Şimdi Ara

Hazar Ergüçlü’nün bölüm başı(Her hafta) 28.000 Dolar kazanması !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle boş dizileri izleyip bu tipleri ünlü edenler mutlumu ?

Hazar Ergüçlü’nün bölüm başı(Her hafta) 28.000 Dolar kazanması  !

Gazeteci Müge Dağıstanlı 10Haber'de, dizide pavyon dansçısı Dilber'i oynayan Hazar Ergüçlü'nün bölüm başı 850 bin TL kazandığını açıkladı.

Kaynak:

Hazar Ergüçlü’nün bölüm başı(Her hafta) 28.000 Dolar kazanması  !
    Hazar Ergüçlü’nün bölüm başı(Her hafta) 28.000 Dolar kazanması  !tele1
    'Pavyon dansı' gündem olmuştu! İşte Hazar Ergüçlü'nün bölüm başı aldığı ücret - Tele1
    https://tele1.com.tr/pavyon-dansi-gundem-olmustu-iste-hazar-erguclunun-bolum-basi-aldigi-ucret-994073/?sayfa=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 21 Ocak 2024; 16:34:19 >

• 28.30= 840000. Gözel para kanka bu paraları kimin alması önemli değil bence ama sektörün gelişimini engeller. Bu kadar parayı oyuncuya vereceğine diziye harcarsın kaliteli bir proje ortaya çıkar.

Düzeltme. Euroya alıştığım için gözüm kararmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E3626E6FD -- 21 Ocak 2024; 16:44:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum sari tutku bile bu parayi almiyordur la

• Ne kadar pavyon meraklisiymisiz meger. Bir kivilcima bakiyormus sadece. Sosyal medyada tum bayanlar dilber havasi oynuyor, dans dersi almaya baslayan cok var.

Neyin kafasi bu?

Pavyon dene yerler kimbilir kac ocaga ates dusurdu? Kac genc uyusturucu muptelasi yuzunden hayatini kaybetti, kac ciftci tarlasini birakti, ulkenin tarimina darbe yapti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 21 Ocak 2024; 16:59:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Böyle dizileri izlemesen bile para kazandırıyorsun. Evinde reyting cihazı olanların izlemesi yeterli sadece. İzlenme yüzdesine göre reklam gelirlerinden pay alıyor. Sen de vatandaş olarak reklamı yapılan ürünü aldığında reklam parası verip para kazandırıyorsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TL nin değeri kalmadı artık.Alsın yakışır.Bizim millet bayılıyor pavyon kültürüne sorsan memleketin %99 u müslüman...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorsan herkes pavyona bir aptallık pavyona tarlasını kaptıran 40 yaş üstü adamlara da mal der e bu dizi nasıl tuttu o zaman?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ua-87 kullanıcısına yanıt

Evet %99'u Müslüman. O yüzden camiler boş. Bırakın abicim bu işleri. Öyle kimlikte Dini İslam yazmakla olmuyor o işler. İslam'ın şartlarını yerine getirmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 21 Ocak 2024; 21:13:9 >
  • 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt
    Dayı bizde ondan bahsediyoruz ya :-)

• Türk dizisi izleyeceğime kendime saplarım.

Hazar Ergüçlü’nün bölüm başı(Her hafta) 28.000 Dolar kazanması  !Beyaz Showyoutube
    Muhteşem konukları ve birbirinden farklı içerikleri, her bölüm farklı dizi, film ve tiyatro oyuncuları ile müzisyenlerin misafir olduğu eğlence programı Beyaz Show'dan unutulmaz anlar! 😂💥 Tüm Bölümleri İzlemek İçin 👇: https://www.youtube.com/channel/UCEpoAOB_M0MMkLgtAB32fyw Beyaz Show facebook hesabı için: https://www.facebook.com/beyazshow/?ref=pages_you_manage #BeyazShow #KomikAnlar #KanalD
    https://www.youtube.com/watch?v=pVR1muEq3c0

Bir de bu hain kardeşimizi buradan izleyin.

• Dizi sektöründe normal bir ücret. 30-40 ülkede yayınlanan diziler var. Yapımcının kazandığı parayı düşünün bir de.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Ya bu hain lafi ne kolay sarf ediliyor bu ulkede. Kibris'ta bir cok insan bir sebepten kizgin olabiliyor bize. Ne oluyor, hepsi hain mi oluyor? Biraz saygi duyun, anlamaya calisin karsinizdakini.

Manyagin biri cikip bir zarar verse bu kiza, kizin online lincten cani sikilip intihara kalkissa mutlu mu olacaksiniz? Ben begeniyorum, delikanli bir kiza benziyor. Kazandigi para da beni ilgilendirmez, benim cebimden cikiyor. Benim becerebilecegim bir isse de gecer kazanirim ayni parayi. Beceremiyorsam susarim.

• bu yorumu bu konun en başına pinlerdim. tek cümlede memleketin %80'nini özetlemişsin...

• Twitter da sürekli dizi karakterleri diziler trend olunca insanların aptalliginin sonsuz olduğunu düşünüyorum hep. Bu hayranlık nedir dizi oyuncusu, futbolcu şu bu, direk zeka göstergesi benim için

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Ona bakarsan Erdoğan'da zamanında Mehmet Şimşek'e dolandırıcı demişti. Ekonomi Bakanı yaptı :)

• Ahlakli namuslu insanlar da 450 dolarla yaşamaya çalışıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.