Şimdi Ara

Hava temizleme cihazları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.252
Cevap
166
Favori
613.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ozon üreterek havayı temizleyen cihazların zararından bahsediliyor. Peki klimaların negatif iyon üretmesi sağlığa zararlı mıdır?
    linki aşağıda;
    www.alarko-carrier.com.tr
    404 - File or directory not found.
    http://www.alarko-carrier.com.tr/Urun/UrunSunumlari/ToshibaDaiseikai_IyonUretici.htm
  • ozon zararlı bir gaz değildir arkadaşlar... dünyayı güneş ışınlarından ve olası küresel tehlikelerden koruyan tabaka ozon tabakasıdır zaten... oksijenin o3 formundaki hali ozondur ve kuvvetli bir dezanfektandır... ve çok çok kuvvetli ozon üretimi yapan ozon cihazınız varsa ki bu cihazlar çok değerli ve çok pahalı bu size zarar verebilir ancak ev - oda tipi denen cihazlar hem uygun fiyatlı hemde gerekli olan sterilizasyonu sağlamaktadır... bu işle ilgilenen bu işe emek veripte yerli üretim yapan çok değerli benim gözümde bilim insanları var... Almanya neredeyse yarım asırdır ozonla sterilizasyon uygulamaları yapıyor... (hukumet - askeriye - ve halk olarak) bugaristan hukumeti yeni doğan sahibi ailelere bu cihazı hediye ediyor bebek sağlığı açısından da etkin rolü var... ZN - 50 İYON (hem ozon hemde - iyion ) veren bir ozon cihazım (oda tipi) ve ZN - 70 Musluk Tipi Ozon Cihazı var bende ve memnunum... yapmanız gereken en önemli husus iyi araştırmak ozonun ne olduğunu bilmek, öğrenmek ve ona göre kullanmak.

• Yararlı Paylaşım
  • Sayın Cengizumur,

Biofiltreli klimalar için ne düşünüyorsunuz? Biofiltrenin zararı var mıdır? Filtreyi ne kadar zamanda değiştirmek gerekir?
  • York Harmony Nano-Tio2 Hava Temizleme Cihazı mu Sanyo ABC-VW24A mu karar veremiyorum ustalar yardım.
    www.deveyuku.com
    IIS 8.5 Detailed Error - 404.0 - Not Found
    http://www.deveyuku.com/sanyo-abc-vw24a-hava-temizleyici.html

• Şu konuya mal satmaya çalışanlar, pazarlamacılar , sallamasyon reklam yapmaya çalışanlar mesaj atmasa olmaz sanki.
  • Aradığınız ürünleri bulabilirsiniz
  • reklamcılara
  • arkadaşlar merhaba,

benim 10metre karelik bir alandaki tüm kokuları gidermem gerekiyor. sanırım aktif karbon filtre kullanan bir cihaz ile halledilebiliyor. (10 metre karelik alan evin boş bir ardiye odası: ayakkabılar, montlar...vs orada duruyor)

10 metre karede iyi performans gösterecek önerebileceğiniz koku gideren bir alet varmı?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizumur

Uzun zamandir yazmiyorum cunku ben yeni birsey ogrenmedim ve yeni yeni sorulan sorularin benzerlerini, kendi bildigimce daha once cevaplamistim. Ozellikle lookout arkadasin problemi daha once yine burada konustugumuz, cevreyolu yakininda oturan bir arkadasin problemine benziyor. Bir baba olarak cocuklara, bebeklere uzuluyorum ama cok fazla yapacak bir sey yok galiba.

Neyse bu konu baska basliklar altinda yeniden aciliyor ve ben burada, kendimde dahil, bu kadar insanin tecrubesinin ve yazdiginin heba olmasini istemiyorum. Aslinda yeni konu acan insanlar bir sekilde burayi okusalar sorduklari bir cok seyi sormazlar veya daha farkli sorular sorarlar.

En son bu konu acildi orada biraz birseyler yazdim.

http://forum.donanimhaber.com/m_35537296/tm.htm

yani sunu yazdim.

quote:

Orijinalden alıntı: cengizumur

quote:

Orijinalden alıntı: cancavus

kesinlikle sharp
    ben aynı zamanda bu ürünün satışınıda yapmakatayım.
    digerlerinde olmayan o kadar üstün özellikler varki.

web sitemiz yapılmak üzere sanırım haftaya bitecek. oradan inceleyerek özelliklerini kıyaslayabilirsin.

aynı zamanda fiyat konusunda oldukça hesaplı olacak diğerlerine göre.

ben bu cihazları hastanelere yogun bakım ünitelerine ve enfeksiyon birimlerine kurmaya başladım. başarı belgelerini istersen gönderbilirim.

cancavus,

Ben evde veya iste, tertemiz, hava ozellikleri insan sagligina gore ideal bir odaya girip, tek basimada olsa, bir saat oturdugumda odanin havasini bozuyorum, bunu cok fazla kuru fasulye yememe baglamayin (tabii oda var).

