Yeğenim (1) ceng seçicem diyor (ssli)
arkadaşlar tyt ayt forumunda takılırken mutfağa gittim telefon açık kalmış yeğenim de ben dönene kadar 5-6 konuyu okumuş şimdi ceng ceng diye dolaşıyor tıp diyince ağlıyor kafamıza oyuncak fırlatıyor. yeni yönetmelik geldi pratisyen hekim min 25k alıyor diyorum ankaratıplının konularını gösteriyorum bana o akpliyi gösterme diyor 10 sene okuyup dayak yiyeceğime ceng seçer 6 sene de deneyim kasar daha fazlasını kazanırım diyor. dikkati dağılsın diye çizme tahtası aldık karalar dedik c yazmaya başladı nereden öğrenmiş bilmiyoruz bari python yazsaydı c yi napcak neyse gerçekten endişeliyiz arkadaşlar napalım taktik verin

Erasmus Forumu Var Mı
Arkadaşlar erasmus, wat gibi değişim programları için ayrı bir forum yok mu ben köylülüğümden mi bulamadım? Eğer forumu yoksa bence kesinlikle açılmalı çünkü bilgilenme gerektiren tartışmalı çok fazla şey var erasmus işlerinde. Ülkeden üniye ders seçiminden hibeye avrupa gezisinden konaklamaya ders devamlılığından para kazanmaya kadar. Tam bir forumluk olay yani.
kaç k altına derece denmeli
sayısalda kaç k dan aşağı sıralamaya derece diyorsunuz arkadaşlar ben ilk 1k için kullanıyorum ilk 3-5k'ya kadar kullananları da normal buluyorum ama 10k için derece diyenleri görünce çok garipsiyorum. sayısala ortalama yatkınlıkta birinin son yıl ortalama üstü çalışmayla yapabileceği bir sıralama için derece dememek lazım bence. etkileyici sıralamalar akla geliyor çünkü derece diyince. gtü ceng tutturamayan sıralamalar değil.
İlgi Alanları: Müzik, Psikoloji, Felsefe
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 445
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.006 (Bu ay: 224)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 476 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar