Şimdi Ara

Hayatta tek tabanca mı yaşıyorsunuz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 5 senedir ailem ile yaşadıgım halde çevremdeki akrabalar yada arkadaşlar ile ilgim yok.Tek tek hepsini bıraktım,hergün dışarı ortam beni aşıyor.Teyze oglu nişanlandı gitmedim, kuzen evlendi gitmedim.Açıkcası kimseyi takmam şu hayatta.Arasam konuşacak pek arkadaş yoktur.Olur ki 2 hafta dışarı çıkmadıgım olur,sanki gereksiz gibi...Sizde tek tabanca mı yaşıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 22 Kasım 2011; 21:59:57 >

• Bende 2 tane var ruhsatlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Bende 2 tane var ruhsatlı

:) güldürdün de.. ciddi soru sormuş ciddi cevap istiyor :)

tek tabanca yaşamıyorum da, Mutlu musun halinden merakımdan soruyorum?
  • Arayıp tebrik edebilirdin en azından. İleride bir sıkıntın olunca çok ararsın o insanları. Git mağarada yaşa madem...
  • Az insan, çok huzur!

Fakat senin yaptığın biraz daha farklı konulara kayıyor. İki tane çok sağlam arkadaşım var, birisi amcaoğlu diğeri ise mahalleden tanıştığım bir arkadaş .. Akraba düğünlerine ve ziyaretlerine giderim. Dinimiz gereğince de bu unutulmaması gereken birşey.
  • No human No cry
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Son 5 senedir ailem ile yaşadıgım halde çevremdeki akrabalar yada arkadaşlar ile ilgim yok.Tek tek hepsini bıraktım,hergün dışarı ortam beni aşıyor.Teyze oglu nişanlandı gitmedim, kuzen evlendi gitmedim.Açıkcası kimseyi takmam şu hayatta.Arasam konuşacak pek arkadaş yoktur.Olur ki 2 hafta dışarı çıkmadıgım olur,sanki gereksiz gibi...Sizde tek tabanca mı yaşıyorsunuz ?

Ben de biraz senin gibiyim. Yapım gereği biraz yalnızlığıma, özgürlüğüme fazla düşkünüm. 6 senedir yalnız yaşıyorum. İş hayatı da olunca kendi hayatna fazla zaman ayıramıyorsun ki ailene, hele 2.-3. derece ailene zaman ayırabilesin. Üstüne bir de yalnız kalma isteği işin içine girince aynen dediğin gibi oluyor. Anne, baba neden aramıyorsun diye sitem ediyor. Dayılar, amcalar küsüyor. Ama bu durum ister istemez gerçekleşiyor. Seni çok iyi anlıyorum. Bizi evlenmek dahi paklamaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her zaman tek tabancıyım....Yalnızlık zor...
  • quote:

Son 5 senedir ailem ile yaşadıgım halde çevremdeki akrabalar yada arkadaşlar ile ilgim yok.Tek tek hepsini bıraktım,hergün dışarı ortam beni aşıyor.Teyze oglu nişanlandı gitmedim, kuzen evlendi gitmedim.Açıkcası kimseyi takmam şu hayatta.Arasam konuşacak pek arkadaş yoktur.Olur ki 2 hafta dışarı çıkmadıgım olur,sanki gereksiz gibi...Sizde tek tabanca mı yaşıyorsunuz ?

Hemen yarın değişsen ve tamamen bu halinin zıttı olsan bile sana önündeki 2 yılını anlatırım şimdi.Öyle bir görüyorum ki geleceğini anlatamam.ama değişmezsen sana ömrünün tamamını nasıl geçireceğini anlatırım.söylediklerimin hepsinin tutacağına garanti veririm.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay86

quote:

Hemen yarın değişsen ve tamamen bu halinin zıttı olsan bile sana önündeki 2 yılını anlatırım şimdi.Öyle bir görüyorum ki geleceğini anlatamam.ama değişmezsen sana ömrünün tamamını nasıl geçireceğini anlatırım.söylediklerimin hepsinin tutacağına garanti veririm.:)

Anlat bakalım kardeş merak ettim

• quote:

depresyon belirtisi bunlar. bi doktora görün, bu konuda ciddiyim.
  • Yalnızlık kişisel bir tercihtir. Bu kişisel tercihler zaman zaman değişkenlik gösterir. Stabil olmadığı sürece sorun yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.