Haliyle, nefes aliyorum, oksijeni solunum yoluyla bunyeme aliyorum. Sonra bu oksijene kendimden karbon ekleyip, bunu nefes verirken ortama karbon dioksit olarak geri veriyorum. Yani guzelim odanin havasindaki oksijen seviyesini dusurup karbon dioksit seviyesini yukseltiyorum (tabii birde ekledigim metan var). Benim bulundugum odalardaki en buyuk kirlilik budur. Dolayisiyla benim en buyuk ihtiyacim, karbon dioksitin bolunup oksijenin odaya geri dondurulmesidir artan karbonuda su filtreme koyarim, iyi olur.

Bana, daha dogrusu bu foruma, cihazinizin bu karbondioksiti geriye, yani oksijene ne kadar basarili bir sekilde donusturdugunun, dogru durust bir belgesini gosterebilirmisiniz ? Eger cihaziniz bunu yapiyorsa ben hemen bir tane alayim, ve pencereleri civileteyim. Saldigim metanla yasamaya raziyim.

Ise yeni basliyorsunuz galiba, yada en azindan web siteniz yeni kuruluyor, hayirli olsun. Benim bolca yazdigim hava temizleme cihazlari basligini bir okumanizi tavsiye ederim;

http://forum.donanimhaber.com/m_8915522/tm.htm

aslinda bu konu oradan devam etmeliydi.

Kisaca su anda hicbir hava cihazi musterinin anladiginin veya yaniltildiginin aksine ortamdaki oksijeni tazelemiyor demek istiyorum. Hos musterinin cogu zaten oksijen nedir bilmiyor. Bunu tekrar tekrar yazmaktan biktim. Bu sefer biraz farkli yazdim kusura bakmayin.

cengizumur nick'imdir, adim degildir, bana boyle veya istediginiz sekilde hitabedebilirsiniz.

Yine soyluyorum, En buyuk ihtiyacimiz oksijendir, alacaginiz cihaz oksijen uretiyormu ? O2 den bahsediyorum, ozon yani O3 veya O1 denen zehirlerden degil.

cengizumur hocam, bu yazınızı kaçırmışım çok güldüm inanın. kusura bakmayın bu tip gifleri sevmezsinizde, güldüğüm konu bende kurufazulyeyi hergün yapsalar yerim

hocam inanın sizin konuları izin vermesenizde klima bölümüne taşıyacağım bunu bilin. her defasında kaynak olarak aramaktan bıktım. zaten foruma girmiyorsunuz. sanırım en son banada kızdınzı bir yazınızda. halbuki ben sizden daha çok faydalanmak adına yazmıştım strafor bölümünde. siz yüksel beye kızdınız nedense onuda anlamadım. halbuki sizinde klima inverter meselesinde aykırı gibi gözüken fikirleriniz var. en büyük destekçilerinizden birisi bendim halada destekliyorum ısıtma konusunda. ama soğutmada fikrim değişti:))

yüksel hoca, ile bir karşılaşsanız inanın aslında çok iyi anlaşırsınız biz bu bayramda baya sohbet ettik. siz nasıl diyorsunuz bir çok konuda, yüz yüze gelsek internette tartıştığımız konularda çok daha iyi anlaşırız. ama sanırım forumdan daha sonra öğrendiğimce sizlerinki günahınızı almayayım ama çünkü meslekten değilim sonuçta. sizlerinki birazda mühendis mimar kavgasıymış. bir arkadaş yüksel beye açıkça yazmıştı ordan öğrendim. çatmıştı yüksel beye. neden mühendislerin mimarları sevmediği belli oluyor diyerek:)) okudaklarım abakınca genelede mühendisler çatmış yüksel beye.

neyse hocam çok gevezelik ettim. forumda uygun görürse ufak ufak yazılarınızı 2. bir konu olarak yeni isimle sizinde izniniz ile taşımak niyetim var bilginiz olsun. artık girin foruma canım her zamanda tartışacak değiliz selamlarımla.

