Şimdi Ara

Hayatın anlamı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok boş yaşıyorum. Hayatımın, varlığımın hiçbir anlamı yok. Mutlu değilim.
    Bu hayatı nasıl daha anlamlı hale getirebilirim?

Doktor oldum kendim haricinde herkese yardım ediyorum ama yok olmuyor kendimi düzeltemiyorum. Düştüğüm yerden çıkamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-131F51CDF -- 28 Ocak 2020; 21:16:49 >

• Hayatın anlamı nedir?

mutlu olmanın anahtarı anlam aramak değildir, kendini saçma sapan şeylerle meşgul etmektir ve eninde sonunda ölürsün.
  • kuran.diyanet.gov.tr
    Zâriyât Suresi 56-58. Ayet Tefsiri - Diyanet İşleri BaşKanlığı
    https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/Z%C3%A2riy%C3%A2t-suresi/4731/56-58-ayet-tefsiri

Kerem Önder youtube kanalını tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairtune

https://kuran.diyanet.gov.tr/tefsir/Z%C3%A2riy%C3%A2t-suresi/4731/56-58-ayet-tefsiri

Kerem Önder youtube kanalını tavsiye ederim.
    teşekkür ederim. izleyeceğim
  • Hani bir fıkra varya adamın biri mutsuzmuş, birinden akıl almaya gitmiş, gittiği kişi şurada bir palyaço var o seni güldürür demiş, derdine çare arayan da (da ayrı) "o palyaço benim" demiş.

Senin olay da (da ayrı) buna benziyor.Hayatın anlamı mutlu olmaktır.

Nasıl mutlu olunur? Üretmekten keyif aldığın bir şey bulman laızm.Tüketim insanı tüketir, üretim ise insanı hayata bağlar.
  • Hayatın ortak bir anlamı olmadı. Asla da olmayacak ama bence hayat zaten çok kısa olduğu için bekleyip bir şeylerin gidişatını görmek daha makul. Tabii sakat falan değilsen. O şekil olacaksa ötanazi mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatın anlamı astronomide, edebiyatta, felsefede, matematikte, müzikte, kadınlarda ve gündoğumunda tekrar uyanma suretiyle yatakta çok derin bir uykuya dalmakta saklıdır.
    Bazen s*ktir git demesini bilmek bazen de özür diliyorum demesini bilmektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okumanın anlamı kalmadı
    geçen yıl açıldı
    CSB açılımı ve anlamı nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence anlamı yok ama ben kendimce anlamlandırmaya çalışıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlam falan yok yaşayıp ölüyoz işte. sen yaşamaya odaklan takıl kafana göre; çalış ve kazan, savaş ve seviş, açıl ve keşfet... artık hangisi mottonsa veya kendi mottonu yarat!
  • :( bende aynı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spirituel kimligini kirletmeden sonumlenecegin titresimsel dalga frekansina ait olarak ölmek icin dunya hayatinda yaraticinin bize bahsettigi özgür irade yasasini kendi lehine kullanmaktir. iyi amel islemektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotçu -- 29 Ocak 2020; 3:7:12 >
  • çok kolay soru sormuşsun kardeş hemen yazamda bilgilen

hayatının anlamını sen bulacan o kadar kolay değil o işler.genelde amaç mutlu olmaya çıkıyor.farklı yolları var o yollar kişiye göre değişiyor.

mesela dans etmek mutlu olmanın bir yolu olabilir.
    ben pek sevmem ama bu şarkıda öyle deniliyor.

bu arada yanlış meslek mi seçtin insanlara yardım etmek seni mutlu etmiyor mu?

• Arayış Erbabı A kullanıcısına yanıt
    Roman alacam param yok bizimde derdimiz bu Kayra.Spora devam ediyor musun kilo almışssın yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

Roman alacam param yok bizimde derdimiz bu Kayra.Spora devam ediyor musun kilo almışssın yine.
    Spora gitmiyorum ama 121 oldum hocam. 11 yılda düştüğüm en düşük kilo. Birkaç yıl önce hatırlarsan 161 idim.

Devam Hocam, bir şekilde ideal kilona ulaşırsın yeterki boş verme.Sağlık önemli.
  • quote:

Devam Hocam, bir şekilde ideal kilona ulaşırsın yeterki boş verme.Sağlık önemli.
    Şekeri tamamen kesmeye çalışıyorum. Teşekkürler.

Hocam bende 3-5 kilo fazlam var aslında ideal kilo sınırındayım ama fazla kaslı bir insan değilim.Şekeri kessem ve biraz spor yapsam göğüs gider mi ?
  • quote:

Hocam bende 3-5 kilo fazlam var aslında ideal kilo sınırındayım ama fazla kaslı bir insan değilim.Şekeri kessem ve biraz spor yapsam göğüs gider mi ?
    Göğüs için 2 tane 10 kg dambıl alsan daha iyi edersin gibi hocam.

• 42 dir

• Nf2 hastasıyım :) bana yardım edebilirsen hayatın anlamını söylerim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.