Şimdi Ara

Haxball Movie & Haxball Tanıtım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
7
Favori
4.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hiç düşünmeden bırak hocam oyun son güncellemelerle birlikte bitti artık. benim zamanımda big yoktu clasicte v3 dönerdik şimdi millet big'i beğenmez oldu .Bu oyuna çok emek verdim çok iyi takımlarda oynadım ama doğru düzgün dostluklardan başka birşey kazandırmadı.Sadece hobi olarak yapılmalıymış acemi kalsaydık keşke oyunda hep asıl ozaman tadı çıkarmış

• demek bugun kı kalecı sendın. iyidi gerçektende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

demek bugun kı kalecı sendın. iyidi gerçektende...

evet hocam saol başarıyoruz birşeyler işte ilkoyuncuydun galiba sende

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Dexter

quote:

nerden anladın?

• quote:

quote:

quote:

nerden anladın?

hocam ismim ali demiştin hafıza biraz kuvvetli oyundayken dikkat ettim

• haxball efsane kalecisini kaybetti :(:(:(:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: hltguven

haxball efsane kalecisini kaybetti :(:(:(:(

çok derindenı söyledin gibi
  • Nasıl para kazandın ben oraya takıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Nasıl para kazandın ben oraya takıldım

hocam Türk oyuncularının en iyi 2 forumu üyelikler herzaman kapalıdır.Ve orda bir takımın kaptanı olmak çok uzun bir süreç gerektirir.yaklaşık 3 yıl beklediğim gibi.Forum hesapları + kaptanlık + sahip olduğum küçük forum vs. şeyler fazla birşey degıl zaten
  • Bende Haxball oynuyorum fakat hiç pubda karşılaşmadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armani_G

Bende Haxball oynuyorum fakat hiç pubda karşılaşmadık

v3-v4 isim yapmış tanıdık odalarındaydım 2 yıl önce pubda filan sonra foruma geçtim ama kareem said diye sorarsan hepsinin vericek bir cevabı vardır hocam
  • Videodan anladigim kadariyla ortalama bir oyuncu gibi duruyorsun ama gercekte cok iyisindir belki ona bir sey diyemem sadece youtube yorumlarindan anladigim kadariyla egon tavan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 4 Ağustos 2013; 0:02:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

Videodan anladigim kadariyla ortalama bir oyuncu gibi duruyorsun ama gercekte cok iyisindir belki ona bir sey diyemem sadece youtube yorumlarindan anladigim kadariyla egon tavan.

hocam youtube yorumlarının hiçbiri bana ait değil videoyu koyan arkadaş tarafından yapılmış 1 yorum bulunuyor sadece diğer yorumlar ise diğer oyuncuların benı tebrik etmesınden ibaret
  • quote:

quote:

Videodan anladigim kadariyla ortalama bir oyuncu gibi duruyorsun ama gercekte cok iyisindir belki ona bir sey diyemem sadece youtube yorumlarindan anladigim kadariyla egon tavan.

hocam youtube yorumlarının hiçbiri bana ait değil videoyu koyan arkadaş tarafından yapılmış 1 yorum bulunuyor sadece diğer yorumlar ise diğer oyuncuların benı tebrik etmesınden ibaret

Hocam o zaman sizin adiniza konusanlar var ya da aclik basima vurdu mobilin de etkisi tabi Ben de eglencesine oynarim haxbali 2 yildir hicbir zaman lig islerine bulasmadim ama arkadaslarla guzel bir eglence muhabbet oyun yeri olarak goruyorum.

• quote:

quote:

quote:

Hocam o zaman sizin adiniza konusanlar var ya da aclik basima vurdu mobilin de etkisi tabi Ben de eglencesine oynarim haxbali 2 yildir hicbir zaman lig islerine bulasmadim ama arkadaslarla guzel bir eglence muhabbet oyun yeri olarak goruyorum.

ben az ile yetinmeyip iş haline getirdim hocam orda hata yaptım sadece hobi olarak kalsa vaktim de bana kalırdı ne güzel ama geçti işte geriye tek baya bir arkadaş ve kaleciliğimin verdiği öz güven bıraktı

• 4v4 maçlar tamamda. 3v3 maçlarda kaleye koşmayıp, adamın karşısında beklesen, ataklar pozisyon olmayacakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabala

4v4 maçlar tamamda. 3v3 maçlarda kaleye koşmayıp, adamın karşısında beklesen, ataklar pozisyon olmayacakmış.

