Er
23 Ağustos 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 175 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Sol elimin kemiği kırıldı ameliyata gerek yok dedim yarım alçıyla dolaşiyorum çok fena ağrısı var.

El bilek radius kemiğim kırıldı
El bilek radius kemiğim kırıldı
İkinci el ucuza bi şey buldum ekran kartı gtx950m işlemcisi i7 filan ama şüpheleniyorum acaba donanımda bir sıkıntısı olur mu diye. Onun dışında çok ısındığı için adam pc nin alt tarafındaki ızgaraları kesmiş her şey açıkta duruyor altta, cd rom çalışmıyormuş onu da çıkarmış ve klavyede”w,z” tuşları çalışmıyor.

Şimdi ben yarın gidip test edicem de nasıl test edebilirim ki oyun indirecek zaman olmayabilir, ekran kartının adam gibi çalışıp çalışmadığını ve işlemcinin nasıl anlarım?
Letgoda bi ilan gördüm Rtx 3070 olan laptopu 9 bine satiyor satıcı aradığımda kurumsal firma olduğunu söyledi ilan konumu antalya ama mersin anamurda imiş yerleri. Dedi ki ad soyad tc adres yolla sana bir get ilanı açalım ordan satın al? Sarı yeri doldur dedi.

Bilgilerimi yollasam ne yapabilir ki?

Sizce bu adam dolandırıcı mı? 9k Rtx3070 laptop
Sizce bu adam dolandırıcı mı? 9k Rtx3070 laptop
Deodorant kullaniyorum. Aynı t shirtü 2. Gün giymiyorum yıkamadan direk dolaba asiyorum. Ama hiç ter kokmuyor veya kötü de kokmuyor. Acaba bana mı gelmiyor bu koku?
Beyler 3 tane sürücü kursuyla görüştüm hepsi bir birini kötüledi bilerek sınavda bıraktırıyorlarmış filan, 4000 lira da fiyat çektiler var mı bu konu hakkında fikirleriniz?
Bu ülkede sızlanmadan adam gibi işini yapan yok. Yok 12 saat çalışıyormuş bilmem ne hepsi yalan zaten 6 saatinde oturuyorsunuz sonea yok efenim tabuk döner yiyemiyom. Bunu söyleyen varsa yalancının önde gidenidir tavuk döner 25 lira bir günlük kazancınla 10 tane tavuk döner alırsın yurtdışında 2 pizza yerdin paran biter. Türkiyede 2 ay çalışırsın krediyle en iyi arabayı çekersin ama yurtdışında 5 yıl çalıl banka kredi vermez çünkü kasada para yok
Bu millet fakir olsa halkekmeğin 70 katı kuyruk apple 14 telefonunu almak için sıraya girmezdi. Bu millet kendini acındırmayı çok seviyor..
Apple 14 kuyruğu(69.000,00₺)
Bu millet fakir olsa halkekmek kuyruğunun 7katı

Sevgili forum, insan ailesi yüzünfen bu kadar stres ve üzüntü çekebiliyor keşke hiç tanımasaydım onları. Hiç çekmeseydim bu üzüntüleri stresi. Ağliyorum yatağımda bugün cuma toparlanmam için 2 gün var haftasonu yani. Toparlanmak dediğime bakmayın her gün daha kötü. Unutmak lazım 😕😭

Bmw aldım kapıda duruyor ama ehliyet yok aga sürcü kursuna kaydolsam ortalama kaç bin gider ehliyeti alana kadar

Beyler şimdi yeni yurda taşındım, eski yurda da kızlar geçti. Bu geçmiş olduğum yurtta daha 1 saat önceye kadar kızlar yatakta yatiyordu veya başka şeyler yapıyorlardı. Ben yeni odama girer girmez bir çilek kokusu vardı büyülendim ve kendimi yatağın üstüne attım yatak hala sıcaktı sonra yastığın kokusunu içime çektim. Sonra komidinin çekmecesini açtım ve kirli bir çorap buldum 😍. O kadar pisti ki tabanı yemyeşil olmuştu kendimi aşırı şanslı hissettim benim için hazine gibiydi.

Asıl milli olduğum kısma geliyorum, kalktım tuvalete girdim ve tüm havayı ciğerlerime çektim muhteşem bir koku vardı. Ve gidip klozet kapağında dilimi gezdirdim o an yaşadığım hazzı anlatamiyorum. Ama daha bitmedi o an gözüme tuvalet fırçası ilişti 😁 bi baktım halen kirli çıkardım tüm vücuduma sürdüm sonra da yüzüme sürdüm :D

Sanırım artık milli olmuş sayılırım diğil mi? :D şuan cidden aşırı mutluyum ya baya da şanslıyım o çorabı unutmuş olması mükemmel oldu Sizce milli olmuş sayılır mıyım? 

Hakkında
Meslek: Otel işletmecisi
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 253
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 79 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.