Şimdi Ara

Haxball Movie & Haxball Tanıtım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
180
Cevap
7
Favori
4.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Merkür'lü Adam

aga bu konunun aynısı burda da var
    TIKLA

birşey olmaz hocam oda açalım ya Rodeoda varmış bizim forumdan

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Dexter

Arkadaşlar Haxball Oynamak İlk zamanlar Hobi olarak başladığım sonraki zamanlar ise iş haline para kazanmamı bile sağlayan oyun haline geldi.

Birçok Türk oyuncularının bulunduğu forumlarda bulundum.Şampiyonlar Ligi maçlarında Türkiye adına Kaleci olarak çıktım.Ve Pub olarak nitelendirdiğimiz forum dışı oyuncular adına platform kurarak birçok eğitim dersi verdim.Haxball'a ara sıra DH de oda açılınca girmeye devam ediyorum.Ama Üniversitede yoğunlaşan derslerim nedeniyle Haxball kariyerime son verdim.Forumda Eğitim vermeye ve ilk günlerdeki gibi hobi olarak vakit geçirmemi sağlaması ümidiyle tekrar gireceğim.

Buda 3 yıl oynamamdan sonra arkadaşlarımın kariyerim adına yaptığı kısa bir moviedir.Ve oyunu tanıtma amaçlı bulabilirsiniz(Haxball Nasıl oyun vs...)

Haxballda bir devir bitti bana göre nickim : Kareem Said bu arada bilenler çıkabilir.

Bu videoyu paylaşma amacım oyunu tanıtmak ve bugün DH de haxball'a girdiğimde duygusal anlar yaşamamdı.Bu oyuna emek vermiştim.

Neyse iyi seyirler arkadaşlar..

Bu arada müzik hoşunuza gidebilir ama bilenler mutlaka çıkar efsane soundtrack

Not: Kırıcı yoruma karşıyız

Ne kadar para kazandığınla eşdeğer saygı göstermeyi planlıyorum, 10 lira falansa ben bile o kadar parayı cs'den kazandım geçirmeli oynayarak bilmeyen arkadaşlarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

Hocam,belki tanırsın ben Whiskey gerçekten iyi kaleciydin ayrılman kötü olmuş iyi şanslar hayatında.

beni tanıyan arkadaşların çıkmasına sevindim yoksa bu ego diyen ergen kısımla uğraşıcaktık youtube yorumlarını bile benıim yazdığımı sandılar o derece

whiskey msn ekli sende benim 3 yıla yakın önce oyuna başladıktan kısa süre sonra seninle baya oynamıştık unuturmuyum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Dexter -- 4 Ağustos 2013; 1:03:29 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Merkür'lü Adam

aga bu konunun aynısı burda da var
    TIKLA

birşey olmaz hocam oda açalım ya Rodeoda varmış bizim forumdan

siz açın beni haberdar edin geleyim

• takım artı + kaptanlık 50 tl ye gitti zaten forumda hocam diğer hesap ve kendi forumuda ucuza bıraktım olsun amaç oyundan zevk almaktı ve başardım arkadaşlıklar edindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RODEOMUSTAFA

Konuyu görünce biraz oynayayım dedim şans eseri konuyu açan arkadaşla karşılaştık

hocam aynen öyle oldu tesadüf işte iyi madem oda açıyorum kapanmıştı diğeri link paylaşma konusu var oraya gelir birazdan mesaj takipte kal
  • hocam ana konu var haxball burada konu dışında açıyorum oda toplandık
  • quote:

quote:

Hocam,belki tanırsın ben Whiskey gerçekten iyi kaleciydin ayrılman kötü olmuş iyi şanslar hayatında.

beni tanıyan arkadaşların çıkmasına sevindim yoksa bu ego diyen ergen kısımla uğraşıcaktık youtube yorumlarını bile benıim yazdığımı sandılar o derece

whiskey msn ekli sende benim 3 yıla yakın önce oyuna başladıktan kısa süre sonra seninle baya oynamıştık unuturmuyum hocam

Vallahi hocam,bırakmana üzüldüm bayağı iyi ve teknik kaleciydin,inşallah tekrar gelirsin oynarız beraber.

• quote:

takım artı + kaptanlık 50 tl ye gitti zaten forumda hocam diğer hesap ve kendi forumuda ucuza bıraktım olsun amaç oyundan zevk almaktı ve başardım arkadaşlıklar edindim

Tebrikler, takımına bir kutlama yemeği ısmarlayabilirsin, tabi eğer dürümün yanına içecek isterlerse 3 yıllık kazancın boşuna gidebilir.
  • quote:

quote:

quote:

Vallahi hocam,bırakmana üzüldüm bayağı iyi ve teknik kaleciydin,inşallah tekrar gelirsin oynarız beraber.

teşekkürler hocam DH de haxball da sürdürcem artık

Bu arada ana konuya konu dışı bölümünden oyun linki paylaşıldı açıldı oda..

• haxballda çok acemiyim geçen sene en fazla 20-25 oyun atmışımdır ona ramen ben bile hüzünlendim helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CherryVery

haxballda çok acemiyim geçen sene en fazla 20-25 oyun atmışımdır ona ramen ben bile hüzünlendim helal olsun

eyw hocam

Bu arada oda niye kapandı

• ne anlıyonuz şundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

ne anlıyonuz şundan

hocam zevk hobi olarak giriyoruz yani alışmak gerekli
  • Neden samanyolunda çıkan belgesellerdeki müziği kullandınız ki? Epik müzik mi bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxystarr

Neden samanyolunda çıkan belgesellerdeki müziği kullandınız ki? Epik müzik mi bitti

Requem for a dream en iyi soundtrack bence ondan kullanıyor olabilirler
  • quote:

quote:

ne anlıyonuz şundan

şuan sadece league of legends oynuyorum
  • quote:

quote:

Neden samanyolunda çıkan belgesellerdeki müziği kullandınız ki? Epik müzik mi bitti

Bir protectors of the earth olamaz şimdi lütfen

• quote:

quote:

quote:

Bir protectors of the earth olamaz şimdi lütfen

oda iyidir hocam

• quote:

quote:

quote:

ne anlıyonuz şundan

şuan sadece league of legends oynuyorum

hocam bende onu oynayamıyorum ya hiç oynamadım daha doğrusu

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.