Şimdi Ara

Hava Astsubaylığı mı Polislik mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
8.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ikiside 2 yıllık. Sizce tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım ?

• upupup
  • .
  • Asker olursan halktan uzak kafan rahat olursun ama sosyal hayatın biter

Polis olursan halkla iç içe olursun her günün insanlarla uğraşmakla falan geçer ama sosyal hayatın da olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askeriyede alt üst çok disiplin fazla çalışma şartları kolay özlük hakları daha iyi aldığı ikramiye saha iyi ek gösterge yüksek polislikte rahat olursun disiplin alt üst yok özlük hakkın yoktur çalışma saatin belli değil plan yapamazsın aldığın ikramiye ile 1 ev bile alamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki hava kardeşim. Özlük hakları çok güzel. Ortamları nezih öyle kara ve jandarma gibi ameleler olmaz. İyidir yani doğu görevin rahat olur polis sürünüyor ileride teşekkür edersin hayırlı uğurlu olsun

• Hocam babamdan biliyorum polislerin degeri hic bilinmiyo.Bosuna yazık etmeyin kendinize hava secin bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hava ast.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DepremDede -- 10 Mayıs 2021; 4:26:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casperınkızkardeşi

Hocam babamdan biliyorum polislerin degeri hic bilinmiyo.Bosuna yazık etmeyin kendinize hava secin bence
    Hocam bu ülkede kimlerin değeri biliniyor ki

• İlkinden yana kullan, mesleğinin ilerleyen yıllarında keşke ilkini seçseymişim deme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hava astsubay

• Hava astsubayligi kesinlikle konuşmaya tartışmaya bile gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana sorarsan 'hiçbiri' derdim. Subaylık ve polislik sınavına girmeye hak kazandığım halde girmemiştim. Emir almayı sevmeyen bir kişiliğim var. Rahat bir insansan uzak durmanı öneririm. İlla ki seçim yapacaksan hava astsubaylığı derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay H

İlkinden yana kullan, mesleğinin ilerleyen yıllarında keşke ilkini seçseymişim deme
    Vay vay vay efem sizi en son Windows mobile 10 konusunda görmüştüm artik girmem wp bolumune nasilsiniz

• bana kalırsa ikisinide seçme derim ama illa ikisi arasındaysan havayı ast sec en azından tekniker olursun kendini gelistirip istifa edersin daha iyi imkanlarda baska bunyelerde calisirsin ama polis olursan sivil yonden kendini pek gelistiremezsin zaten meslek sacma sapan insanlarla doldu bende senin gibi kararsız kalmistim simdi keske diyorum

• Radikal değişikliklerin olduğu dönemlerin hem askeri hemde polisi ciddi sıkıntılarla karşılaştı ;Sonra ki yönetim hep cezalandırdı.
    Eğer aklının kenarında " abi bu hükümet gider, sonradan gelen de bu hükümetin yaptıklarının bedelini ödetir" düşüncesi varsa iyi düşün derim.
  • Ben olsam bu ikisinden hava yı seçerim

• Ben polisim sakın polis olma en basitinden sana şöyle söyliyim dün Kırkpınar yağlı güreşlerinde görevliydim sabah 7 de er meydanındaydım akşam 5 e kadar süründüm oralarda sonra 5 te ordan karakola geldim daha karakoldayım 8.30 da çıkıcam. Yani ne çalışma saati belli, ne özlük hakları var, vatandaş artık seni adam yerine koymuyor, s*ktiri b*ktan meslek yani ben olsam asker olurdum.

• Bu dönemde net polis

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.