
Kablosuzu ben alabilirim kargolarsaniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bim dijitsu televizyon yorumları
- pegasus doğum günü indirimi
- modanisa migros kodu
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- vodafone premium nedir
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X