Şimdi Ara

Hava temizleme cihazları (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.252
Cevap
166
Favori
613.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bir koku giderici arıyorum, yolum hep hava temizleyicileriy le kesişiyor. Başlıkta ki her mesajı okudum diyebilirim. Görünene odur ki koku giderici diye tabir edilen cihazlar aslında bu işi yapamıyorlar, filtreliler de dahil. Peki bu durumda ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guardian Air

Hidroperoxid, hidroxid, super oxid ve ozon. iyonlaşmış bu bileşenler tamamen doğa ve canlı dostudur,

Bunların hepsinin hücresel bazda oksidatif strese yol açıp zarar verdiğini ve aslında kanserojen olabileceklerini biliyorsunuz dimi ? Dolayısı ile doğa ve can dostudur gibi kelimeler kullanmak yannış.
  • bu cihazlar hakkında çok fazla bilgim yok bugun bim de gözüme çarptı.fiyatına bakamadım ama hesaplıdır mutlaka,kalitesi hakkında birşey söyleyemem isteyenler bir incelesin
  • sayın cengizumur

Sanyo ABC-VW24A Hava Temizleyici

size sadece şunu sormak istiyorum, bu cihazı alırsak sağlığımıza bir zarar vermiş olurmuyuz?

link burada
  • Arkadaşlar koku konusunda var mı bir tavsiyeniz???
  • Koku giderimi konusunda en iyi yöntem ozon cihazlarıdır. Ozon kalıntı bırakmaz. Soluduğumuz havadan yada saf oksijenden elde edilir. Doğal tek dezenfektandır.
    Ozon bilinen bütün virüs, bakteri, mantar, maya ve küf çeşitleri için yok edici etkiye sahiptir. Ortamdaki hava kirliliği ve kötü kokuları yok etmesi sayesinde, insanlarda ferahlık ve zindelik hissi verir.

Ozonun Yok Ettiği Kokular

Sigara
    Et, tavuk ve balık kokuları
    Yemek yağı
    Yanık yemek kokuları
    Su kokularını
    Karbonmonoksit kokuları
    Soğan sarımsak kokuları
    Küf
    Hayvan kokuları
    Boya kokuları
    Alkol kokusu
    Kömür Kokusu
    Benzin Kokusu
    Yangın
    Lağım, çöplük, leş kokuları
    Arıtma tesisi kokuları

cagrimakina.com
    Çağrı Makina | DEWELLI
    http://dewelli.com.tr/urunler.html
    çeşitli ozon cihazları bulunmaktadır.

• @N1601

Tavsiye için teşekkür ederim ancak; Başlıkta ki bilgilendirici mesajlara bakarsanız OZON pekte sağlığımız için iyi bir şey değil.
  • Cengiz bey çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgilerden dolayı,kendim elektrikçiyim en kısa zamanda hepa filtreli ve sulu sistem bir hava temizleme aleti yapacağım kendime.
  • Arkadaşlar, ben kuş üreticisiyim, açıkcası konu çok uzun olduğu için hepsini okuyamadım son 2-3 sayfayı okudum fakat bir fikir edinemedim.
    Benim derdim kuşları ürettiğim 10-15 metrekare odada kuş üretiyorum fakat kuşların kendi vucutlarındaki kepek gibi tozları inanılmaz bir toz kirlilik yaratıyor, havada uçuşan partiküllerde cabası. Bana hangi cihazı önerirsiniz? Havadaki tozu alsın, uzun ömürlü olsun, ortamdaki mikrop bakteri küfü öldürsün. teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcan1

Arkadaş bu işi daıkın ve eletrolux yapar gerisi boş bu iki markada dünya lideridir başka markaya bakmayın

http://www.electrolux.com.tr/node138.asp?CategoryID=264

http://urun.gittigidiyor.com/Daikin-Hava-Temizleme-Cihazi-ACEF3AVE_W0QQidZZ2535002

Daikin kliması vardı bizim dershanede hiç sıcak hava üfleyemiyodu sıradan hava geliyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: dem0nade

Merhaba,

Herkes bir sekilde tecrubesine dayanarak bayagi bir bilgi paylasmis, bunlar cok guzeller ama pratikte esas odak noktasindan uzaklasan bilgiler. Acikcasi ben disaridan bakan biri olarak 1. sayfadan 8. sayfaya kadar hepsini okudum, sonra ne yapacagimi sasirdim isin acikcasi.

Benim ogrenmek istedigim,(amacim havami yenilemek degil, temizlemek) yasam alanimda bi sekilde olusan toz, mite, ivir zivirdan en zararsiz nasil kurtulacagim. Cunku alerjik bazi reaksiyonlar oluyor bunyemde. Odam da elektronik cihaz yogun, dolayisiyla nem'in bir sabit orani olmasi lazim yoksa calismaz hale gelebiliyorlar. Bu cihazlarin ustu, masam, koltugum, yatagim surekli toz icinde. Genis bi pencerem var buradan bayagi hava geliyor, dogramalarim kalitesiz. Bunlari degistirecegim.

Ama bu baglamda, elimdeki kisitli imkan ve butce ile temiz bir havaya kisa vadede kavusmam lazim. ( Temizden kastim, bol oksijenli degil ama az mite ve az tozlu olmasidir ) dolayisiyla, o2 ureten bir cihaz degil, o2'nin yaninda bulunan iviri ziviri filtreleyen bir cihaz gerekiyor.

