3 metre gibi bi mesafeden deodorantı algılamıştı elite. Onu da 30 saniye gibi bi sürede direkt havayı en iyiye getirmişti. Yan odadan falan hiç algılamıyordu. Şimdi mesajlara baktım size de sormuştum kullandığınızı görünce. Bunları deneyip düzgün sonuç alamayınca kullanan birine danışayım demiştim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hava temizleme cihazları (113. sayfa)

-
-
Filtresini sıfırlamak mümkün oluyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ekrandaki sag ve sol tusa ayni anda basarsaniz sifirliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar. hiç bilgim olmamakla birlikte kullanan arkadaşlardan öneri almak istiyorum, marka model bazında değil ama mesela philips marka ürünleri incelediğimde bir tanesi için 135 m kareden bahsediyor, bu evin orta noktasında bir yere konduğunda bütün odalara fayda sağlar mı, yoksa her oda için daha küçük daha kompakt cihaz almak mı gerekiyor.
-
amazon
Philips 3200 Serisi Hava Temizleyici, 135 m2'ye Kadar Etkili, 520 m3/sa temiz hava hızı (CADR), Air+ Uygulaması ile Uzaktan Kontrol, AC3220/10https://www.amazon.com.tr/dp/B0D9FM7FMT?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_ACT2HSZW0YT8FCSD1YQX&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_ACT2HSZW0YT8FCSD1YQX&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_ACT2HSZW0YT8FCSD1YQX&previewDoh=1
Alınır mı tavsiye eder misiniz almışken en iyisini alıyım ömürlük olsun diyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Xiaomi elite hava temizleme cihazinis satiyorum almak isteyen varsa iletisime gecebilir filtresi %97 civarinda bende 2 adet mevcut . Eve yetmez diye dusunuyordum ama tek adetide gayet yeterli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sigara içilen oturma odası için ne önerirsiniz?
-
-
Bende Shark var, Sigara kokkusunu yok ediyorda yemek kokularını falan yok etmiyor. Uygulama yok bişi yok. Filtre olayları da tamamen yalan. Küçük m2 de test edilen degerler 10m2 12 saat çalışırsa falan
Shark markasında yedek parça yok. 6 aydır da oyalayıp duruyorlar.
-
bu işte en iyi si shark ninja
-
Philips hava temizleyii kullanıp da memnun olan modelini de yazabilir mi?
Uyku Apnesi hastasıyım, yatak odasında kullanıcam, bazen salona da götirebilirim ( 30 m2).
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X