< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan1923 -- 3 Ekim 2013; 15:50:23 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan1923 -- 3 Ekim 2013; 15:50:23 > |
büyük ihtimalle yarın gelecekler fakat sen evde olmayacaksın. sonra bütün gün evde kargo beklerken. 18 de kapanan yurt içi kargo saat 17.50 de evde bulunamadı ihbar bırakıldı notunu girecek. tabi sen bunu 18:01 de görüp yurt içi ni arayım diyeceksin. çalacak kimse açmayacak. sonra aşağı inip ihbar var mi diye bakacaksın. oda yok. sonra yurt içi genel numarasını atayacaksın. adam senden bir kaç bilgi alacak ve arkadaşlar gelmiş evde yokmuşsun diyecekler. sende nasıl olur tüm gün evdeydim diyeceksin. adam o zaman adresiniz doğrumu bakalım diyecek adres doğru çıkacak ve yapacak bişey yok yarın gelin alın yoksa 3 gün içinde iade ederiz diyecek. sende şikayet dilekçesi oluşturmak istiyorum diyeceksin. oda olusturuyormus gibi yapacak. ve kapatacak. ya yarın paşa paşa gidip alacak yada kargoyu gönderen firmayı arayıp ne biçim firma ile çalışıyorsunuz ya kargo gelir yada iade ediyorum ben diye bağıracaksın. sonra firma yurt için arayacak ve yarın sana kargo gelecek. not bizzat başımdam geçti. evde bulamadıklari gün cumartesiydi. 16 da kapaniyor saat 15:50 de netten not düştüler sonrası anlattığım gibi. |
Burası Türkiye.Kargo şirketleri dağıtım yapmaz.Sen gider alırsın.
![]() |
Yurtiçi Kargo Dağıtım Saatleri
Yurtiçi Kargo, Türkiye'nin önde gelen kargo dağıtım şirketlerinden biridir. Müşterilerine geniş bir dağıtım ağı ve hizmet yelpazesi sunar. Yurtiçi Kargo'nun dağıtım saatleri, gönderinin teslim adresine ve hizmet türüne bağlı olarak değişebilir.
Yurtiçi Kargo Kaçta Dağıtıma Çıkıyor?
Yurtiçi Kargo, genellikle sabah saatlerinde dağıtıma çıkar. Dağıtım saatleri, teslimatın yapıldığı şehre göre değişiklik gösterse de, çoğu şehirde dağıtım saatleri 09:00 - 18:00 arasındadır.
Yurtiçi Kaça Kadar Dağıtım Yapıyor?
Yurtiçi Kargo'nun dağıtım saatleri, gönderinin teslim adresine bağlı olarak değişmektedir. Büyükşehirlerde teslimatlar genellikle 18:00'e kadar yapılırken, ilçelerde ve beldelerde teslimatlar daha erken saatlerde tamamlanabilir.
Yurtiçi Kargo Dağıtım Saatlerini Öğrenme
Yurtiçi Kargo'nun dağıtım saatlerini, şirketin web sitesinden veya müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsiniz. Web sitesinde, teslimat adresinizi girerek tahmini teslimat saatinizi görebilirsiniz.
Yurtiçi Kargo, müşterilerine hızlı ve güvenilir dağıtım hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Dağıtım saatleri, müşterilerin gönderilerini zamanında ve beklenen saatte teslim almalarını sağlamak için düzenlenmiştir.
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
|
|
Koyunun postu yüzerken,insanın dostu düşerken belli olur.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seviyesizleri ve siyasi parti fanatiklerini blokluyorum. İyi forumlar.
|
|
|
VODAFONE NET PİŞMANLIKTIR. Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu ![]() |