Şimdi Ara

Hava Astsubaylığı mı Polislik mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
8.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Okuduktan 30 yaşına kadar bu meslekleri seçme şansın yine olacak o zaman ülkenin durumuna göre karar verirsin

Bu ülkede nolursa olsun ezilen hak kaybına uğrayan ya asker ya da polis iyi

Ailenle sorunun ve ya maddi durum sıkıntın yoksa bu meslekleri seçmeni önermem

Bana da böyle demişlerdi dinlemedim kendi bildiğimi yaptım zararını da gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irresolute -- 16 Temmuz 2018; 8:47:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hava astsubaylığı daha cool duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim Hava Astsubaylık diğer astsubaylıklara nazaran daha rahat ve güzel.
    Ama polisliğin yeride ayrı tabi. Eğer polis olarak rütbesiz polis olacaksan hava astsubaylığı tercih et derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Vay vay vay efem sizi en son Windows mobile 10 konusunda görmüştüm artik girmem wp bolumune nasilsiniz

Sağ olasın dostum, sen nasılsın malum sistemden sonra ve aman ağzına aldığını duymayayım o lanet sistemi 🤫

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hava ast. en mantıklı seçenek sebebinolanakları çok iyi, maaşın polisten en az 2 bin tl fazla, ordu evlerinde en iyi yiyeycekleri çok ucuza alabiliyorsun, emeklilik ikramiyen çok iyi ve dahası ...

• ikisi de kul köpeklik işi birader başka şansın varsa onu dene böyle hayat geçmez

• Polislik tercih edin.
  • Hava Ast. Polisliğin yanında iyi bir meslek ama 4-5 yılda bir tayin olmaya hazır ol. Polislerde tayin bu kadar sık olmuyor en azından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezun Superman

Hocam bu ülkede kimlerin değeri biliniyor ki

Alıntıları Göster
    Cok haklısın hocam

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Hocam paramedik(att) okuyorum sence bu iş daha mı kolay astsubaylığa göre ?
  • lapatid L kullanıcısına yanıt
    Hocam paramedik(att) okuyorum sence bu iş daha mı kolay astsubaylığa göre ?
  • ben anesteziciyim dostum acil gibi saglikta zor isler vardir elbet ama bir acilciyi amiri istedigi saatte arayip su tarihte surada olacaksin diyemez sen de emredersini efendim demezsin

sivil olmak baska bir seydir bunu unutmayin

• havacı askerler diger askerler gibi degil. daha rahatlar daha kendine ozguler. diger kk larda dahil polis le kiyaslarsan havacilik iyidir.

• Her ikisi de çok stresli işler, dışarıdan güzel görünüyor olabilir ama içine girince işler değişir. Askerlik yapanlar bilir 35 yaşında adamlar 50 yaşında gibi duruyor büyük çoğunluğu böyle. Devamlı baskı çökertiyor ve de psikolojik soruna dönüşüyor. Sonunda dengesiz bir insan oluyorsunuz. Astsubayı, subayı, uzmanı hepsi öyle. Bence daha rahat birşeylere bakın.

• Kangallık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06anil06

Hava ast. en mantıklı seçenek sebebinolanakları çok iyi, maaşın polisten en az 2 bin tl fazla, ordu evlerinde en iyi yiyeycekleri çok ucuza alabiliyorsun, emeklilik ikramiyen çok iyi ve dahası ...
    Ne iki bini? 50.000 daha fazla alıyorlar. Ayrıca orduevleri dedin bitirdin beni... Şato biryanından portakallı pekin ördeğine, golden opulance sundaeden frozen haute chocolate'a kadar her şey var. Hem de ne kadar yersen ye 1 lira.

Ha bu arada lojman bedava, elektrik bedava, su bedava, yemek bedava. Hıhı aynen öyle.

• Kardeşim polisin 4 bin tl yerde astsubay 7 8 bin alıyor , ordu evlerinde yeme içme piyasının yarısı aynı zamnda emekli ilkramisi ast.sb ın oyakla beraber 300 bin tl yi buluyor aynı yıldan emekli olan polis ise max 50 bin tl ikramiye alıyor. Akrabalarımdan polisde var astsb da ordan biliyorum.

• UP UP UP
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.