Şimdi Ara

Hayat cok sıkıcı ya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • haftanın 3 günü hastane de 2 günü okulda hafta sonlarıda 18.40 den sonrada dershanedeyim.
    hayattan zevk alamiyorum. samimi olduğum 2 arkadaş vardı. onlarda bana zarar olduğu için onlarlada ilişkimi kestim. şuan pek bi arkadaşım kalmadı. ne bileyim arkadaş desen cok var fakat kardeş diyebileceğim birisi yok. her akşam evde sıkıntıdan patlıyorum. aslında cok ders yapmak istiyorum fakat yazın tüm kitaplıkları annaneme taşıdık. orada kalacam diye. kış olunca geri geldim eve. ve ders yapacak biryer yok. masa var seyyar onu odama cekiom. e yatak dan beri yapim diom 10 dk sonra kitabı fırlatiyorum uyuyorum. en azından hazirana kadar ne yapabilirim. bi meşgale bi sosyal aktivite olsun istiyorum . haziranda okul bitiyor. kpss ye kadar istanbul da calışmayı düşünüyorum. belki sizlerde böyle yaşadığınız zamanlar oluyor. önerileriniz neler.okuyan okumayan herkese teşekkür ederim

Not: Samsun'dayım

• Bir hastalığınmı var niye 3 gün hastanedesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Bir hastalığınmı var niye 3 gün hastanedesin

çok şükür bir rahatsızlığım yok staj yapiyorum. acil tıp teknisyenliği bölümünü okuyorum

Orijinalden alıntı: Citizenim

Yillarca boyle olacaksin belki 4 5 unive gidene kadar belki Univedede bole olursun kendini aşmassan

lise 1 ve 2 yi rizede okudum, orada bi sıkıntım yoktu fazla. öğretmenevinde kalıyordum. bi sosyal hayatım vardı. fakat geçen sene samsun a geçiş yaptım ve buda son senem aile yanında cok asosyalleştim hiç bişi yapamiyorum. zaten burada kendime yakın birisi bulamadım
  • Okul bitmeyecek gibi geliyor bana sana da öyle geliyor muydu?Bitecek mi artık yeter ya çok sıkıcı git gel,sadece meslek dersi görsek neyse saçma sapan dersler.İç anadoluda üretilen ürünlerin bana ne faydasi olacak işe başlayınca..

Orijinalden alıntı: a4technic

Okul bitmeyecek gibi geliyor bana sana da öyle geliyor muydu?Bitecek mi artık yeter ya çok sıkıcı git gel,sadece meslek dersi görsek neyse saçma sapan dersler.İç anadoluda üretilen ürünlerin bana ne faydasi olacak işe başlayınca..

kesinlikle. bi bitsin gitcem istanbula . 6 gün hastanede it gibi çalışcam ama 1 günümü kral gibi geçirecem. o 1 gün hayatımı yaşayacam. 6 ay geçmiyor vallahi billahi geçmiyor

Orijinalden alıntı: a4technic

Boşver fazla kafaya takınca hiç geçmiyor zaten zaman en iyisi düşünme bunları.Hayattan zevk almaya bak.Ben öyle yapmaya çalışıyorum pek olmuyor ama ne kadar olursa artık.

işte oda olmuyor hoca ya. önceden sigara zevk veriyordu. artık o bile zevk vermiyor. yoksunluktan içiyom. hiç bişey yapasım yok. aslında yapılacak cok şey varda yapabilene
  • Hocam değişiklik lazım sana, hayatında radikal değişikliklere git, sabahları erken kalk koş mesela, sonra eve gel marketten aldığın günlük sütünü iç pastaneden aldığın simitle kahvaltını yap. Kitap listesi hazırla kahvaltıdan sonra onları oku. Hayat tarzını değiştir biraz. Ayrıca arkadaş çevreni geliştir, insanlarla samimiyetini arttır, akşamları dışarıda takılın. Ne yapmak istediğini düşün, sonra koyduğun bu küçük hedeflere adım adım ilerle. Canın sıkılacak vaktin olmayacak zaten.

Ve şunu tecrübe ettim, uzun vadede kendi başına işsiz güçsüz takılan ve kalan insanlar depresif bi ruh haline giriyorlar ve bu çok yanıltıcı olabiliyor. Hayatınızı değiştirin.

Bi de şu konuşma bi oyunda geçiyor çok ilginçtir ki, oldukça ciddi ve mantıklı şeyler anlatıyor adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyah -- 30 Aralık 2013; 20:46:19 >
    "İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi."

• Kendin gibi, ya da sana uyan kafa dengi bi arkadaş bul. Çok iyi gelir. Dinle önerimi, yakın davran herkese ön yargılı olma, güzel sağlam bi adam bul arkadaş ol, takılısınz işte

@Seyyah spor yapıyordum sabahları fakat bu sefer cok yormaya başladı. tüm gün ayaktayım zaten. spor yapmak içinde sabah 4.30 gibi kalkmam gerekiyor. cok sıkıntı oluyor. akşamları dışarı cıkıp bi yerlere gidesim var ama nereye gitceğimi bende bilmiyorum
  • dostum denize yakınsa oturduğun yer balık tutabilirsin bisikletle çık gezebildiğin kadar gez odana da bi akvaryum ya da muhabbet kuşu al çok sıkılmazsın evdeyken film izlemeye çalış dışarda balık tutarken ya da bisikletle gezerken illa ki yeni insanlar çıkcaktır karşına

Yapacak şey çokta üşengeçlik başa bela
    Kendimden biliyorum

• Dua et hasta değilsin.Sana tek diyeceğim bu.Böyle takıntılar ve kuruntular yapmaya devam ettikçe daha da kötüye gideceksin.Benim yaptığımı yapma, çık git bul iki serseri, serserilik yap daha iyi.Yalnızlaştırma kendini.Pişman olursun.Yanlızlaştıkça çok düşünmeye başlarsın, düşündükçe işin için çıkamazsın.Adını bile bilmediğin hastalıklara yakalanırsın.Ona göre.Bu yazdığımı dikkate al.
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.