Şimdi Ara

Hayvanlara Yaşama Hakkı Bırakmadık Ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülke dünya gündeminde full siyaset var hala millet hemen hemen bütün siyasetcilerin çorbasına baktığını kendi cebini ve cevresini ailesini düşündüğünü anlayamadı

O halde ben bari dünyanın en büyük sorunu olan overpopulation hakkında bir görsel paylaşayım

Dünyadaki memelilerin ağırlıkları aşağıdaki görselde kıyaslanmış yüzde 36 insanlar yüzde 60 bize hizmet eden canlılar inek vb yalnızca yüzde 4 ise vahşi hayvanlar...

İnsanlar o kadar nüfuslarını artırdı ki artık hayvan ve bitkilere alan kalmadı

Devletlerin derhal nüfus planlamasına gitmesi lazım insanlar kendilerini kontrol edemiyor gecekonduda kirada yaşayan adam 7 çocuk yapıyor hala

Mao zedung gibi tek çocuk politikasi uygulanmalı gerekirse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hatırlayacağız tüm acıları
    Yazdık bunu sizlerin anlayacağı bir dilde
    Kelimeler ve melodiler, renklerin dokunuşu ile
    Buradaydık ve hatırlayacağız insanlığı
    Akrabalarımız
    Milyonlarca yıl öncesinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maocu k0munizm mi? Hem de mao haha. Insanlara acı cektiren bir ideoloji demonik. Yellah kolhoza, Yellah calışmaya.. Varg'ın öldürdügü adam euro, "insanların iyi vakit gecirmesini istemem, o yüzden ben de bu sebeple komünistim" flan diyordu.  

Yani herif komünist ama iyi oldugunu düşündügü icin değil, kötü oldugunu düşündügü için komunist  

Sen bu adamdan 1 level öteye geçmissin hatta. Cünkü maocu k0munizm en sertidir. Sert mokoko var. Mesela sovyet tipi s0syalizm flan bir sey değil. Bu maocular herkes aynı kıyafeti giyip ırgat olmalı diyorlar ahahah. Maoculuk insanları öttürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Eylül 2026; 20:39:38 >

• Gerci sen maocu k0munizm gelsin dememişsin sadece mao tarzı ayle planmsı istemissin ama sende p0tansiyel var bence hahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Eylül 2026; 20:46:49 >

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

İşi hukuka dökersen içeriden çıkamayan sen olursun? Mahkemede antinatalizm falan sökmez. O yazdığın Tck 84 görülmez bile.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bende korktum. Hukukla tehdit eden sensin. Oysa aynı şeyleri yıllardır yazan ülke nüfus politikasına ters şekilde ürememeyi teşvik eden ve bunu bir iki değil sürekli yazan sensin. Sürekli fikir aşılama derdindesin. Ben değil sen hesap verirsin. Millete üremeyin deyip kalabalıktan şikayet ediyorsun sana çözüm gösterdim beğenmedin.

Yaz bir yazı ver savcılıga chatgpt 2 dakika uyap 2 dakika toplam 4 dakika. prompt: dh forumunda elemanın biri beni intihara yönlendiriyor. colugun cocugun da yok kendini imha et diyor. dilekce yaz start now. dilekce hazır..   

İstanbul ile Şile arası bile bir ton mesafe. Oraya yerleş desek bim yok deyip geri geleceksin.

50 yıl yaşayacak mısın belli değil düşündüğün şeye bak. Ölünce evini başkası alacak. Enine genişleyen bir şehirde de olsan tamamen doldurman 1 milyon yıl sürer.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.