Şimdi Ara

Hayvanları İnsanlardan daha çok seviyorum diyen tiplere bir tek ben mi deli oluyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu instagramda geziniyorum, kadının teki konuşuyor yok bugün size neden köpekleri insanlardan çok seviyorum onu anlatacağım diyor.

Bu tür bir sürü insan var. Yahu alt tarafı bir köpek yahu. Bi hayvan. Tamam sadıktır falan ama yüzde yüz eminim bu köpek bi ara kafayı yiyip bir iki kişi ısırsın o kadın o köpeğini alır kısırlaştırır barınağa verir bir daha da yüzüne bakmaz.

Son yıllarda bazı kendini modern sanan tipler, boş edebiyat yapmak isteyen tipler sürekli bu yolu deniyor. Yok köpekler insanlardan iyi şöyle böyle. Birkaç insandan tekme yedi diye iyi insanlar arayacağına bir köpekte bulmaya çalışıyor çareyi. He anasını satayım onu yazdığın telefonun da zaten bir köpeğin elinden çıkma, oturduğun evi bir köpek çizdi.

Yanlış anlaşılmasın köpeklere herhangi bir nefretim yok. Ama cidden şu insanların sürekli köpeklerı yüceltmesinden bıktım usandım yahu. Ne kadar boş yapmak isteyen insan varsa hepsi buna sığınıyor.
    Bahaneleri de insanlar yalancı sürekli kazık atiyor bilmem ne. Yahu başka insanlara da sen kazık atmışsındır sen yalan soylemissindir. İllaki yapmışsındır. Senin o köpekten aşağılık insanlardan ne farkın kaldı?

Hepsi tek tek köpeğe dönüşse de rahatlasak artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüm insanlara mal edemem, iyiler mutlaka vardır fakat ben de bir böceği, kuşu veya daha birçok hayvanı tanıdığım çoğu insana değişirim. Yoldan geçen bir keçi, kedi veya köpek daha samimi gelebiliyor ama sırf 3-5 kötü insan için evrendeki herkesi aynı çuvala kurup aynı muameleyi etmek de ne bileyim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahçemizde bir köpek vardı fino tipi. Ne zaman canım sıkılsa 2 hareketiyle , oyunuyla eğlendirirdi. Yani markete giderdim gitmeyim diye paçalarıma yapışırdı , ben gelene kadar içeride kapının önünde beklerdi. Gece bir yerden gelirdim kokumu alınca uyuduğu yerden uyanır üstüme atlardı. Ve bu köpeğe karşı yaptığım tek şey de onu besleyip , ilgilenmek. Yani kadın kim tanımıyorum ama katılıyorum. Benim için özellikle arkadaşlık konusunda köpekler > insanlar.
  • Bitkileri hayvanlar+insanlardan daha cok seviyorum

• köpekler+atlar çok hisli hayvanlar(kedileri fazla sevmiyorum)
    bir tane köpeğimiz var,sokakta free dolaşır 6 senedir bizde,sokaktan sadece malum ırk geçerken havlıyor :D diğer insanlara hiçbir şey yapmaz
  • İnsan temizlik ve masumiyeti arıyor bu yüzden hayvanları seviyor.Çünkü maalesef dünya kötü bir yer.Bu arayışın dışavurumu da bu şekilde oluyor.İnsan gerçekliğine karşı bir simge.

• Köy de yaşlı bir komşum köpeğine kocaman bir tane sıcak sıcak mısır bağızlamasını köpeğine verip bana avrada bir tokat vur bir tane de köpeğe vur. Avarad gider geri gelmez. Köpek bir saat sonra geri döner demişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnsanlar daha değerlidir ama hayvan insandan değerli olamaz diye bir şey de yok.

• İnsanın sevilecek neyi var

Hem sevgi nedir ki

Sevgi şiddetin meşrulaştırılmasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

İnsanın sevilecek neyi var

Hem sevgi nedir ki

Sevgi şiddetin meşrulaştırılmasıdır
    İnsan sevmeyen hayvanda sevemez. Sevgisi olanın herseye sevgisi olur .

• Forumdan biri insanları çok rahat öldürürüm ama hayvanları öldüremem diyodu sjsjsj xD
  • Yalnız ve ezik insanlardır

• quote:

Orijinalden alıntı: dav

Yalnız ve ezik insanlardır
    niye öyle olsun hocam senin çok değer verdiğin insanlar bir gün gider anan baban bile yol verebilir sana. hayvanlar insanların olamayacağı kadar masum ve saf ondan severim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

Forumdan biri insanları çok rahat öldürürüm ama hayvanları öldüremem diyodu sjsjsj xD
    Bunu diyen tip yüzde yüz eminim insana iğne saplarken içi gider jsjdjanxnsnx

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.