Şimdi Ara

Hayatımı düzene sokmak istiyorum, neden böyleyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Şöyle başlamak istiyorum, ben 17 yaşın da normalin üstünde yakışıklı sayılabilecek bir tipi,kendince bir tarzı olan ayağı düzgün bir erkeğim.
    sorunum çok var aslın da ama neyse..
    ben hayatımı düzene sokamıyorum ciddi anlam da sokamıyorum okul olsun aile ortamım olsun sokamıyorum,
    uyku problemlerim gece 4-5 uyumalarım diğer gün 3-4 kalkmalarım derken, bir bakmışım etrafım da kimse kalmamış, mesela bu yaz çalışmak istiyorum, arkadaşımla bir işe başvurduk kabul edildik sonra o vazgeçti diye bende vazgeçtim bu konuyu babamla konuştuk kendi başına iş yapmayı öğrenmelisin tarzından cümleler söyledi anlamış gibi kafa salladım, benim konum tek başıma iş yapamıyor olmam bunu nasıl çözebilirim? kendime güveniyorum da ama tek olmaktan veya o işe karşı duydugum ön yargılardan kurtulamıyorum..
    ayrıca arkadaşım fazla yok hatta hiç hani sohbet olsun yolda görsem selam veririm tarzı arkadaşlıklarım çoğunlukta, ben mi uzak duruyorum veya onlarmı benden uzak duruyor anlıyamıyorum....

kız konusuna gelince de kızların kolay ilgisini çekebiliyorum, ama her zaman araya birşeyin gireceği tutuyor ve en fazla 1-2 ay sürüyor ilişkilerim neden ayrıca hiç bir kızla arkadaşlık kuramıyorum, bu arkadaşlıklar eninde sonunda aşk meşk konularına geliyor, bu konu hakkında da bilgi sahibi arkadaşlarımın ve büyüklerimin cevaplarını bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.