• Merhaba herkese,

Ben hava temizleme ve koku giderici cihazlar üzerine bayağı bir araştırma ve fizibilite çalIşması yaptım :)) Bunların içerisinde kullanmaya değer bulduğum cihaz aşağıda bilgileri yeralan cihazdır adı ''VIRUSSAFE'' ben kendi çevreme de tavsiye ettim ve herkes genel anlamda çok memnun..!!!

ben yaklaşık 12 yıldır evcil hayvan besliyorum bunların içinde, köpek,kuş,kamplumbağa ve kedide var evet biraz aabrtılı olabilir ama hayvan sevgisi ver evimde müsait olunca besliyoruz işte, asıl sorun bu canlıları evimize hapsedip hayvan besleme egomuzu tatmin etmektir, eyer bu kadar hayvana gereken ilgiyi ve bakımı sağlıyabiliyorsak hiçbir sorun teşkil etmez bence,

konumuza gelince evcil hayvanlarımızdan kaynaklanan kokular,bakteriler,mikroplar vs vs bunun için ben yıllarca araştırma yaptım ve en sonunda ulaştığıım nokta çok güzel ve evimize bir dekormuş gibide kullanabileceğimiz küçük ve şık bir ürün, ben bu ürünü 1 yıldır kullanıyorum ve kesinlikle memnunum ne arayışım kaldı nede evde bir kokum.
    ürünün linkini aşşağıya kopyalıyorum inş. işinize yarar.

http://www.virussafe.net/

• Selamlar
    Bodrum kattaki 85m2 evmin gunes almiyor ve bazi giysiler kuf oluyor. Nem alici cihazlar ise yararmis. En saglikli 350tl yi gecmeyecek 2.elde olur oneriniz nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler, astım hastasıyım. hava temizleme cihazı alan kişiler bilgi verebilir mi lütfen
  • http://www.oreckturkey.com/default.asp?rsm=121000000000

bunu bir incele dostum sanırım yardımcı olur senin sorununa...

saygılar...
  • purezone baska cihaz aramaya gerek yok arkadaslar inceleyin anlıyacaksınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djhavana -- 30 Ekim 2012; 22:58:44 >
  • www.purelightturkey.com
    PUREZONE > Purelight Türkiye | Purelight UV sterilizertörü hiç bir kimyasal kullanmadan insan sağlığına zararsız %99,99 sterilize.
    http://www.purelightturkey.com/default.asp?rsm=121500000000
  • arkadaşlar ben sadece salonu tozdan kurtarma istiyorum.evimin önünde çok işlek bir cadde var.balkon kapısını açtığımda içeriye yoğun miktarda toz giriyor.bu tozdan kurtulmanın bir yolu varmıdır?kokuymuş iyonizermiş umrumda değil bu toz u içine çekecek bir alet yokmudur?
  • Cengizumur rumuzlu abimin (abi diyorum çünkü insanlara yaklaşım tarzından, sabrından iyi kalpli oluşundan ve espri anlayışından dolayı kendime yakın hissettim) yazdıklarından seneler önce dersler çıkarıp uygulayan ve sonuç alan biriyim, hava temizleme cihazını ise pek çok şeyi yaptıktan sonra ek olarak almıştım. Onun yanı sıra filtreli bir el süpürgesi de aldım. Çünkü toplam temizlik çok daha önemli bu konuda.

Kronik sorunları çözmek için kronik olarak iyi yaşamak gerekiyor. "Bir cihaz alıp kurtulayım" yada "doktor bir ilaç versin kurtulayım" olmuyor çoğu zaman. Çünkü bu kronik sorun karmaşık bir kötü yaşama ve genetik olarak yatkınlık durumundan kaynaklanıyor. Rahatsızlık her ne olursa olsun, sigarayı bırakmak, uyku düzenine dikkat etmek, sağlıklı ve ölçülü bir özel hayat, güzel beslenmek, kilo kontrolü, stres kaynaklarından uzak durmak (bu en yakınınızdaki kişi olsa dahi), kapitalist dünyanın basit hırslarına fazla kapılmamak vs. Kısaca güzel ve kaliteli yaşamak diyelim. Bu saydıklarım cengizumur'un "bir cihaz almadan önce toz ve mite yaratan kaynakları kurutmayı deneyin" felsefesinin bir değişik versiyounu diyebiliriz. Yani benim saydıklarım tam olduğunda, belkide toza ve mite lara daha dayanıklı olacağız. Önce kaliteli yaşayalım, sonra toz ve mite yayacak herşeyi evimizden kaldıralım, evi iyi temizleyip havalandıralım, peki ya en iyi chaz hangisi ? Hepa filtresi olan fiyatıda uygun olan bilindik bir marka olabilir gibi görünüyor. Belkide gerek bile kalmayacak ...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.