El bilek radius kemiğim kırıldı
İkinci el Laptop alıcam bi bakar mısınız?
|
Sizce bu adam dolandırıcı mı? 9k Rtx3070 laptop
Kıyafetim ter kokuyor mu nasıl anlarım?
|
Sürücü Kursu Çakallıkları
|
Adam gibi çalış 2 ay içinde araba alamiyorsan gel yüzüme tükür
|
Bu millet fakir olsa halkekmek kuyruğunun 7katı
Bu gece sadece ağliyorum
Sevgili forum, insan ailesi yüzünfen bu kadar stres ve üzüntü çekebiliyor keşke hiç tanımasaydım onları. Hiç çekmeseydim bu üzüntüleri stresi. Ağliyorum yatağımda bugün cuma toparlanmam için 2 gün var haftasonu yani. Toparlanmak dediğime bakmayın her gün daha kötü. Unutmak lazım 😕😭
Sürücü Kursu fiyatı ortalama ne kadardır?
|
Sizce milli olmuş sayılır mıyım?
Beyler şimdi yeni yurda taşındım, eski yurda da kızlar geçti. Bu geçmiş olduğum yurtta daha 1 saat önceye kadar kızlar yatakta yatiyordu veya başka şeyler yapıyorlardı. Ben yeni odama girer girmez bir çilek kokusu vardı büyülendim ve kendimi yatağın üstüne attım yatak hala sıcaktı sonra yastığın kokusunu içime çektim. Sonra komidinin çekmecesini açtım ve kirli bir çorap buldum 😍. O kadar pisti ki tabanı yemyeşil olmuştu kendimi aşırı şanslı hissettim benim için hazine gibiydi.
Asıl milli olduğum kısma geliyorum, kalktım tuvalete girdim ve tüm havayı ciğerlerime çektim muhteşem bir koku vardı. Ve gidip klozet kapağında dilimi gezdirdim o an yaşadığım hazzı anlatamiyorum. Ama daha bitmedi o an gözüme tuvalet fırçası ilişti 😁 bi baktım halen kirli çıkardım tüm vücuduma sürdüm sonra da yüzüme sürdüm :D
Sanırım artık milli olmuş sayılırım diğil mi? :D şuan cidden aşırı mutluyum ya baya da şanslıyım o çorabı unutmuş olması mükemmel oldu
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 253
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 79 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı