Şimdi Ara

Hayat bu kadar zor olmak zorunda mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsanlar bi amaca ulaşabilmek için yıllarca çalışıyor.ulaşılmak istenen şeyler şu anda dünya üzerinde var olan ve herkese yetecek şeyler.
    Şu an herkesin bi evi olabilir herkes günde 3 öğün yemek yiyebilir herkesin giyeceği kıyafeti olabilir. Bu dengesiz düzene ne gerek var.
    Herkes daha fazlanın peşinde. Zengin olanın da derdi var olmayanın da. Hayat çok garip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayat dediğin imtihandır. Burada zengin olsan ne olacak ? hadi taş çatlasa 80 yıl yaşadın. Hep haram yedin, içki içtin, namaz kılmadın, oruç tutmadın. Ölünce ebedi bir azap seni bekliyor olucak sonsuza kadar acı çekeceksin.

Zenginlerin çoğu helal,harama önem vermeyerek bu noktaya gelmiştir. Kimisi malzemeden çalıyor,kimisi çalıştırdığı adamın hakkını vermiyor, kimisi müşteriyi dolandırıyor, bozuk mal satıyor vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhteremDede -- 22 Eylül 2015; 0:38:28 >
  • Bize zaten Dogustan verilen yasam hakki

icin resmen savasiyoruz düzen bunu gerektiriyor cunku keske tas devrinde yasasaydim ..

Edit:Her İnsan farkli seylerle sınandiginida unutmamak lazim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toress86 -- 22 Eylül 2015; 0:40:28 >
  • Kolay olsa anlamı kalmazdı ki dostum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte benim gibi zengin olmaya çalışmayan kişilerin de mecbur olduğu şeyler var. Düşünsenize 6 yaşındasınız ve 16 yıl sonra para kazanacak duruma gelmenin hesabını yapıyorsunuz, yıllarca o kadar uyku fedası o kadar yol o sırtımıza yüklenilen kitaplar o sınavlar. Ne için savaşıyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.