Şimdi Ara

Haxball Movie & Haxball Tanıtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
7
Favori
4.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar Haxball Oynamak İlk zamanlar Hobi olarak başladığım ve bırakamadığım oyundur ama artık bıraktım

Birçok Türk oyuncularının bulunduğu forumlarda bulundum.Şampiyonlar Ligi maçlarında Türkiye adına Kaleci olarak çıktım.Ve Pub olarak nitelendirdiğimiz forum dışı oyuncular adına platform kurarak birçok arkadaşa yardımcı olmaya çalıştım.Haxball'a ara sıra DH de oda açılınca girmeye devam ediyorum.İlk günlerdeki gibi hobi olarak vakit geçirmemi sağlaması ümidiyle tekrar gireceğim oyuna.

Buda 3 yıl oynamamdan sonra arkadaşlarımın oyunda oynadıklarım adına yaptığı kısa bir moviedir.Ve oyunu tanıtma amaçlı bulabilirsiniz(Haxball Nasıl oyun vs...)

Nickim : Kareem Said bu arada bilenler çıkabilir.

Bu videoyu paylaşma amacım oyunu tanıtmak ve bugün DH de haxball'a girdiğimde duygusal anlar yaşamamdı.Bu oyuna emek vermiştim.

Neyse iyi seyirler arkadaşlar..

Bu arada müzik hoşunuza gidebilir ama bilenler mutlaka çıkar efsane soundtrack

Not: Kırıcı yoruma karşıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Dexter -- 4 Ağustos 2013; 12:37:59 >

• Egon güzelmiş kardeş güle güle kullan
  • :DD hahaha haxbalkl kkariyeri haha:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MalıArapFaiktenAlıyoduk

Egon güzelmiş kardeş güle güle kullan

ne alaka ego ile senin bilmediğin şeylerde dönüyor forum dışına çıkıp bir bakarsan
  • Bende hazır birini bulmuşken sorayım. Bende 2 yıllık haxball oyuncusuyum proyum ama şu takım olaylarına hiç girmedim bu aralar ilgimi çekiyor.Takım,lig olayı nasıl oluyor anlatır mısın? Birde ligde olup olmama muhabbeti var. Mesela şimdi ben bir takım kurdum onu lige nasıl sokarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmin

:DD hahaha haxbalkl kkariyeri haha:D
    Ağlattın lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmin

:DD hahaha haxbalkl kkariyeri haha:D
    adin ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş asosyalliği bırakırsan adam gibi yorum atarsan seni dikkate alırım yoksa ergenlerden hiç bir farkın yok not kısmını okumanı tavsiye ediyorum ben burda haxball oynuyan arkadaşlara yazıyorum ve daha Türkçeyi doğru kullanamayan sen terket burayı
  • Dün haxballda rastlamıştım dostum sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Bende hazır birini bulmuşken sorayım. Bende 2 yıllık haxball oyuncusuyum proyum ama şu takım olaylarına hiç girmedim bu aralar ilgimi çekiyor.Takım,lig olayı nasıl oluyor anlatır mısın? Birde ligde olup olmama muhabbeti var. Mesela şimdi ben bir takım kurdum onu lige nasıl sokarım?

hocam isim vermeyeyim Türk oyuncuları için en iyi 2 forum var reklama girmesin şimdi.Buralarda lige sokabilirsin Türkiyeyi şampiyonlar liginde anca bu forumlardan birinde takımınla desteklersin.Benim Kendi oluşturduğum 3 yıllık takım arkadaşlarım ile biz böyle başardık.0 dan public yani normal oyundan başlayıp.Onun dışında küçük forumlar var sayısızca 20 ye yakın bunlarda anca zevk amaçlı takımınla birşeyler başarabilirsin ve zevkli olabilir.genelde ligler 12 takımlıdır.4 er kişiden oluşur bir takım.4 kişi olur bi takımda ve big sahada maç yaparsınız bunun dışında Facebook ligleri vardır.bunlar en küçükleridir ve tamamen zevk amaçlı ve oyuna yeni başlıyanların daha çok kullandığı taraflardır.Benim Platformum vardı 1500 kişilik mesela pub oyuncularına yeni başlıyanlara eğitim veriyordum.Sonra lige filan aldırmıştım.Başka sorun olursa cevaplarım hocam senin gibi bu konuyu ilgiyle takip edenler lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ZarAdam0

adin ne

Nick : Kareem Said hocam bayadır oynuyorsan mutlaka karşılaşmışızdır.Haxball oynayan oyunculara yardım etmek herzaman görevimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Dexter

kardeş asosyalliği bırakırsan adam gibi yorum atarsan seni dikkate alırım yoksa ergenlerden hiç bir farkın yok not kısmını okumanı tavsiye ediyorum ben burda haxball oynuyan arkadaşlara yazıyorum ve daha Türkçeyi doğru kullanamayan sen terket burayı
    Ne güzel kurtarmışsın duygulandım yazık olacak kariyere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flugyl

