demin bi arkadaşla konuştum, bana durup dururken tipin iyi derdi işte yazıştıkça baya tipsiz olduğumu ve üzülmeyim hayata küsmeyim diye öyle dediğini yazdı ama artık yaşımın ilerlediğini ve tipime üzülmemin bu saatten sonra saçma olduğunu para kasmamı söyledi allahım ben sana naptım kocaelide okudugum ıcın olmadı diye aslında kendimi kandırıyorum bence boğazicide olsaydım da olmayacaktı kız arkadaşım zaten geçen sene çıktığım kız da tipsiz olmasam sevişirdi benle yüzüme kaç defa tipsizsin dedi o kızdan yine de allah razı olsun öptürdü falan, diğer yürüdüğüm kızlar bana hep köpek çekti neden ben neden < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 15 Ekim 2020; 3:42:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Burada bana tipin iyi diyen herkes beni teselli ediyor

-
-
@zerkalos @ChristoBangalter Sizin gibilerden bahsediyorum
@Lüzumsuz Adam ise 2 senedir tipsizsin ama hayattaki tek gerçeklik tip değil şeklinde gerçekçi bir yorum yapmaktaydı. Fakat kendisiyle 5 kez falan görüştük artık yüzüm ona alıştığından mıdır acıdığından mıdır nedir beni bi kıza gösterdiğini ve kızın beğendiğini söyledi geçen hafta. Allah bilir 10 kıza göstermiştir 1i beğenmiştir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@hamza5806 tipsiz olmaya dayanamıyorum lütfen bana yardım et
Zina sevdası insanın hem bu hem öteki dünyasını mahfediyor bunu bırak dine yönel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Zina sevdası insanın hem bu hem öteki dünyasını mahfediyor bunu bırak dine yönel15 yaşımdan beri dinsizim o tren kalktı
Ne olur bana yardım edin tipsizlikten uyuyamıyorum
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 6 Nisan 2021; 21:29:27 >
quote:
Orijinalden alıntı: zerkalos
Bu mesaj silindi.İnanmama gerek yok ki
lise 3’den beri 30 40 kızdan ret yedim
O aralar sınıftan bi kıza sordum Evet çirkin olduğun için kabul etmiyolar ama üzülme elbet birini bulursun yazdı
Kız öyle diyince bi elamana sordum. O da evet çirkinsin yazdı. Çok mu yazdım. Biraz yazdı
hiç kimse yüzüme bakmadı hep reddettiler beni
geçen seneki kız beni 1 arkadaşına bile anlatmadı. Fotomu sadece 1 kez paylaştı. O da yakın arkadaş listesine. Benle sevişmedi. Ben onu hep öpüyordum, ayrılmamıza yakın ben ayıp olmasın diye öpüyordum yazmıştı. Zaten öperken de hızlıca öpüp kendini geri çekiyordu. Biraz saf bi kızdı dan dun konuşurdu suratıma defalarca tipsizsin dedi
ki bak bu kız benden hoşlanan yada hoşlandığını sanan yada hoşlandığını iddia edendi
diğerlerini saymıyorum bile
onlar beni insan olarak bile görmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Bu mesaj silindi.Abi tamam da ben tipsiz olduğumu hem aynaya bakınca hem insanların tavrından anlıyorum
yıllardır benle çıkan tek kızın da yaptıkları ortada
tipimi beğenerek çıksa böyle mi olurdu
Tipin belki dediğin gibi iyi olmaya bilir ancak kötü de olmaya bilir
Çocukluktan beri aklında oluşan öz-imgen nedeni ile kendini kötü görüyor olabilirsin
Öz-imge çocukluk yıllarından yetişkinliğe kadar olan sürede insanların senin hakkında olan değerlendirmesi ve yorumları ile yıllarca yavaş yavaş oluşur.
Bir sabah uyandığında o dönemin yakışıklılık normları ile tamamen uyumlu bir görüntüye sahip birine dönüşsen bile aynaya baktığında kendini tipsiz bulabilirsin.
Pm atarsan yorum yapabilirim
-
quote:
Bu mesaj silindi.Soruma cevap ver o kız tipimi beğenseydi öyle mi yapardı
2 sene önce bi kızla okulun ordaki cafede kesişiyorduk yada ben öyle sandım. Dudak okudum arkadaşına beni söyledikten sonra dudağını okudum çirkin bi şey dedi
quote:
Orijinalden alıntı: bistüri_ucuTipin belki dediğin gibi iyi olmaya bilir ancak kötü de olmaya bilir
Çocukluktan beri aklında oluşan öz-imgen nedeni ile kendini kötü görüyor olabilirsin
Öz-imge çocukluk yıllarından yetişkinliğe kadar olan sürede insanların senin hakkında olan değerlendirmesi ve yorumları ile yıllarca yavaş yavaş oluşur.
Bir sabah uyandığında o dönemin yakışıklılık normları ile tamamen uyumlu bir görüntüye sahip birine dönüşsen bile aynaya baktığında kendini tipsiz bulabilirsin.
Pm atarsan yorum yapabilirim
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 16 Ekim 2020; 16:15:7 >
quote:
Bu mesaj silindi.Yok aramız iyiyken de derdi
Valla belli olmaz beni de beğenmediğim bi kız sarılıp öpse hoşuma gidebilir insanız sonuçta kız erkek fark etmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Zina sevdası insanın hem bu hem öteki dünyasını mahfediyor bunu bırak dine yönel
|
-
|
15 yaşımdan beri dinsizim o tren kalktı |
Benzer içerikler
- arka koltuk emniyet kemeri uyarısı kapatma
- starbucks ne demek
- kreatin kullananlar
- darbeden sonra göz morarması nasıl geçer
- lustral 200 mg
- prompt mühendisliği nedir
- çay bardağı emojisi
- en ilginç rekorlar
- 5g nedir zararları
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X