Bildirim
Havada kurşun gibi nem var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Klima -
İstanbul %80 nem oranı, benim burası %90 nem oranı burada makinalı silah ile atıyorlar mermileri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Klima falan da işe yaramıyor, asgari 3-4 saat çalışması lazım ki nemi alsın. Kapatınca hemen eski haline dönüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözüm klima, başka türlü zor. Ağustos ortasından sonra genelde İstanbul serinlemeye başlar akşamları :) bu yakınlarda bir rahatlama olabilir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dışarda işim vardı boğuldum resmen sıcaktan, İstanbul'dan gitme vakti gelmiş.Şehir önerisi olan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pragquote:
Orijinalden alıntı: The Venture
Dışarda işim vardı boğuldum resmen sıcaktan, İstanbul'dan gitme vakti gelmiş.Şehir önerisi olan var mı ? -
-
-
-
-
Yok hocam öyle demedim ama tavsiye ederim tabi; benim de hayalim zaten oraya taşınmak.quote:
Orijinalden alıntı: The Venture
Yallah arabistana diyon :d
Alıntıları Göster
Nem olmadığı için öf yandım bunaldım ölüyorum dedirtmiyor oranın havası diye biliyorum tanıdıklarımdan.
Buranın havasına hiç benzemiyor duyduğum üzere.
Ankara'ya beklerim belki beğenirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X