Şimdi Ara

HATALI BASIM PARA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
7.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar.elimde hatalı basım 20 yeni türk lirası var.paranın iki yüzündede aynı resim var.paranın maddi değeri varmıdır??tahmin ne kadar eder acaba?
    resim ekleyemedim .temsili olarak resim..

http://www.tcmb.gov.tr/ytlkampanya/banknotlar/20b.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanim -- 4 Ocak 2014; 23:32:27 >

• hocam ziraat bankasına bi sor derim
  • hocam parayı yenisiyle değiştirirler
  • Sahtedir , devlet hatalı parayı piyasaya sürmez.
  • Sahte olması kuvvetli ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

Sahte olması kuvvetli ihtimal.

Aklima gelmedi degil.kagit kalitesi olsun baskisi olsun gercege cok benziyor.gercek oldugunu nasil teyit ebilirim acaba?
  • kaanim kullanıcısına yanıt
    İki yüzünde aynı resim olmamalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar tüm ilgilenenlerin dikkatine!! Elimde 2003 senesine ait 2 tarafıda basılmamış 25ykr mevcuttur. Bunun değersiz bir metal parçası olduğunu düşünüyordum taki posta gazetesinde çıkan bir habere kadar eski 25in olan birisini haber yapmışlar. Bu para ile ilgilenen varsa bana ulaşsınlar fiyat hakkında görüşelim. Başlık açmayı beceremedğim için buradan yazdım. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürlerimi sunarım. Koleksiyoncular için eşsiz bir parça olduğunu trilyonda bir ihtimalle böyle paranın çıktığını öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metain

Arkadaşlar tüm ilgilenenlerin dikkatine!! Elimde 2003 senesine ait 2 tarafıda basılmamış 25ykr mevcuttur. Bunun değersiz bir metal parçası olduğunu düşünüyordum taki posta gazetesinde çıkan bir habere kadar eski 25in olan birisini haber yapmışlar. Bu para ile ilgilenen varsa bana ulaşsınlar fiyat hakkında görüşelim. Başlık açmayı beceremedğim için buradan yazdım. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürlerimi sunarım. Koleksiyoncular için eşsiz bir parça olduğunu trilyonda bir ihtimalle böyle paranın çıktığını öğrendim.

Ben 75.000 lira verebilirim ekler misin ltfn.
  • sizinle görüşebileceğim mail adresi gibi birşey varmıdır ?
  • Şaka yaptım hocam , ne arasın bende 75000 lira.
  • Bende 100.000TL veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Şaka yaptım hocam , ne arasın bende 75000 lira.

Tabi o paranın değerinin 250000 lira olduğunu öğrensen napardın
  • metain M kullanıcısına yanıt
    İki tarafı da basılmamışsa o yuvarlak metal parçası oluyor, para değil..

ayrıca bende de başı olan fakat diş açılmamış vidalar oluyor bazen.. Çöpe atıyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar tüm ilgilenenlerin dikkatine!! Elimde 2003 senesine ait 2 tarafıda basılmamış 25ykr mevcuttur. Bunun değersiz bir metal parçası olduğunu düşünüyordum taki posta gazetesinde çıkan bir habere kadar eski 25in olan birisini haber yapmışlar. Bu para ile ilgilenen varsa bana ulaşsınlar fiyat hakkında görüşelim. Başlık açmayı beceremedğim için buradan yazdım. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürlerimi sunarım. Koleksiyoncular için eşsiz bir parça olduğunu trilyonda bir ihtimalle böyle paranın çıktığını öğrendim.

bunları verim hocam o paraya
     HATALI BASIM  PARA

• Geçen 1 milyon dolara sattım şuan hawaii deyim amerika donuyor ben yüzüyor
  • djoz kullanıcısına yanıt
    çok komiksin yıpranma buralarda cem yılmaza söyle iş versin sana ;)
  • quote:

çok komiksin yıpranma buralarda cem yılmaza söyle iş versin sana ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Şaka yaptım hocam , ne arasın bende 75000 lira.

Tabi o paranın değerinin 250000 lira olduğunu öğrensen napardın

Senin para 75 değil 250 ediyormuş , 75'e satmak istiyor musun hâlâ diye sorardım.

• quote:

O paraların mistik güçleri olduğunu duymuştum.. Kaza ile üretilmişler, bir kısmı imha edilmiş bir kısmı kaçırılıp satılmış.. Mosad arıyormuş bu paraları.. Alacağız sizden deyip paranın sahibini öldürüp paraları alıp İsrail'e kaçırıyorlarmış bence dikkatli olun ve paranın mistik özelliklerini kullanın size çok büyük getirileri olacak..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.