Şimdi Ara

HAYIR çıkarsa erken seçime gidilsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hodrı meydan. HAYIR diyenlere cok buyuk saygısızlık yaptılar. Erken seçime gidilmesi şart. Tabi yerse

• Bi hayır çıksında ondan sonrasını düşünürüz bu ne heyecan
  • sen ne iş yapıyosun seçimlerin ekonomiye ne ettiğini biliyomusun seçim sonucu çıkana kadar kimse alışverişi kesiyor ekonomide para dönmüyor hergün seçim olsun valaa anayasayı bana verin 10 seneye çıkartırım seçimi referandumuda yasak ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

sen ne iş yapıyosun seçimlerin ekonomiye ne ettiğini biliyomusun seçim sonucu çıkana kadar kimse alışverişi kesiyor ekonomide para dönmüyor hergün seçim olsun valaa anayasayı bana verin 10 seneye çıkartırım seçimi referandumuda yasak ederim

ne alakası var.
    senelerdir esnaf sinek avlıyor.para yok millette.
    piyasada para dönmüyor.
    2000lerdeki krizlerde en azından para dönüyordu piyasada.

şuan millet kredi batağından başını kaldıramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 11 Mart 2017; 3:2:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: haydarkarapuar

sen ne iş yapıyosun seçimlerin ekonomiye ne ettiğini biliyomusun seçim sonucu çıkana kadar kimse alışverişi kesiyor ekonomide para dönmüyor hergün seçim olsun valaa anayasayı bana verin 10 seneye çıkartırım seçimi referandumuda yasak ederim

ne alakası var.
    senelerdir esnaf sinek avlıyor.para yok millette.
    piyasada para dönmüyor.
    2000lerdeki krizlerde en azından para dönüyordu piyasada.

şuan millet kredi batağından başını kaldıramıyor.

daha bugün elime 2018 tarihli çek geldi bunlar hep seçim istikrarsılıktan oluyor 2015den beri gerisin geri gidiyoruz. satıyoruz malı yerine koyamıyoruz adam benim yanımda 2002 model çiftkabin kamyonetle işe gidip geliyordu şimdi işyerine almış volt kendinede jetta sıfır

• Referandum, seçim.. gündem ne zaman ülkenin sorunları olacak? Biz koltuk savaşıyla birbirimizi yerken yok olup gidicez bu gidişle. Koalisyon dönemlerine laf atıyoruz ama bu son 2 yıldır koalisyon hükümetinde ki istikrarsızlıkların aynısını yaşıyoruz. Ülkenin hiç bir sorununa odaklanamayıp bütün önemi koltuk savaşına veriyoruz. Bu siyasiler daha da doymaz. Kendilerini ne kadar sağlama alırlarsa alsınlar bu koltuk savaşı tam gaz devam edecek. Bu referandum başarılı olsa, erken seçimi kazansalar dahi yeni bir sistem özellikle de eyalet sistemi gündeme gelio tekrardan kaosa neden olacak. Bu olay bölünme gerçekleşene kadar bitmeyecek ne yazık ki. Bizim şu andaki siyasilerden kurtulmamız şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla varya bu seferki çok oturacak içinize. bu kadar garanti görüyorsunuz ya. fena canınız sıkılacak.

bu kadar garanti görmeyin. ben diyim. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yerseymiş.%60 civarında evet çıkacak hayırcıların sesi soluğu kesilecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.