hocam dediğin doğruda Türkiye adına çıktıığım maçlarda olsun yada kendi takımımla maçlarım olsun hepsi v4 dü. Çizgi gk si olarak alıştım.Gamba osaka diye takım var belki bilirsin kaptanı AMOKACHİ.O bana çoğu şeyde yardımcı oldu.Ve önemli rakiplerle maç yaparken Angel of deat-Silas Beavers gibi isim yapmış adamlar tek kale oynuyor ve bizim takımlar bunların çok altında geriye kapanıyoruz çizgide yapabilceklerım bunlar yoksa bunlara karşı oynarken bir ilerde olsam inan havada 500 pas yaparlar
  • quote:

Arkadaşlar Haxball Oynamak İlk zamanlar Hobi olarak başladığım sonraki zamanlar ise iş haline para kazanmamı bile sağlayan oyun haline geldi.

Birçok Türk oyuncularının bulunduğu forumlarda bulundum.Şampiyonlar Ligi maçlarında Türkiye adına Kaleci olarak çıktım.Ve Pub olarak nitelendirdiğimiz forum dışı oyuncular adına platform kurarak birçok eğitim dersi verdim.Haxball'a ara sıra DH de oda açılınca girmeye devam ediyorum.Ama Üniversitede yoğunlaşan derslerim nedeniyle Haxball kariyerime son verdim.Forumda Eğitim vermeye ve ilk günlerdeki gibi hobi olarak vakit geçirmemi sağlaması ümidiyle tekrar gireceğim.

Buda 3 yıl oynamamdan sonra arkadaşlarımın kariyerim adına yaptığı kısa bir moviedir.Ve oyunu tanıtma amaçlı bulabilirsiniz(Haxball Nasıl oyun vs...)

Haxballda bir devir bitti bana göre nickim : Kareem Said bu arada bilenler çıkabilir.

Bu videoyu paylaşma amacım oyunu tanıtmak ve bugün DH de haxball'a girdiğimde duygusal anlar yaşamamdı.Bu oyuna emek vermiştim.

Neyse iyi seyirler arkadaşlar..

Bu arada müzik hoşunuza gidebilir ama bilenler mutlaka çıkar efsane soundtrack

Not: Kırıcı yoruma karşıyız

Helal olsun hocam demek o kareem sizsiniz :D Dh deki maçlarımızda size tek gol bile atamamıştım

• Hocam iyi olduğun belli ama videoda ki adamlar hep üstüne vuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Arkadaşlar Haxball Oynamak İlk zamanlar Hobi olarak başladığım sonraki zamanlar ise iş haline para kazanmamı bile sağlayan oyun haline geldi.

Birçok Türk oyuncularının bulunduğu forumlarda bulundum.Şampiyonlar Ligi maçlarında Türkiye adına Kaleci olarak çıktım.Ve Pub olarak nitelendirdiğimiz forum dışı oyuncular adına platform kurarak birçok eğitim dersi verdim.Haxball'a ara sıra DH de oda açılınca girmeye devam ediyorum.Ama Üniversitede yoğunlaşan derslerim nedeniyle Haxball kariyerime son verdim.Forumda Eğitim vermeye ve ilk günlerdeki gibi hobi olarak vakit geçirmemi sağlaması ümidiyle tekrar gireceğim.

Buda 3 yıl oynamamdan sonra arkadaşlarımın kariyerim adına yaptığı kısa bir moviedir.Ve oyunu tanıtma amaçlı bulabilirsiniz(Haxball Nasıl oyun vs...)

Haxballda bir devir bitti bana göre nickim : Kareem Said bu arada bilenler çıkabilir.

Bu videoyu paylaşma amacım oyunu tanıtmak ve bugün DH de haxball'a girdiğimde duygusal anlar yaşamamdı.Bu oyuna emek vermiştim.

Neyse iyi seyirler arkadaşlar..

Bu arada müzik hoşunuza gidebilir ama bilenler mutlaka çıkar efsane soundtrack

Not: Kırıcı yoruma karşıyız

Helal olsun hocam demek o kareem sizsiniz :D Dh deki maçlarımızda size tek gol bile atamamıştım

teşekkürler hocam moviede olduğu gibi işte şu sıralar sadece eğitim vermekteyim yeni başlayanlara ama DH olarak Türklerin En iyi forumları ile maçlar ayarlayabilirim Canlı yayın yeterki sağlam 4 kişi çıkalım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.