Şimdi Ara

hayatından 5 yılı tam anlamıyla çöpe atmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ve bu 5 yıllık kaybın zararı ile OKB illetiyle de mücadele eden fakat artık bunalıp intiharı düşünen cesaret edemeyen birine ne tavsiye verirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• çok da önemli değil o beş yıl, öyle ya da böyle gitti.

en azından bir yılıdna dil öğrendim o bana kar kaldı. iyi tarafından bakıyorum. 4 yılım da gittiyse gitti ne olmuş yani.. amaaan gitti bitti işte.

madem geri döndüremiyorum takma kafaya der geçerim.

27 yaşında değil de 32 yaşında işe başladım, ne fark edecek, neye yetişecektim de geç kalmış oldum, olacam ?

5 yılım boşa gitti diye kalan 60 yılı da dövünerek mi geçirseydim yani ? gerke yok gerçekten.

• ben de 5 yılımı depresyon bütün hayatımı sosyal fobi ile siyah tekel poşetine koyup üzerinde belediye adı yazan bir demir kutuya attım.

• çok da önemli değil o beş yıl, öyle ya da böyle gitti.

en azından bir yılıdna dil öğrendim o bana kar kaldı. iyi tarafından bakıyorum. 4 yılım da gittiyse gitti ne olmuş yani.. amaaan gitti bitti işte.

madem geri döndüremiyorum takma kafaya der geçerim.

27 yaşında değil de 32 yaşında işe başladım, ne fark edecek, neye yetişecektim de geç kalmış oldum, olacam ?

5 yılım boşa gitti diye kalan 60 yılı da dövünerek mi geçirseydim yani ? gerke yok gerçekten.

• yani benim de 5 yılım boşa gitti, döndüm 5 yıl öncesiymiş gibi baştan başladım.

hiç de şeyimde değil o beş yıl, gerçekten.  

• 10 yılım ilaç kullanım bozukluğundan dolayı çöpe gitmese de oldukça verimsiz geçti.

• Keşke sosyal fobim olsaydı da insanlar merhaba, günaydın laflarıma karşılık verseydiler ve herkes iyilik meleği olmuş kimse bel altı espirilerime gülmüyor.

Mezun 3 senem çöp olmasaydı iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 5senem çöpe gitti bunalıyorumm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim ben de OKB var dert etme çünkü dünya hayatı fani ve geçicidir Allah'a yönel ve ibadet etmeye başla ve dua et inan hayatın anlam kazanacak ve huzurlu olacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 24 Eylül 2022; 9:36:11 >
  • Nasıl oldu ?

• Benim de 10 senem çöpe gitti,

Ama geriye bakında "İcap ettiği için oldu" diyorum...

• patlat bi osbir

• boşver geçmişi, geleceğe bak. iyileşmişsin en azından. benim de 3-4 senem major depresyonla intihar düşünceleriyle geçti sadece. iyileştiğimden beri hayattan zevk almaya bir sürü şey denemeye odaklandım yaşıtlarımdan eksik olduğum 3-4 senelik deneyimi nötrlüyorum ve mutluyum. şimdiki zamana ve geleceğe bak önemli olan bu. geçmiş değil.

• Hocam sizleri görünce moralim bozuluyor ben de kaygı bozukluğu somatizasyon ve panik atak var 1 yıldır doktor 6 ay içinde artik tamamen iylesebilecegimi söyledi ama sizler 5 yıl 10 yıl gibi muhabbetlere girince sanki hiç iylesemeyecem gibi duruyor

• Yat uyu unut

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Louis Montana kullanıcısına yanıt
    keşke

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    hayata,onca şeye geç kalmış olmak; ilk sorunuzun cevabı

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt
    Okb tehlikeli boyuta ulaşınca dehsetini daha net görebiliyor insan

• ben ilaç kullanmıyorum ve aşırı bir destek almadım psikolojim ile alakalı kendim çözmeye çalıştım fakat pek de cozememisim gibi görünüyor, doktorlar bu işin okulunu okuyor 6 ayda tamamen iyilesebilecegini söylediyse gayet güzel haber

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.