Şimdi Ara

Hayatta en çok yapmak istediğiniz 3 şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler hayatınız boyunca yapmak istediğiniz veya yapmayı hayal ettiğiniz 3 şey?

Uluslararası seyahatin sık sık olduğu bir şirkette çalışıp hem gezip hem yapmak isterim.Müzik grubunda bateri çalmak ve Bungee Jumping yapmak benim düşüncelerim.

Sizin görüşleriniz?

• Dünyayı gezmek
    Dünyayı gezmek
    Dünyayı gezmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Dünyayı gezmek
    Dünyayı gezmek
    Dünyayı gezmek
    paraşüt
    istediğim mesleğe atanabilmek/sevdiğim işi yapmak
    herkesi pişman etmek
  • 1-Çini Gezmek
    2-Japonyayı gezmek
    3-G. ve K. Koreyi gezmek

• 1-dave mustaine ile tanismak
    Bu kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Dünyayı gezmek
    Dünyayı gezmek
    Dünyayı gezmek
    sınav olmadan, tamamen kişinin yatkın olduğu alana yönelmesinin önünü açacak şekilde eğitim sistemini değiştirmek

interneti yurt çapında günde sadece 2 saat hizmete açmak

gençlerin sosyal olabilmeleri için her şeyin bedava olduğu sosyal tesisler açmak
  • Ulan o değilde nasıl hayatımız var ? Herkes birşeyler için koşturuyor ama biri gelse sorsa en çok yapmak istediğin şey ne söyle, gerçekleştireyim diye yemi ediyorum çoğu insan cevap veremez, ben de dahil. Malesef ki aklıma hiçbirşey gelmedi. Amaçsız yaşıyorum , ilerde sevdiğim insanı, kendimi refah içinde yaşatabilmek, annemin babamin mutlu olduğunu görmek için okuluma devam ediyorum. Babam fabrikatör olsa okumaz zaten kısa olan hayatta en genç, dinamik yaşlarımı da salak bir eğitim sistemi için heba etmezdim. Kıta kıta gezer farkli kültürlerden insanlar tanırdım farklı şeyler yapardım , aklımda "ulan devlete bi atansam ne guzel olcak" derdi olmasa hiç mesela. Çok içlendim neyse :D daha yazarım da gece gece fazla boğmayalım milleti uyudum ben hadi i.g.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mech.engr

Ulan o değilde nasıl hayatımız var ? Herkes birşeyler için koşturuyor ama biri gelse sorsa en çok yapmak istediğin şey ne söyle, gerçekleştireyim diye yemi ediyorum çoğu insan cevap veremez, ben de dahil. Malesef ki aklıma hiçbirşey gelmedi. Amaçsız yaşıyorum , ilerde sevdiğim insanı, kendimi refah içinde yaşatabilmek, annemin babamin mutlu olduğunu görmek için okuluma devam ediyorum. Babam fabrikatör olsa okumaz zaten kısa olan hayatta en genç, dinamik yaşlarımı da salak bir eğitim sistemi için heba etmezdim. Kıta kıta gezer farkli kültürlerden insanlar tanırdım farklı şeyler yapardım , aklımda "ulan devlete bi atansam ne guzel olcak" derdi olmasa hiç mesela. Çok içlendim neyse :D daha yazarım da gece gece fazla boğmayalım milleti uyudum ben hadi i.g.

Hocam duygularımı soylemişşin.

• quote:

Ulan o değilde nasıl hayatımız var ? Herkes birşeyler için koşturuyor ama biri gelse sorsa en çok yapmak istediğin şey ne söyle, gerçekleştireyim diye yemi ediyorum çoğu insan cevap veremez, ben de dahil. Malesef ki aklıma hiçbirşey gelmedi. Amaçsız yaşıyorum , ilerde sevdiğim insanı, kendimi refah içinde yaşatabilmek, annemin babamin mutlu olduğunu görmek için okuluma devam ediyorum. Babam fabrikatör olsa okumaz zaten kısa olan hayatta en genç, dinamik yaşlarımı da salak bir eğitim sistemi için heba etmezdim. Kıta kıta gezer farkli kültürlerden insanlar tanırdım farklı şeyler yapardım , aklımda "ulan devlete bi atansam ne guzel olcak" derdi olmasa hiç mesela. Çok içlendim neyse :D daha yazarım da gece gece fazla boğmayalım milleti uyudum ben hadi i.g.

+1

• Valla en buyuk hayalim dunya turu. Ama oyle 3-5 ay degil. Yillarca gezip gocebe gibi yasamak istiyorum. 2-3 ay cinde. 3-5 ay amerikada falan. Cooooook para olmasi ve arkanda kimsenin olmamasi lazim o yuzden imkansiz maalesef

• quote:

Aslında haklısın ama yapalım veya yapamayalım hepimizin hayali var sonuçta sen ne kadar şimdilik böyle düşünsen de elbet yapmak istediğin ve aynı zamanda gerçekleştirmek istediğin şeyler var içinde bir yerde.Hepimiz gerçekleştiririz inşallah önemli olan bu zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

+1

Alıntıları Göster
    1- Şu lise bitsin.

2-Türkiye'de ilk yerli otomobili ürettiren kişi olmak.

3-Dünya'yı gezmek

1'e opsiyonlu olarak sevdiğim kız konulabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4A0EEDE18

Bu mesaj silindi.
    pompa

resim çizmeyi öğrenmek
  • Güney koreye gitmek
    Oradan bir bayanla yuva kurmak
    Sağlıklı, huzurlu bir yaşam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

1- Şu lise bitsin.

2-Türkiye'de ilk yerli otomobili ürettiren kişi olmak.

3-Dünya'yı gezmek

1'e opsiyonlu olarak sevdiğim kız konulabilir.

2.nci maddeyi gerçekleştirmek için devlerle savaşmak gerek (koç,sabancı vs.) yedirmezler çünkü. lisedeyken ben de bunun hayalini kurardım. şu lanet eğitim sistemi olmasaydı şuan endüstriyel tasarım mezunu olurdum ve hayatımı mutlu bir şekilde devam ettiriyor olurdum. ama hayali de güzel. ortaya senin çıkardığın bir eserin yollarda süzüldüğünü görmek... insanlar harcanıyor
  • Arkadaslarimla Gaming House kurmak isterdim.

• Bok gibi bir hayatın içindeyim. Ne istediğimi, ne yapmak istediğimi inan ki bilmiyorum. Hedefim yok. Girdik mühendislik bölümüne bitirmeye çalışıyoruz. Sonra ne olacak ben de bilmiyorum. Kız arkadaşım yok, istemiyorum zaten. Master yapma imkanım var, belki değerlendiririm bilmiyorum. Bilgisayarım bozuldu, atsam mı servise mi versem bilmiyorum. Dış kapının kolu kırık, iple tutturuyorum. Birisi istese ipi çeker girer. Midemi bozmuşum, kusmaktan banyodan çıkamıyorum. Telefonun wifi mekanizması bozuldu, tamir olmaz dediler. En son izlediğim dizide nerede kaldığımı unuttum, iki saat onu arayacağım. Hayattan da aslında pek bi isteğim yok. Yaşıyorum öyle bir şekilde.

• Bi bok yok,yarın ne yapacağımı bile bilmiyorum,öylesine yaşıyoruz işte birşeylerin telaşı içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: E.R.W.

Bi bok yok,yarın ne yapacağımı bile bilmiyorum,öylesine yaşıyoruz işte birşeylerin telaşı içinde.
    Seks,
    Chris Martin(Coldplay'in solisti) gibi şarkı söylemek,
    Pilot olmak.
  • İmkansiz seyler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.