Dün haxballda rastlamıştım dostum sana

Hatırladım hocam nick farklıydı ama tanıtmıştım ordada kendimi Haxball'a yeni başlayanlara elimden geldiğince platformum ile yardım ediyorum emek verilecek oyunlardan birtanesi olarak görüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Flugyl

Dün haxballda rastlamıştım dostum sana

Hatırladım hocam nick farklıydı ama tanıtmıştım ordada kendimi Haxball'a yeni başlayanlara elimden geldiğince platformum ile yardım ediyorum emek verilecek oyunlardan birtanesi olarak görüyorum

Alıntıları Göster
    Uzun süredir maç izlemedim şu haxball videosunu izlerken bile heyecanlandım

• quote:

Orijinalden alıntı: ProtonStark

Uzun süredir maç izlemedim şu haxball videosunu izlerken bile heyecanlandım

öyle hocam bende mesela canım sıkılınca açar izlerim hem insan neler yaptığına bakıyor hemde can sıkıntısını gideriyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Bende hazır birini bulmuşken sorayım. Bende 2 yıllık haxball oyuncusuyum proyum ama şu takım olaylarına hiç girmedim bu aralar ilgimi çekiyor.Takım,lig olayı nasıl oluyor anlatır mısın? Birde ligde olup olmama muhabbeti var. Mesela şimdi ben bir takım kurdum onu lige nasıl sokarım?

hocam isim vermeyeyim Türk oyuncuları için en iyi 2 forum var reklama girmesin şimdi.Buralarda lige sokabilirsin Türkiyeyi şampiyonlar liginde anca bu forumlardan birinde takımınla desteklersin.Benim Kendi oluşturduğum 3 yıllık takım arkadaşlarım ile biz böyle başardık.0 dan public yani normal oyundan başlayıp.Onun dışında küçük forumlar var sayısızca 20 ye yakın bunlarda anca zevk amaçlı takımınla birşeyler başarabilirsin ve zevkli olabilir.genelde ligler 12 takımlıdır.4 er kişiden oluşur bir takım.4 kişi olur bi takımda ve big sahada maç yaparsınız bunun dışında Facebook ligleri vardır.bunlar en küçükleridir ve tamamen zevk amaçlı ve oyuna yeni başlıyanların daha çok kullandığı taraflardır.Benim Platformum vardı 1500 kişilik mesela pub oyuncularına yeni başlıyanlara eğitim veriyordum.Sonra lige filan aldırmıştım.Başka sorun olursa cevaplarım hocam senin gibi bu konuyu ilgiyle takip edenler lazım

Alıntıları Göster
    Haxball dünyasını bırakma reis

dememizi mi bekliyordun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 3 Ağustos 2013; 19:44:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Haxball dünyasını bırakma reis

dememizi mi bekliyordun?

yok hocam zaten asıl vedayı Asıl Jübile ile yaptırdı Türk Oyuncular amacım sadece oyunu tanıtmak ve eğitim için destek olmak

• Beni tanirsin belki nickten bu arada para nasil kazandin

• quote:

Orijinalden alıntı: SlaughTeR `

Beni tanirsin belki nickten bu arada para nasil kazandin

tanıyorum hocam pubda çoğu kes görüyorum zaten herkesi bilirsin sen ozaman şu Türk forumlarının en iyi olanlarını ve benim takımı kaptanlığı + forum hesapları + CL maçlarında başarı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SlaughTeR `

Beni tanirsin belki nickten bu arada para nasil kazandin

tanıyorum hocam pubda çoğu kes görüyorum zaten herkesi bilirsin sen ozaman şu Türk forumlarının en iyi olanlarını ve benim takımı kaptanlığı + forum hesapları + CL maçlarında başarı

Bir zamanlar Bursanin cogu prosunu taniyordum, forum isleriyle de ugrastim ancak suan eskilerden kimse yok hep yeni yetmeler. bende dusunuyorum birakmayi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.