Şimdi Ara

Hayalet Logo Kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugünler de internette hayalet logo denilen bir ürünün reklamını görmeye başladım. bende meraklandım, kullanan varsa yazabilir mi nasıl bir ürün olduğunu?

dediğim ürün şu:http://www.tacirim.net/pratik-urunler-tv-urunleri-k-7/oto-aksesuar-k-2910/arac-kapi-alti-hayalet-logo-hyundai-u-25574

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratt255 -- 1 Nisan 2015; 1:11:28 >

• muratt255 M kullanıcısına yanıt
    Bu tuhaf ürünü kullanmak yerine nomal olarak kapı altına aydınlatma yaptırsanız daha orjinal ve kaliteli bir görünüm alırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmadım,kullanmıyorum ve kullanmayacağım. Çok apaçi işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratt255

Arkadaşlar bugünler de internette hayalet logo denilen bir ürünün reklamını görmeye başladım. bende meraklandım, kullanan varsa yazabilir mi nasıl bir ürün olduğunu?

dediğim ürün şu:http://www.tacirim.net/dekoratif-urunler/gundelik-urunler/arac-kapi-alti-hayalet-logo-honda

Sağda solda firmanın reklamını yapacağınıza yok mu şöyle "aslan, kaplan, böcek" gibi bir simgeye sahip olanı.

• arkadaşım corsasına yaptırdı (opel logo) aşağı_yukarı 6 aydır kullanıyor. Herhangi bir sorun olmadı. Ön iki kapıda var sadece gayette güzel duruyor. (120 TLye yaptırmıştı)
  • bence de aydınlatma yapmak daha mantıklı. Gören oldu mu işlevi var dersin en azından
  • Gereksiz bir ürün. Show araçlarına veya fuar araçlarına gösteriş olsun diye takılabilir ama normal bir kullanıcının aracına taktırması tuhaf olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amcamin vw marka arabasinin on kapilarinda mevcut fenada durmuyor hani. Ama markanin logosu yerine baska birseyler konulsa daha karakterstik bisey olur daha cok dikkat ceker var midir oyle birsey bilmiyorum ama. Varsa bilgilenmek isterim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracın değerine göre tartışılır

• Apaci işi

• kesinlikle iğrenç alma aldırma ....
  • Delme aparatı da gönderiyorlar. Yani 20-30 liralık ürün için arabayı mı deldireceğiz?.. Bence çok gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire_loups -- 27 Kasım 2014; 23:37:52 >
  • ben canlı olarak görmedim şuana kadar. ama bu ürünü alan baya var sanırım, orda burda reklamlarını görüyorum fazlasıyla..
  • 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    şimdi baktım da birde taraftar modelleri varmış.

http://www.tacirim.net/pratik-urunler-tv-urunleri-k-7/oto-aksesuar-k-2910/arac-kapi-alti-taraftar-hayalet-logo-4-buyuk-takim-fenerbahce-u-25709

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratt255 -- 21 Şubat 2015; 12:26:57 >
  • quote:

http://www.tacirim.net/dekoratif-urunler/gundelik-urunler/arac-kapi-alti-taraftar-hayalet-logo-4-buyuk-takim-trabzonspor

Cok koyu bi Galatasaray taraftariyim amblemin oyle yerlerde olmasina gonlum razi olmaz :)

Ama guzel bisey bu hayalet logolar...

• Hayalet logoda neymis yeni ismi galiba. Piyasada kapi alti logo diye bilinir. Bence gereksiz bir ürün kapinin altini matkapla delmek pek mantikli gelmiyor gerci miknatisli olanlari çıktı diyorlar delmeden kullanilan ama hiç gormedim daha o çeşidini

• Ben diyorum ki aracıma Batman acil durum projektörü taktırayım:
     Hayalet Logo Kullanan var mı?

Arabanın alarmına ve airbag sinyaline bağlayayım. Böylece kaza yaparsam veya arabaya Penguen veya Joker girerse bir ihtimal Batman hayat kurtarır?

Diğer procem de arabanın bagaj kapağını söküp, diklemesine telefon kulubesi monte etmek. Memlekette telefon kulubesi yok. Superman'e ihtiyacımız olsa, adam ortalık yerde mi soyunacak? Ar var nizam var. Hatunlarımız o baklavaları görünce, ertesi gün Türk kası tahtıravan göbeğe bakar mı? O yüzden diyorum ki, bir anme hizmeti yapayım, bagajda kulübe taşıyayım. Hem memleketin ar-namusu, hem göbeğimin bekası, hem de kızlarımızı bu gizli tehlikeden korumak için yapayım diyorum bunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

quote:

http://www.tacirim.net/dekoratif-urunler/gundelik-urunler/arac-kapi-alti-taraftar-hayalet-logo-4-buyuk-takim-trabzonspor

Cok koyu bi Galatasaray taraftariyim amblemin oyle yerlerde olmasina gonlum razi olmaz :)

Ama guzel bisey bu hayalet logolar...

:)) sende haklısın :)

• taraftar modelleri fena durmuyor aslında.
  • kesinlikle apaçi işi diye düşünüyorum. Yaptırmam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.