Sanayii tipi HEPA Filtreleri temin etmem, ona uygun bir kilif hazirlamam mumkun degil. Benim burada tecrube eden arkadaslardan istegim, cok pahali olmayan maksimum 300 TL fiyat bareminde, hava temizleyebilen anti alerjik bir 15-20m2 alan icin kullanilacak bir cihaz onermeleri.

Ben sinbo'nun bir iki cesidine baktim, herhalde bunlardan alacagim. Dedigim gibi odayi ben pencereden havalandirsam bile, cihazi calistirdigimda biraz filtrelese bana yeter. Zaten bununla birlikte halilari kaldirip, anti alerjen tekstile de gecegim.

Bunun yaninda da perde ve yatak icin kullanabilecegim sprey ihtiyacim var. Bu konular hakkinda da bilgi paylasabilen olur mu?

Cok tesekkurler.

Arkadaşlar ben de sınıfa alcam mümkünse camları açınca üşüyoruz diolar akşama kadar oksijensiz kalıyoruz sınıf dişçi gibi kokuyo yemin ederim sinboyu düşünyorum ama şimdi elektrik prizlerini kullanabilcek miyiz o cihaz için o sorun var, bide dışardan gelen biri çalarsa die korkuyorum yeni bişey çıkmış 15 cm uzunluğundan 9 cm genişliğinde air ozon mini, o da cazip geldi ama kalitesini bilemiyorum, yardım edebilecek biri varsa sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: N1601

Koku giderimi konusunda en iyi yöntem ozon cihazlarıdır. Ozon kalıntı bırakmaz. Soluduğumuz havadan yada saf oksijenden elde edilir. Doğal tek dezenfektandır.
    Ozon bilinen bütün virüs, bakteri, mantar, maya ve küf çeşitleri için yok edici etkiye sahiptir. Ortamdaki hava kirliliği ve kötü kokuları yok etmesi sayesinde, insanlarda ferahlık ve zindelik hissi verir.

Ozonun Yok Ettiği Kokular

Sigara
    Et, tavuk ve balık kokuları
    Yemek yağı
    Yanık yemek kokuları
    Su kokularını
    Karbonmonoksit kokuları
    Soğan sarımsak kokuları
    Küf
    Hayvan kokuları
    Boya kokuları
    Alkol kokusu
    Kömür Kokusu
    Benzin Kokusu
    Yangın
    Lağım, çöplük, leş kokuları
    Arıtma tesisi kokuları

http://dewelli.com.tr/urunler.html çeşitli ozon cihazları bulunmaktadır.

o ürünlerden hiç aldın m,ı kaliteliler mi, ben bizim sınıfa alabilirim oksijensiz kalıyo sınıf snra,

• Bionaire markalı cihazdan kullananlar var mı ? Varsa bilgi almak isterim.
  • takip
  • Merhaba arkadaşlar, ben hava akımını fazla kesmeden pencereden giren tozu ve diğer zararlı maddeleri engelleyecek bir cihaz veya filtre arıyorum bu konuda tavsiyesi olan varmı?
  • Ben hala arıyorum. BSE 88n aldım, burada yazanları okudum, kutuyu açmadım, götürüp geri vereceğim. Odadaki tozları alacak bir cihaz arıyorum,sadece toz çeksin istiyorum, Bi,lgisayar her yeri tozutuyor.. Buradaki güzel bilgiler için, Cengiz beye teşekkür ediyorum ve öteki arkadaşlara.
  • Selam Arkadaslar,

Bilgisi ozellikle de tecrubesi olan arkadaslarin yardimini rica ediyorum. Bende kardesim icin hava temizleme cihazi almak istiyorum ancak bu cihazin ozellikle polen ve tozlara karsi ise yarar olmasi gerekiyor, cunku kardesimin cok yuksek degerlerde ozellikle polenlere karsi alerjisi ve alerjik astimi var. bahar aylarinda ne yapacagimizi sasiriyoruz :((((((

tavsiye edebileceginiz marka ve modeller nelerdir. fiyati cok onemli degil acikcasi ise yarasin yeter.

simdiden tesekkurler,
  • Beyler, cooook onceden cengizimur diye bir arkadas anlatmaya çalışmış, koku giderici ozonlu cihazlar saglıga zararlı, digerleri ise yaramıyor... Tek yöntem, odanın havasını kuvvetli hepa filtrelerden geçirmek, bunu da sadece sanayi tipi özel üretimler yapıyor... Cok araştırdım başka çözüm yok, paraniz cebinizde kalsın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 sene önce sinbonunkini almıştık eğer eviniz küçükse veya küçük bi odanız varsa ideal işe yarar ama salon yatak odası gibi yerlerde faydası yok çekimi düşük 1 ay sonra bi bakıyorsunuz fazla bişi yok ama kendi toz içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemre123

4 sene önce sinbonunkini almıştık eğer eviniz küçükse veya küçük bi odanız varsa ideal işe yarar ama salon yatak odası gibi yerlerde faydası yok çekimi düşük 1 ay sonra bi bakıyorsunuz fazla bişi yok ama kendi toz içinde

bnde SINBO SAP-5502 HAVA TEMİZLEME cihazi varda filtresi bittiği zaman yenisini nerden bulacağim biliyomusunuz
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.