Şimdi Ara

hazır mantılar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
17.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba şoktan mantı aldım inci marka fırınlayın falan diyor önce direkt kaynar suya atsak olmaz mı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hazır Mantılar: En İyi Seçimler

Hazır mantılar, pratik ve lezzetli bir yemek seçeneğidir. İşte en iyi hazır mantı markalarından bazıları:

• En İyi Hazır Mantı Markası: [Marka Adı]
    • En İyi Hazır Mantı: [Marka Adı] mantısı
    • En İyi Hazır Mantı Markası: [Marka Adı], çeşitli mantı çeşitleri sunmaktadır.

Hazır mantı alırken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• İçerik: Mantının içindeki malzemelerin kalitesini inceleyin.
    • Lezzet: Mantının tadının damak zevkinize uygun olduğundan emin olun.
    • Pişirme Süresi: Pişirme süresinin size uygun olduğundan emin olun.
    • Marka Repütasyonu: Güvenilir ve saygın markalardan mantı satın alın.

[Marka Adı] ve [Marka Adı] gibi markalar, kaliteli ve lezzetli hazır mantılarıyla bilinmektedir. Bu markaların mantıları, farklı damak zevklerine hitap eden çeşitli çeşitlerde mevcuttur.

Hazır mantılar, zamandan tasarruf etmek ve lezzetli bir yemek yemenin kolay bir yoludur. En iyi hazır mantı markalarını ve çeşitlerini araştırarak, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize en uygun olanları seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

kardeşim o fırında mantının tarifi biraz daha altında normal tarifi olur ben sana kısaca özet geçiyim ketil'da suyu ısıt kaynat kaynar suyun içine mantıyı at 15 dk pişir hamurlasmadan sondur ustune yogurrt kızgın salça bide nane ufeledinmi dadından yenmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AprilThe1st

kardeşim o fırında mantının tarifi biraz daha altında normal tarifi olur ben sana kısaca özet geçiyim ketil'da suyu ısıt kaynat kaynar suyun içine mantıyı at 15 dk pişir hamurlasmadan sondur ustune yogurrt kızgın salça bide nane ufeledinmi dadından yenmez :)

Alıntıları Göster
    hocam bu arada yanlış yapmışssın mantı Bim'den Pizza Şok'dan alınır.deneyerek farkı anlayabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

hocam bu arada yanlış yapmışssın mantı Bim'den Pizza Şok'dan alınır.deneyerek farkı anlayabilirsin

Alıntıları Göster
    Daha 10 dk önce yedim biz kastamonulu bir yufkacı var süper hazır mantıları var ordan alıyoruz gerçekten enfes elde yapsan böyle olmaz yani. Bulabilirseniz yufkacılardan alın güvendiğiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Daha 10 dk önce yedim biz kastamonulu bir yufkacı var süper hazır mantıları var ordan alıyoruz gerçekten enfes elde yapsan böyle olmaz yani. Bulabilirseniz yufkacılardan alın güvendiğiniz

Alıntıları Göster
    valla yarısını yedim harikaydı tadı 1,80 tl 450 gr.ı bimde ne kadar? dondurulmuş olandan diorum

• quote:

valla yarısını yedim harikaydı tadı 1,80 tl 450 gr.ı bimde ne kadar? dondurulmuş olandan diorum

Alıntıları Göster
    Gerçekten güzel mi onların tadı? Çok merak ediyorum ama cesaret edip de alamadım daha. Severim de mantıyı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amorph

Gerçekten güzel mi onların tadı? Çok merak ediyorum ama cesaret edip de alamadım daha. Severim de mantıyı.

bende süperfresh alacaktım migrosta 2lisi 5,50 tl idi ben şoka girdim ve inci aldım gayet güzeldi
  • quote:

Yakınlarda sürekli alışveriş yaptığın bir market varsa geliş tarihlerini kontrol edebilirsin. Ben öyle yapıyorum taze taze yiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Yakınlarda sürekli alışveriş yaptığın bir market varsa geliş tarihlerini kontrol edebilirsin. Ben öyle yapıyorum taze taze yiyorum

Alıntıları Göster
    Tatil dönüşü bi deneyeyim o zaman. Sınırlı seçeneğim var zaten, yenilik gelmiş olur.

• annem mantı satan bır yerden alıyor gercekten cok guzel yapıyorlar ama kılosu 8 tl pahalı mı ucuz mu bılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juan - Juan

annem mantı satan bır yerden alıyor gercekten cok guzel yapıyorlar ama kılosu 8 tl pahalı mı ucuz mu bılmıyorum
    şoktaki 5 e geliyor hemde kıyma gibi bişey var içinde soya değil hoşuma gitti tadı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Alıntıları Göster
    bugün migorsta bir marka vardı %100 dana eti pastorize edilmiştir yazıyordu üstünde. Soya etli falan değil yani. Alacaktımda vaz geçtim acaba nasıldır migrostan alan var mı hiç?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

bugün migorsta bir marka vardı %100 dana eti pastorize edilmiştir yazıyordu üstünde. Soya etli falan değil yani. Alacaktımda vaz geçtim acaba nasıldır migrostan alan var mı hiç?

Alıntıları Göster
    Dana etlerini baharata sürüyorlar, kokusu bulaşınca geri alıyorlar :) O mantıların içini açıp bakmayı denerseniz içlerinde et namına birşey olmadığını, sadece baharat ve hamur yediğinizi öğrenmiş olursunuz..

Tecrübe ile sabittir..
  • quote:

süperfreshten mi bahsediyorsun 5,5 tl 1+1 toplam 450+450 800 gr ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

Dana etlerini baharata sürüyorlar, kokusu bulaşınca geri alıyorlar :) O mantıların içini açıp bakmayı denerseniz içlerinde et namına birşey olmadığını, sadece baharat ve hamur yediğinizi öğrenmiş olursunuz..

Tecrübe ile sabittir..

baharatı nasıl ayıklıyor etten daha sonra?

et suyu tableti/tozu ile işler daha kolay olmaz mıydı?

bene çoğu soya + baharat veya bulgur/mercimek +baharat şeyler vardır

ya da 3. sınıf et..

dana siniri iç organı fln dondurup kıyma ediyorlar o şekilde
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: owin

baharatı nasıl ayıklıyor etten daha sonra?

et suyu tableti/tozu ile işler daha kolay olmaz mıydı?

bene çoğu soya + baharat veya bulgur/mercimek +baharat şeyler vardır

ya da 3. sınıf et..

dana siniri iç organı fln dondurup kıyma ediyorlar o şekilde

Yok hocam ben orda matrak olsun diye öyle yazdım :) Ama dediğin gibi olabilir (3. sınıf et yada türevi şeyler gibi)
  • quote:

quote:

quote:

yok superfresh değildi

• quote:

quote:

quote:

quote:

yok superfresh değildi

Alıntıları Göster
    herzaman içinde ne oldugunu merak etmşimdir,dana sinir,toynak kıymasımı yoksa soya mı diye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.